- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- iPhone topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Előre megjegyezném, hogy ehhez hasonló dolgot még nem láttam és fogalmam sincs, mit tehetnék még.
Szóval a következő történt: október (Windows telepítés) óta először elindítottam a WMP-t. A szokásos varázslója beállította magának a dolgait - és azóta minden webes videó,a mit nézek, egyszerűen kivehetetlenül sötét. A monitor beállításaival nem tudom kompenzálni; a színbeállítások nincsenek elrontva; minden egyéb tartalom normális. Mintha a fény és a kontraszt is túl alacsony lenne, illetve a színhőmérséklet sem 6500 Kelvin, az biztos - akár a Yahoo-ról, akár az Indavideóról, vagy a YouTube-ról van szó... De mindez csak a neten levő videókra érvényes (flash vagy HTML5 esetén is). Valakinek van valami tippje, mihez nyúlhatnék, hogy megjavuljon a dolog?
Aktív témák
- Formula-1
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Ford topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- PC Játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Építőipari csomag (vakológépek, targoncák, építőipari eszközök és kellékek, egyéb, sok más)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 27GX700A-B - 27" OLED Tandem / QHD 2K / 280Hz 0.03ms / 1500 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- darkFlash ZR12 Darkstorm
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest