- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Aktív témák
-
easy...rider
őstag
Kedves szakik

Lenne egy kérdésem amire nem bírok választ találni

Vinnyakerestem a fórumbna, de csak hasonló témát találtam ezt konkrétan nem.A probléma az hogy kikapcsoláskor a gép kikapcsolása előtt a winchester 2-6 alkalommal leáll és újra felpörög! Nem áll meg teljesen, csak mintha "csuklana" egyet 1 pillanatra, aztán pörög, majd megint kihagy egy pillanatra.
Mintha a windows nem megfelelő időben küldené a kikapcsolás parancsot a vinyónak ...Ezt csak SATA üzemmódban csinálja. Ha NATIVE IDE módba rakom biosban, akkor minden rendben.
Telepítettem már újra SATA drivert, de nem segített. A windows-os és a legfrisebb driver is ugyan ezt csinálja.
Újraindításnál is ez a szitu.
Ha hibernálom a gépet, vagy live CD-ről bootolok be, akkor nem tapasztaltam a hibát.
Az előző vinyómmal nem csinálta, de azt NATIVE IDE módban használtam.
Most sajna nincs másik SATA vinyóm amivel próbálkozhatnék.Win 7 Ulti SP1, Gigabyte MA785GM-US2H, Seagate 7200.12 1TB (ST31000528AS)
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- LENOVO GAMER BAZÁR - új lista (2026.02.16)
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10S 6/128GB Acél szürke / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest