- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Megkönnyítette az iPhone az androidos átköltözést
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
Aktív témák
-
Egy elég érdekes problémába ütköztem, amikor megpróbáltam az asszony gépére Windows 7et telepíteni. Szépen bootol dvdről és miután elmakkolt egy darabig, rányomok az install gombra, erre belök egy képernyőt hogy CD/DVD illesztőprogram hiányzik és mutassam meg az útvonalat ahonnan telepítheti. Megnéztem, Samsung SD616os van a gépbe (habár a neten ahogy rákesek egy totál más dvd olvasóról van kép
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Autós kamerák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1185G7 32GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
), kerestem drivereket de semmi. Igazából már az érthetetlen számomra, hogy jut el installig a gép ha aztán kéri a drivert a dvd meghajtóhoz? Valaki tudja mitévő legyek? Egyébként ezelőtt már többször is telepítettem a gépépre win7et és eddig mindig működött, csak most volt egy alaplap + proci csere.