- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Steelmanus
üzenetére
nem használok wlm-et egyáltalán, fel sincs telepíve. most megnéztem mi maradt fenn a wle-ből, de csak egy ie toolbar, azt is leszedtem. silverlight sem kell, soha nem találkoztam olyan lappal, amit nagyon meg akartam nézni, és csak úgy volt elérhető (rtlklubot nem nézek, max forma1-et, de arra ott a tv), meg nem ez az elsődleges rendszerem, csak tartaléknak van, ha már adták a géphez. de attól még szeretném, ha frissülne.
az hozzá tartozik egyébként a meséhez, hogy nem erre a lemezre lett telepítve eredetileg, hanem egy 120GB-os hdd-re, most fogtam gparted-del és átmásoltam az egész partíciót ahogy van az ssd-re (itt kicsit kisebb helye van a rendszernek, mint eredetileg, de simán elfér). nem tudom, hogy az-e a baja, hogy az mbr-ben hiányzik valami, de a rendszer elindul simán (mellette levő linux grub bootmenüjével kiválasztva), azért gondoltam, hogy nem kéne problémát okoznia ennek.
Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- iPhone 13 128Gb 100%(1év Garancia)
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs