Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Méretes telekonverter az Oppo Find X9 Ultra hátán
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Felturbózott energiaszelettel érkezik a OnePlus 16
- Az 5 legjobb dolog a CES-en
Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
polonic
üzenetére
Köszi.
Hát nem tudom. Lehet, hogy igazad van. De lehet, hogy csak nálam akad össze valamelyik driverre/hardverrel. De lehet, hogy csak szimplán tényleg elavult a driver. Még nem írtak az A4Tech-től. De nagyon remélem, hogy fognak.
(#46062) Steelmanus: Köszi a választ!
Igen, van MS Intellimouse opció, de csak a görgő beállításainál. Kiszedtem a pipát, de most is 500 Hz-en megy. Azt fogom majd, hogy felteszek egy friss oprendszert egy partícióra, és nem teszem fel az A4Tech drivert. Úgy kéne megnézni, hogy fagy-e.
De nagyon érdekes, hogy csak bizonyos játékokban fordul elő...Mindenkinek: Gondoltam rá, hogy fel kéne tenni az új Intel Chipset drivert. Fel is tettem, de alig frissített le valamit, talán csak 2 eszközt. Olvastam, hogy az -overall kapcsolóval kell feltenni, hogy mindent frissítsen. Tényleg ezzel próbáljam meg, hátha feltesz így újabb illesztőket, vagy így felkerülhetnek inkompatibilis driverek is?
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÚJ könyv: Gloviczki Zoltán - A holnapután iskolája
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs