Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: a Lenovónál már akasztják a jövőt
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- iPhone topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Kezemben a Razr Fold
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
sanzi89
üzenetére
Mit értesz Live messenger normális működésen? Az hogy nem az óra mellé teszi az ikont hanem superbarra? Drivereket mihez kell feltenni? Nem ismert fel valamit? Kékhalált nem tudom mivel érted el, vagy szoftver gond lehetett, esetleg belenyultál valamibe, vagy hardver gond okozhat ilyet, nekem még nem fagyott le egyszer sem a win7 x64 3 hónap alatt napi 12-14 órákat megy a gép. Vista fagyott de nem szidom én nyultam bele energiagazdákodásba majd visszaállítás után se lett jó. Szóval a legtöbb gondot szerintem a user tudja csinálni, ha nagyon piszkálja a rendszert.
Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest