Hirdetés
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch 3 Pro - óraátállítás
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
BK87
senior tag
Sziasztok!
Az öcsém barátnője elhozta a notiját, hogy hozzam egy kicsit rendbe neki (kissebb nagyobb probémák voltak vele). De volna itt egy kissebb probléma, amivel én még nem találkoztam. A probléma az lenne, hogy ha beállít egy hátteret, akkor az állandóan visszaáll neki minden bekapcsolás után az eredeti asusos háttérre. Hogy lehet megoldani, hogy ne cserélje meindíg vissza a hátteret? Előre is köszi a segítséget. -
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Egy kisebb hibával találkoztam win7 telepítés után.
Az oldalsó sáv(sidebar)nem jelenik meg,vagyis a minialkalmazásokat betudom állítani és pozicionálni is tudom de,az oldalsó sávot nem tudom beállítani,így azt sem hogy mindig láthatók legyenek az alkalmazások.kép
Én vagyok ennyire béna és keresem rossz helyen vagy mi lehet a hiba? -
VGYke
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Nem a programok számával problémázom! Félreértettél! Start-ban megjelenő programok közül, pl. az Excelre mutatva az egérrel, tőle jobbra kilistázza milyen excel programokat nyitottál meg legutóbb. Ez független a Legutóbbi Fájlok Start menü ponttól, mert ott turmixolva megjelenik minden legutóbbi, pl. Excelre mutatva meg csak az excel fájlok!
Nos ennek darabszámával van a bajom, mert keveslem. -
VGYke
addikt
Sziasztok! Lehet hogy az Office fórumban kellene próbálkoznom kérdésemmel, de én mégis itt tenném fel először kérdésem:
Srat menüben, bal oldalt megjelennek az utóljára megnyitott programok, pl. Excel 2010, Word 2010. Ezekre egérrel rámutatva tőle jobbra megjelennek az utóljára megnyitott dokumentumok (Legutóbbi). Nálam ez 8db.
Találtam egy olyat hogy Start-Tulajdonságok-Testreszabás-Jump List menükben megjelenített elemek száma.
Itt lehet beállítani hány darab jelenjen meg? Ha igen, nem értem, mert 10 volt beállítva, nálam meg max. 8 jelent meg
Mit jelent a Jump List, mire van hatással? -
jeni
félisten
Szia
A Win 7 professional 64bit van meg nekem. A gondom a következő. A Windows RAW kiegészítőt leszedtem de nem engedi telepíteni Installerre hivatkozva. Sajnos a menüben nincs olyan opció,hogy rendszergazdaként futtatás. A kompatibilitás tulajdonságában ott van a jogosultság kiegészítésnek a bejelölése jogosultság szerint de halványan van és passzívként nem tudom kipipálni. Ezt hol tudnám a Windowson belül bekapcsolni a rendszergazda opció? -
Biriboyka
senior tag
A gondom a következő: win7-et használok 32 bites rendszerűt. Ha kikapcsolom a gépet és vissza, nem tudom a játékokat elindítani mert hibát ír ki. Amennyiben újból felteszem a videokártya driverét elindulnak a játékok. Nem tudok rájönni a hiba okára ezért segítsetek ezügyben.
A VGA-m egyGigabyte GTX275-ös. -
DaNi017
csendes tag
A régebbi kérdésem még továbbra is fent áll: Miért csinálja azt a PC, hogyha kikapcsolom akkor kikapcsol a monitor a venti még pörög és csak akkor áll le teljesen az egész gép ha megmozgatom az egeret. PS2-es az egér nem USB-s, de megpróbáltam USB-el is, ugyanezt csinálja. Esetleg BIOS-ban nemlehet elállítva valami?
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés, amire nem nagyon találom a választ.
A Win7 Starter elvileg nem támogat fizikailag több processzort, de azt sehol nem találom, hogy a Hyper-Threadinget vajon tudja-e használni?
-
Szipcsi
csendes tag
Köszi szépen..valahogy sikerült

-
válasz
Szipcsi
üzenetére
otthoni csoportot csak a W7-es gépek érik el, XP/Vista-s gépek nem.
Hagyományos fájlmegosztást használj és mielőtt megosztod a mappát/fájlt, vedd saját tulajdonba először. (Ha most meg van osztva, akkor először a megosztást távolítsd el, majd saját tulajdonba vétel és újra megosztás) -
Szipcsi
csendes tag
Sziasztok!
Nos az a problémám, hogy van 2 gépem, egyiken Xp másikon Win7 van...már mindent beállítottam, ottohni csoport, megosztások, mindenki, tulajdonod, munkacsoport mindkettő stb... De amikor AZ XP-s gépen próbálok belemenni a win7-es gépen megosztott mappába , akkor ezt írja : hozzáférés megtagadva ( ok, vagy rendszergazdaként, és kér jelszót...)... Szal nemtom mi ven..Viszont a C meghajtón egyetlen könyvtárba be tudok menni hálózaton keresztül, mégpedig a USERS be...és ha ide bemásolok valamit, akkor azt látom meg minden..de miért csak ezt az egyet? ugyanúgy osztom meg a többi mappát is pedig..és csak ezt az egyet látja... valaki segítsen pls... KÖszi
-
fatal`
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Persze, hát a gányul megírt szoftverek mind a windows hibája. lol
-
Воланд
titán
válasz
ErosenZold
üzenetére
Szvsz nem a win hibája, szarul van megírva a program. Anno én is használtam, volt amikor manuálisan kellett rásegíteni, hogy elinduljon. Meguntam, megszabadultam tőle.
-
ErosenZold
senior tag
Gondolt egyet a Cfosspeed em és megjavult magától :| Windows én így szeretlek!
-
pckownz
őstag
Sziasztok. Ismerősöm netbookján megdöglött az Xp, és szeretnék külső hdd-re telepíteni egy XP-t, hogy lementhessen az adatait első körben. Win7 alól ezt hogyan tudnám megoldani?
Próbáltam Xp lemezzel bootolni, de nem tudja kezelni a hordozható hdd-t.Második körben meg az Xp telepítőt szeretném rávarázsolni a hdd-re, bootolható módon. (A netbookról "eltünt" a recovery partition)
-
DaNi017
csendes tag
Még lenne egy kérdésem. Haver a gépén beállította a meghajtó tömörítést (Win7) és mikor újraindította a szokásos szöveg fogadta: BOOTMGR is compressed. Press CTRL+alt+del to restart.
Ha bebootolok DVD-ről, a Win7 telepítőt akkor nem javításra megyek hanem elvileg meglehet valahogy nyitni a sajátgépet. De a kérdés, hogy hogyan?

-
Akkor én vagyok le maradva, mert nekem wu-n nem jelzett, de ma telepítette is. Igaz minden héten rányomok hogy keressen frissítéseket, mindegyik opció is be van kapcsolva de nekem nem ajánlotta fel, hogy frissítsem.
Na mindegy, akkor én maradtam utoljára. 
-
randras
veterán
Helló!
Két gyakran használt jelszavas WiFi hálózat adatait szeretném "megjegyeztetni" a Windows 7-el.
A Vezérlőpult\Hálózat és internet\Vezeték nélküli hálózatok kezelése oldalon tök jól hozzá tudom adni a dolgokat, de amint feljelentkezek az egyikre, a másik eltűnik, és onnantól ahhoz, ami eltűnt, újra jelszót kér, de a titkosítás beállításai megmaradnak.

Első notebookom-at használom így rendszeresen WiFi-re, szóval nem tudom hogy működik ez a dolog, felhomályosítanátok?

-
Srácok milyen update jött 2011-es mail + msn-hez? (nekem csak ezek vannak fent)
-
pete_21
addikt
válasz
feka007
üzenetére
Nem BSOD-t dob? Csak megfagy a kép, és csak a resetre reagál?
Videokártya drivert frissítsd, esetleg a régit Driver Sweeperrel szedd le. Firefox nem igazán csinál ilyet. Esetleg futtass le egy memtest-et, hátha a rammal van gond. Vagy ha van tuning a gépen, vedd vissza alapra. -
feka007
veterán
Üdv, miért fagy le a gépem néha FF böngészés közben? Eddig kb. 3-szor csinálta 1 hónapon belül. Egyszerűen megáll az egész, és újra kell indítani. Más (játék, stb.) nem csinálja. Szar a FF4, vagy a gépemen lehet valami?

-
cigam
titán
válasz
szuzi80
üzenetére
Mit szólsz a PowerDirector9-ehz, mondjuk akciósan?
Video Capturing Device
•PCI or USB1.0/2.0 capture device compliant with WDM standard (i.e. PC Camera and TV tuner with WDM driver)
•DV camcorder connected via OHCI-compliant IEEE1394
•DVD camcorder connected via USB2.0
•Sony MicroMV/AVCHD/HDV camcorder
•JVC Everio camcorder
•Panasonic MicroMV/AVCHD/HDV camcorder
Supported AVCHD camcorders
•Supports all AVCHD-compliant camcordersDe itt is találsz pár "beolvasót".
-
Laccoss
addikt
Valaki tapasztal olyat, hogy a legutóbbi frissítéssel lejött egy olyan frissítés, ami instabillá tette a gépet, mert előzőleg nem volt ilyen gond, de lehet hogy az előzményben leírtak okozhatták? Nem crackelt, nem aktívált windowsról van szó.
Előzmény: Beraktam egy új 500GBos vinyót a gépbe, felismerés után kékhalál. Utána a gép rendben visszajött, viszont változó időközönként kifagyott. Játékban kb. 5-10percet bírt. Rendszeresen a fagyások előtt ez a hibaüzenet jelent meg az eseménynaplóban.
"A(z) Microsoft Antimalware valós idejű védelmi szolgáltatás hibát észlelt és leállt.
Szolgáltatás: Viselkedésfigyelés
Hibakód: 0x80004005
Hiba leírása: Meghatározatlan hiba
Ok: A szűrőillesztő működéséhez naprakész motor szükséges. A valós idejű védelmi szolgáltatás engedélyezéséhez telepítenie kell a legújabb definíciófrissítéseket."Először azt hittem a vinyó okozza, esetleg kevés a táp neki. A második vinyó nélkül is fagyott, win újrahúzása után is. Aztán rátaláltam egy megoldást, azóta nincs gond: [link]
-
Dictator^
veterán
üdv.
van nálam egy acer laptop, árkád media marktba vásárolt, de korlátozott userrel adták a windows 7 home-on.
ergo se törölni se álltígatni nem lehet.
win telepítés nélkül, hogy lépjek admin fiókba és adjak admin jogot?regedit nem megy, a regkeyek nincsenek ott, amivel legalább láthatóvá tenném az admin accountot..
tipp?
-
szuzi80
tag
sziasztok
Panasonic NV-GS35 tipusu minidv kamerámhoz gyárilag adtak egy windowsXP-vel kompatibilis MotionDV 5.3 szoftvert.
Most leszedtem a MotionDV 6.0-át de az is még csak a Vistával kompatibilis.
Igaz van kompatibilitási lehetőség is, de én inkább eleve W7-re íródott szoftvert keresek.Tudtok javasolni egy olyan miniDV-t kezelő progit, amivel felmásolhatom a vinyóra a kamera által felvett videót? a beépített windows-os programot ( movie maker vagy valami hasonló nevű rémlik ) nem szeretem.
köszönöm. -
Hokoyumi
tag
lehet volt, nemtudom
lényeg telepítettem ssd-re win7-et de a boisban ide módban volt az ssd, áttettem achi-ra és nem akart indulni
nyavajgott vmit hogy összerakja majd ő magát, de hát win ilyenekhez nem ért
visszapakoltam ide-re a biosban, de így elvileg trim nincs
hogy oldom meg hogy elinduljon achi módban?
újratelepítés nálkül persze -
Воланд
titán
-
dodopek
addikt
Sziasztok!
Routeren keresztül szeretnék összekapcsolni két gépet.A laptopon XP, az asztalin Win7 van.A 7en már látom a laptop D meghajtóját, de valamiért az asztali gépet nem.Amit lehetett, bpipáltam,engedélyeztem, látja is a meghajtót, de azt írja, hogy nincs engedélyem.Van valami 5letetek, hogy mit kellene csinálnom?
Előre is köszi!
Dodo -
Apollyon
Korrektor
-
Rebell
senior tag
válasz
fatal`
üzenetére
THX

Van 3 mező.
az 1: az össz terület. 2: Szabad lemezterület Mb-ban, itt az az érdekes, hogy a C: van 420GB, de itt csak 226000MB ir??3: Adja meg a zsugoritandó méretet: ha itt 100Gb adok meg az lesz a szabad kötet mérete?

4:a zsugoritást követő teljes méret megaB-ban_ Most melyik marad melyik partició? -
Tamás88
őstag
Mert a regisztrációs adatbázisba teszi be magát, és onnan indul. Az indítópult arra jó, ha mi akarjuk azt, hogy elinduljon egy program, míg a programok a regbázisba teszik önmagukat. De miután elindítottad a WLM-t ott be lehet állítani, hogy ne induljon el automatikusan, ott kapcsold ki és nem indul el többet.
-
Rebell
senior tag
Szevatok,
1 gyors HELP-et kérnék, ha lehetne.
Most vettem 1 Laptopot, és a C: (500GB)meghajtóra van telepítve a Win7 64 bit Oprendszer.
Van 1 D: (20GB) meghajtó azon vannak gyárilag a Drive Cd cuccok.
Kérdésem, hogyan tudom a C: meghajtót két részre osztani, úgy hogy a gyárilag telepített Win7 ne sérüljön? (ne kelljen újra telepíteni)?Legyen 1 C: meghajtó és pl 1 G: _
thx a Helpért előre is. Gondolom Win7 alá mer nem kell particio manager.
Ja és lépésről lépésre, nagy segitség lenne.

-
_ak_
addikt
Csak a kíváncsiság végett. Hogy lehet az, h a WLM annak ellenére is elindul, h nincs benne a semelyik startup-ba (most itt gondolok a start menüsre, meg az indítópultra)?
-
DaNi017
csendes tag
Sziasztok!
Mitől lehet az hogy elindítom a gépet, 15mp és magától kikapcsol? Win7 rendszer, MSI P6NGM-L alaplap. Már nemtudom mitévő legyek minden kábelt átnéztem már :S -
adise
őstag
sziasztok ez a kékhalal hiba mitol lehet?
[link]
köszi -
AtHoS
nagyúr
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
1-3W alvó módban a fogyasztás nálam: Asus P8P67 + 2x4GB DDR3 + FSP Everest 400W
Ez a fogyi persze erősen függ a tápegységtől
Más:
Az mekkora már, hogy IBT futása közben lenyomja alvó módba a gépet egy frissen telepített Win7x64HPGondoltam megnézem mit mutat 1 óra IBT után az i5-2500k hőfokokban. Elindítottam, majd szépen mentem kajázni. Mikor visszajöttem, a gép kikapcsolva. Billentyűről nem tudtam éleszteni, így gondoltam valami gebasz van (tuning semmi nem volt). Bekapcsolom a gépet, erre egyből winbe megy. No ekkor leesett, hogy BIOS-ban még matatnom kell billentyűről való ébresztéshez.
Másfél éve virnyákkergetés közben nyomta le a gépet. Most meg fullon pörög a proci és szintén lenyomja. Azt hiszem valamit erősen benéztek MS-nél
Azt hiszem ismét nem használnom kell az Autoshutdown Manager 2009 őszi ingyenes verziójátSzerk.
jooker82 #49611
Mert azokban az esetekben, amikor nézed nem a memória a szűk keresztmetszet. -
jooker82
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Mint irtam 2 gépem van,az egyik új,a másikra tettem én rá a win 7et....
De már megoldódott..köszönöm a válaszokat....
De mégegy kérdés....Mért nem gyorsabb a 4GB Rammal rendelkező új gépem,az 1GB Ramosnál?? V mit takar a 4GB?? A programok egyáltalán nem települnek gyorsabban,dvd-t nem ir gyorsabban,bár tudom ez beállitástól is függ....az utorrent mégjobban belasitja mint a régi gépem....Szal csalódás..... -
Gorneck
legenda
válasz
ErosenZold
üzenetére
Eseménynapló? Hibaüzi?
-
ErosenZold
senior tag
Egyszer csak gondolt egyet a Cfosspeed-em és nem indul el magától Prof x64 alatt a notebook on. Valami tipp?
Vagyis az spd.exe elindul de a cfosspeed.exe nem
Aktív témák
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Yettel topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- Spórolós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 650W
- Byski Áramláskijelző.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

"Megjelenített legutóbbi programok száma:"