Hirdetés
- Elképesztő robotok, kutyatelefon, Waymo, kártya méretű tracker... CES
- Turbo fokozatra kapcsolt a OnePlus
- Crackberry Kevin telefonja, óriási Dreame stand autóval a közepén - CES
- Áprilisban már szaggathatja a kínai aszfaltot a Xiaomi SU7 új verziója
- CES 2026: Új összehajtható 3 az 1-ben töltő az Ankertől
- One mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Aktív témák
-
DummyBoy
senior tag
Kösz a tanácsokat ... BIOS frissítés megvolt már, bár nem a legújabbra, de majd az is megjön

A Proci unlock kikapcsolt már próbáltam ... A legnagyobb gond ezzel, és ami miatt legutoljára szeretnék Win-t újratelepíteni (Pedig ez is volt ...) hogy ezen a gépen leginkább játszom ... Akkor is repülõ és helikopterszimulátorokkal ... Ebbõl 3 StarForce-os (eredeti offkorz ...)
Namost az új SF aktiválós móka ... Win reinstall esetén deaktiválni kell és aktiválni (persze ezek száma limitált ...) valamint a SF-ot CPUID változás esetén újra kell aktiválni, mert úgy veszi, hogy új gép (persze ez is limitált ...) ...
Amikor elõször elõjött ez a gond, megvolt a win reinstall, 2 hétig direkt nem raktam fel õket, és szarakodtam, hogy elõjön-e ... nem jött (függetlenül hogy hány mag volt engedélyezve ...) ... Rá egy kis idõre megint ... persze miután felraktam mindent ...
Ráadásul személyes tapasztalataim szerint, ha HW hiba lenne (hibás procimag ...) akkor azt normál működés közben is tapasztalnám ... És ez a legfőbb gond, hogy ha a gép egyszer beindul, akkor semmi gond nincs vele!
ntbtlog.txt (bootlog) szerint amikor lefagy a cucc, akkor az utolsó 5 betöltött driver az esetek legtöbb részében a következõ:
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\bowser.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\mpsdrv.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb10.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb20.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\HTTP.sysÉs ezeknek kellene még betöltõdni:
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\peauth.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\secdrv.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srvnet.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\tcpipreg.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv2.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv.sys
Did not load driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\srv.sysEseménynaplót néztem, okosabb nem lettem tõle

A legtöbb hibát a PNRPSvc okozza:
"A PNRP-felhõ nem indult el, mert az alapértelmezett identitás bezárult a következõ hibakóddal: 0x80630801"Valamint két erre épülő service, ezek okozzák a legtöbb hibát ...
Emellett van még egy SBRE service nem indul el és kész ...
Érdekes, hogy eddig a PNRP hibák nem tűntek fel ... gyanúsan olyan időközönként vannak, mikor nem indul a gép ... Szóval elindultam ebben az irányban ... Most próbaképp letiltottam minden olyan szolgáltatást, ami kapcsolódhat ehhez (Mindent aminek a nevében benne van hogy "táv" xD )
Az online súgóban és a neten is találtam különböző megoldásokat, hogy mi miatt nem indul el ez a protocoll, de nem akarnak bejönni ...
Erre valami ötlet? Hogyan tudom ezt a hibát kiküszöbölni, vagy az egész mókát letiltani?
Előre is köszi!
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest