Hirdetés
Aktív témák
-
alienpapa
senior tag
Hogyan tudom beállítani azt, h a gép bekapcsolsa után azonnal jelentkezzen be a win7, és ne kelljen rákattintanom a bejelentkező ikonra?
-
alienpapa
senior tag
Van egy trial progi, aminek lejárt a felhasználási ideje, újratelepítettem de felismerte, h egyszer már fel volt rakva, és így nem használhatom. Ezek a cuccok hová írják be magukat a win7en belül?
-
alienpapa
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok fájlokat megosztani tesóm win7es laptopja, és az én vistás asztali gépem között? A laptop wifin keresztül van csatlakoztatva. -
alienpapa
senior tag
Köszönöm a segítséget. Remélem ezek közül már tudok választani.
-
-
alienpapa
senior tag
Meg lehet valahogy oldani azt, h két egérkurzor legyen win7 alatt és mind a kettőt külön egér vezérelje egy időben?
Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- DCS World modulok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc