Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tegnapelott felraktam egy magyar x64-et az uj alaplapra, aznap teljesen jo volt minden, jol mukodott a halozat.
Tegnap ota viszont egyaltalan nem mukodik a megosztas, router nem tudja irni a neki megosztott konyvtarat, torrent is passziv modba valtott, mert nem megy ki a portja, valamiert teljesen osszeomlott a Win7 tuzfala.
Probaltam visszakapcsolni a tuzfal szolgaltatast: 1068: fuggo szolgaltatas vagy csoport elinditasa nem sikerult.
Halozati diagnosztika szinten nem megy, diagnosztika vezerlo meg ilyet ir: 5: hozzaferes megtagadva.
Probaltam virusirtot felrakni, de a NOD32 telepitoje is kiakadt a halozat allapota miatt

Van ra valami otletetek, mit lehet ezzel csinalni?
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox One / Xbox Series játékok
- AKCIÓ! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 Super 12GB Lian Li Vector V100R 650W
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest