Hirdetés
- iPhone topik
- Poszteren a OnePlus 15T, zöld és barna színben jön a kompakt mobil
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- MWC 2026: Megmutatta a Vivo az X300 Ultrát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
Tmano
csendes tag
Sziasztok!
Egy Windows 7 es kérdésem lenne, átnyálaztam a neten de megoldást sehol nem írnak, talán tudtok segíteni.
A probléma az ,hogy az otthoni asztali gépen egyszercsak elszállt a hálózati kapcsolat, azaz a jobb alsó sarokban lévő hálózati ikon kis piros xel át van húzva. A hálókártya alaplapi, szerintem működik. A Win7ben klikkeltem a hibaelhárítóra és azt írja ki, hogy a "Diagnosztika házirend szolgáltatás nem megy". Nos ha ezt a servicesből próbálom elindítani akkor meg kiírja, hogy error code 5, azaz nincs megfelelő jogosultságom. A neten azt írják hogy domain admin kell hozzá hogy elindítsam, de még csak nem is volt domainban a gép!? Ezenkívül nincs más megoldás? nem lehet a ennek a servicenek a fileját kicserélni simán vagy resetelni? Egy sima win7 ráhúzása megoldja a problémát (nem clean install)?
köszi
sziasztok
t
Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite használt, szép állapot 97% akku 6 hónap garancia
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (238)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest