- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magyarországra jön a Vivo 500 megapixeles kameratelefonja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Kedves szakik

Lenne egy kérdésem amire nem bírok választ találni

Vinnyakerestem a fórumbna, de csak hasonló témát találtam ezt konkrétan nem.A probléma az hogy kikapcsoláskor a gép kikapcsolása előtt a winchester 2-6 alkalommal leáll és újra felpörög! Nem áll meg teljesen, csak mintha "csuklana" egyet 1 pillanatra, aztán pörög, majd megint kihagy egy pillanatra.
Mintha a windows nem megfelelő időben küldené a kikapcsolás parancsot a vinyónak ...Ezt csak SATA üzemmódban csinálja. Ha NATIVE IDE módba rakom biosban, akkor minden rendben.
Telepítettem már újra SATA drivert, de nem segített. A windows-os és a legfrisebb driver is ugyan ezt csinálja.
Újraindításnál is ez a szitu.
Ha hibernálom a gépet, vagy live CD-ről bootolok be, akkor nem tapasztaltam a hibát.
Az előző vinyómmal nem csinálta, de azt NATIVE IDE módban használtam.
Most sajna nincs másik SATA vinyóm amivel próbálkozhatnék.Win 7 Ulti SP1, Gigabyte MA785GM-US2H, Seagate 7200.12 1TB (ST31000528AS)
Aktív témák
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
- Eladó Samsung Galaxy A54 8/256GB / 12 hónap jótállás
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- Asus RP-AC87 AC2600 Wi-Fi range extender
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest