- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Telekom mobilszolgáltatások
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- OnePlus 15 - van plusz energia
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
polarx
tag
Sziasztok!
Az h a procimat húzom van vmi köze a videokártyához? Tehát a proci órajelének emelésének okoznia kellene rendszer fagyást sok apró pixeles képpel?
Miután 10 napja minden hibát megpróbáltam kiküszöbölni az eseménynaplóból, nem volt fagyásom, minden szépen gyári állapotban volt, gondoltam akkor "vissza" aktiválom a negyedik magot meg hát az alap 3,2 GHz órajelet.(prime small fft teszt futott stabilan 2 órán keresztül) Gondoltam menjen aztán ha gondja van akkor úgy is fagy, nem fagyott aztán ma gondoltam (miután olvastam itt oliverda írását) kap még egy kicsit legyen 3,4GHz meg egy kis plus fesz had menjen neki a prime 95 és megint visszajött ez a kép megfagy sok apró színes pixelre összevissza és halál. A windows debugger a dmp fájlt beolvasva azt írta
robably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.Gépem a nevem alant.
Nem tudom h jó helyre írok e a videokártyám topicjában nem kaptam értelmes választ.
Ha ti sem tudtok segíteni kérlek irányítsatok a megfelelő topicba, köszi.
Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Spórolós topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti 11GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- AKG K371 professzionális stúdió fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
robably caused by : atikmdag.sys ( atikmdag+307981 ) mely videokari driver problémára utal. De ismétlem ez megint csak akkor jött elő amikor megbolygattam a rendszert. Tehát itt mi a párhuzam a videokari és a proci között.