Hirdetés
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Rebirth II.
tag
Üdv
A boot sorrendet hogyan tudnám megcserélni? Jelenlegi sorrend
1. Ubuntu
2. Ubuntu recovery
3. Memtestx86
4. Windows 7Ebből akarok, 1. Windows 7 2. Ubuntu -t csinálni
-
Rebirth II.
tag
Nem konkrétan ide tartozik, de a boot sorrendet hogyan tudnám megváltoztatni? Azaz ne Ubuntu, Ubuntu Recovery, Memtest 86, Windows 7 legyen hanem Windows 7, ubuntu ....
Mert így ugye ha lekések a 8 mp ről az ubuntu indul el, ami nem is lenne gond kivéve ha nem azt akarom

-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Megoldva.
Le kellet tiltani teljesen a floppy meghajtót biosba
-
Rebirth II.
tag
Nekem még mindig fenn áll az a probléma, hogy nem tudom egyszerűen felrakni a win7-et mert telepítés elején beadja azt a kékes hátteret és ennyi. Van kurzor de nem tudok semmit se csinálni, mert a menü nem jön be. Ugyan azzal a lemezzel is próbáltam mint régen, de azzal sem jó ill. újabb 2010.08.24 ig integráltal sem. Már kénytelen voltam felrakni az Ubuntut (most is arról írok) mert olyan szinten meghalt a Win7
(Alaplap Gigabyte GA-MA790X-DS4 (F9 es Bios-al)
-
Rebirth II.
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ezeket próbáltam, de nem jó. Az egyik telepítő amúgy teljesen módosítatlan a másik is csak olyan mértékben hogy 8.24 ig integrálva vannak benne a frissítések
-
Rebirth II.
tag
Miért van az hogy berakom a Win7 boot dvd-t és el is indul zsírul, csak miután betöltött teljesen megkapom a kék hátteret + kurzort és ennyi. Nem megy tovább. (Nem eredeti de régebben jó volt és 2 fajta verzióval is próbálkoztam)
-
Rebirth II.
tag
hurrá sikerült visszahoznom a halálból a windázt
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Most nézem van egy ilyen cucc az Eszközkezelőben a hálózatnál:
Teredo Tunneling Pseudo-Interface
Ez eddig mind szép és jó, és tudom hogy Ipv6-nak valami cucca, de nem indítható a Win szerint
-
Rebirth II.
tag
Lehet nem ide tartozik, de nem érdekel

Amióta újraraktam a Win-t tök jó minden, 1 dolgot leszámítva... A belső hálózaton is 100 felett van az első ping válaszidő, mielőtt újraraktam jó volt csak most nem.

-
Rebirth II.
tag
Ez tök jó, tegnap este raktam ujra a Win7-et ma már csak egy fekete képernyő fogadott indításkor... Ilyen hamar még a Vista sem szart be

-
Rebirth II.
tag
Na újraraktam a Win-t most zsírul fog menni ismét pár napig

-
Rebirth II.
tag
válasz
Laccoss
üzenetére
Debug:
Windows Boot Manager
--------------------
identifier {9dea862c-5cdd-4e70-acc1-f32b344d4795}
device partition=\Device\HarddiskVolume4
path \bootmgr
description Windows Boot Manager
locale hu-HU
inherit {7ea2e1ac-2e61-4728-aaa3-896d9d0a9f0e}
default {cd44b70a-f97a-11dd-8f08-b517e8b2dd73}
resumeobject {cd44b709-f97a-11dd-8f08-b517e8b2dd73}
displayorder {cd44b70a-f97a-11dd-8f08-b517e8b2dd73}
toolsdisplayorder {b2721d73-1db4-4c62-bf78-c548a880142d}
timeout 30Windows Boot Loader
-------------------
identifier {cd44b70a-f97a-11dd-8f08-b517e8b2dd73}
device partition=C:
path \Windows\system32\winload.exe
description Windows 7
locale hu-HU
inherit {6efb52bf-1766-41db-a6b3-0ee5eff72bd7}
testsigning Yes
osdevice partition=C:
systemroot \Windows
resumeobject {cd44b709-f97a-11dd-8f08-b517e8b2dd73}
nx OptInOver..:
There is one entry in the Vista Bootloader.
Bootloader Timeout: 30 seconds.
Default OS: Windows 7Entry #1
Name: Windows 7
BCD ID: {current}
Drive: C:\
Bootloader Path: \Windows\system32\winload.exe
Windows Directory: \Windows -
Rebirth II.
tag
A kérdés ismét:
Hogyan tudom az összes boot-filet helyreállítani? Csak akkor hajlandó elindulni a Win7, ha benn van a DVD.
Azt megcsináltam már, hogy dvd be -> gomb lenyom -> számítógép javítása -> parancssor -> bootsect.exe /nt60 sys /force
Ki is írja, hogy minden oké frissítette, de ugyan úgy csak dvd vel indul el a winMegoldás?
-
Rebirth II.
tag
Felteszem megint a régi kérdést, amit akkor nem sikerült megcsinálni.
Hogyan tudom az összes boot-filet helyreállítani? Csak akkor hajlandó elindulni a Win7, ha benn van a DVD.
Azt megcsináltam már, hogy dvd be -> gomb lenyom -> számítógép javítása -> parancssor -> bootsect.exe /nt60 sys /force
Ki is írja, hogy minden oké frissítette, de ugyan úgy csak dvd vel indul el a winMegoldás?
-
Rebirth II.
tag
Az azért királyság hogy eredeti a Win7 em és szerinte nem

-
Rebirth II.
tag
üdv
Valami jó kis Win7 (x64)-es registry takarító progit tudtok mondani?
-
Rebirth II.
tag
Az miért van hogy Win7 ultimate x86 telepítés meg akad a Telepítés befejezése résznél ? Pörög szépen a kis kör a "Befejezés" szöveg után, de ez megy már 15 perce és nem lép tovább. A gép simán bírja a Win7-et. (nem laptop)
-
Rebirth II.
tag
Ismét itt egy Biztonsági frissítés x64 re
-
Rebirth II.
tag
Szóval 64 bites Win7 boot file-it hogyan tudom javítani?

-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
Tévedtem.. Mégse javította ki
Csak akkor indul el a Win7-em ha benn van van a telepítő dvd
I love MICROSOFT 
-
Rebirth II.
tag
Húú de megijedtem, hogy ismét Win7 reinstall lesz
Nem akart bekapcsolni a gép, mert valami boot filekat nem talált meg, de hál isten a telepítő ki tudta javítani -
Rebirth II.
tag
na jött 2 Win7 x64 update. Pontosabban 4 ebből 2 office-ra vonatkozik 2 win re
-
Rebirth II.
tag
Win7 ből többen használnak x64 et mint x86 ot. Ezt nem a Home Editionre értem (ha ebből van egyáltalán 64 bites) , hanem Ultimate vagy Professional
-
Rebirth II.
tag
Ismét kezdi a Win7-em, hogy bekapcsolom a gépet és nem érzékeli az egeret, de restart után egyből

-
Rebirth II.
tag
64 bites Win7 alá egy mouse fix (egérgyorsítás kikapcsolása)-et tud dobni valaki?
-
Rebirth II.
tag
Az miért van, hogy bekapcsolom a gépet és sokszor nem működik az egér. Driver meg minden fenn van hozzá, és ha újraindítom 1-2x akkor ismét magához tér. Mellesleg A4Tech Xl 750Bf egerem van, de sima 750F egérrel is csinálta ezt.
(#19310) Daffni2 :
Hogyne települnének..Csak azok nem települnek amiből van kimondottan 64 bites! Egér driver, billentyűzet, füles, Realtek hangkártya ez mind mind megy 64 bites Win7 alatt 32 es driverrel -
Rebirth II.
tag
Hm,, tök friss win7 van fenn, ugyan azokkal a programokkal mint előtte, és most tök lassan indul. Az "Üdvözöljük" szöveget 6-8mp ig látom régen meg csak 2-3 volt. Miért lehet ez?
Vírusirtó: Avast Home 5 (Indításkori Rootkie vizsgálat ki van kapcsolva)
Tűzfal: Outpost 2009 (legújabb defekkel) -
Rebirth II.
tag
válasz
Speeedfire
üzenetére
Én azért biztos ami biztos alapon írtam most nekik egy emailt hogy sűrgőssen cseréljék ki a modem-em, mert ez a lehető legroszabb ami a piacon van. Biztos szeretnek mert ez a 4. modem amit cseréltetek velük

-
Rebirth II.
tag
Miért szakad meg Win7 alatt a netem időnként 1-1 mp-re? Ha éppen nem játszok akkor észre se lehet venni, olyan rövid időre szakad meg. És most nem az Invitel szarakodik.
Hálókártyám: Realtek PCIe GBE Family Controller
Router: Tp-Link WR941ND
Modem: D-link DSL 360R -
Rebirth II.
tag
Kínomba újrapakoltam a win7-et és már jó is a net

-
Rebirth II.
tag
tarkónlövés... ismét nem akarja a winfos felfogni, hogy van net csak ha letiltom majd újra engedélyezem a hálózatot....
-
Rebirth II.
tag
juppéééééé csináltam egy registry átírást és azóta úgy néz ki megy zsírul a net
-
Rebirth II.
tag
ezt én komolyan nem értem... hol érzékeli a szaros win7 hogy állandóan van internet kapcsolat hol nem... Erre már csak az a plus jön rá, hogy az egér nem mindig kapcsol be a windows indítással....
-
Rebirth II.
tag
ehhe, tegnap este jó volt még a net automatán csatlakozott most meg már megint nem .D
-
Rebirth II.
tag
Tessék, az "Alagút adapter helyi kapcsolat" folytatódik egészen 30 ig.
-
Rebirth II.
tag
Áá nem jó így se

Ugyan úgy a helyi kapcsolatoknál azt írja Azonosítatlan helyi hálózat, de miután letiltom és újra engedélyezem látja rendesen
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
friss:
A DHCP-t kellene valahol engedélyezni a helyi kapcsolatoknál, mert a hibajavító ezt javítja ki és akkor van net, de minden indítás után javítatni kell

-
Rebirth II.
tag
Mivel a válasz nem találtam még meg rá:
Hogyan tudom beállítani, hogy a Win7 (ultimate x64) automatán észlelje, hogy állandó internetkapcsolat van? Ez alatt azt értem, hogy ne kelljen mindig becsatlakozni az internetszolgáltatótól kapott névvel ill. jelszóval. Router admin paneljébe be is állítottam a nevet + jelszót és xp alatt működik is, de Win7 egyszerűen a gép bekapcsolása után nem észleli az internetet, pedig a routert látja. Akkor hajlandó csak észrevenni hogy van net, ha letiltom a hálózatot és újra engedélyezem.
-
Rebirth II.
tag
válasz
Rebirth II.
üzenetére
kérdés még mindig él
-
Rebirth II.
tag
Hogyan tudom beállítani, hogy a Win7 (ultimate x64) automatán észlelje, hogy állandó internetkapcsolat van? Ez alatt azt értem, hogy ne kelljen mindig becsatlakozni az internetszolgáltatótól kapott névvel ill. jelszóval. Router admin paneljébe be is állítottam a nevet + jelszót és xp alatt működik is, de Win7 egyszerűen a gép bekapcsolása után nem észleli az internetet, pedig a routert látja. Akkor hajlandó csak észrevenni hogy van net, ha letiltom a hálózatot és újra engedélyezem.
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R5 2600X 8GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1050Ti 4GB Gamdias Argus E1 400W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Akkor megyek ubis topicba 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

, vagy hibás vagy csak okosnak hiszem magam