Hirdetés

Aktív témák

• csoszogi

tag

A kulso merevlemezes forumban mar feltettem ezt a kerdest, de lehet hogy itt is talalkozott mar valaki hasonlo problemaval ezert ide is bemasolom:

Sziasztok
    Van egy WDMybook essential 1tb külső merevlemezem, USB csatlakozasu.Eddig XP alatt hasznaltam, semmi gond nem volt vele. Most Win7 alatt probaltam es a kovetkezot tapasztaltam: ha csatlakoztattam, akkor a gyari integralt virtualis CD-t latja, latja a lemezt is, viszont azt irja ki hogy nincs rajta adat akarom-e formazni ( G is not accessible, acces is denied). Futtattama a chkdsk G: /r parancsot, megcsinalta minden oke de tovabbra sem latja a win7 csak az XP :F
    Erre tudtok valami megoldast?
    Frissites is megvolt, meg a security tabon is probaltam allitani, de tovabbra is semmi...
    Egy masik kulso HDD-t gond nelkul felismert lattam a fileokat masoltam irtam ra illetve masoltam rola.... Mikor piszkalom a secutrity ballitasokat(egy helyen ezt a tanacsot olvastam), akkor vegigmegy a file listan, de nem modosul a security beallitas. Elvileg ezt nem is kellene piszkalni.. A netet nezegetem, de igazi megoldast meg nem talaltam..

valaszotokat elore is koszonom

Aktív témák