Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mobil flották
- Apple iPhone 17 - alap
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Egy picit olcsóbb lesz a Google Pixel 10a
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
c41r0^
őstag
válasz
frisco
üzenetére
Fire/SOUL/CD és frisco: köszi a segítséget, de sajnos nincs hang
frisco: köszi a drivert, de ez ADI HD audio-hoz van, az ADI1980 meg csak AC97, de ennek ellenére megpróbáltam ugyanazokat a lépéseket, mint minden más, kb. 12 driverrel:
1. sima setup, rgazdai jogokkal futtatva - nem támogatott hardver
2. setup XP és Vista kompatibilitási módban, rgazdai jogokkal futtatva - nem támogatott hardver
3. eszközkezelőben .inf fájlra rámutatva - a telepítés végén megakad, hogy nem támogatott a hardvernamost ezt a 3 módszert eljátszottam kb. 10-12 driverrel (ASUS FTP, saját magam is vadásztam), ebből kb. 5-6 fel is települt gond nélkül, csak nincsen hang egyáltalán
nem kevés idő volt 10-12 driverrel kivárni, hogy települ->reboot->nem jó->uninstall->reboot és így tovább
kicsit elírtam az első HSZ-emben, nem a digitális kimenet látszik, hanem a hangkártya nevében van benne a "digital" szócska is (a digitális átvitelre akkor kapcsolna át, ha az SPDIF/AC3-at bekapcsolom egy fülön), mindenesetre persze azt is próbáltam (ahogy egy másik fórumtárs ajánlotta), hogy mutassa a lejátszóeszközöknél a leválaszott/rejtett eszközöket is, de természetesen más eszköz nem látszik, csak ez az egy
próbáltam állítgatni a mintavételezést is (16bit/41KHz, 16bit/48KHz, stb.), semmi hatása
a jelenség tehát továbbra is az (olyan driverrel, ami települ magától), hogy a hangteszt alatt látom a zöld csíkokat, ahogy a Win az eszközt megszólaltatja, ahogy a mikrofont kopogtatom, a felvételnél szintén látszik a jel, stb., csak éppen egy mukk sem jön ki a kártyából (nincs letiltva, mute-olva semmilyen kimenet, sőt a bemeneti jeleket is unmute-oltam a lejátszási részen)
lehet, hogy rossz a hangkari vagy a kivezetései a lapon, én már nem szórakozok többet ezzel, veszek ebbe a gépbe vmi Win7 alatt is támogatott CMI alap hangkarit, ez elég lesz arra, amire kell a gépet használóknak (kvázi irodai felhasználás)
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Escape from Tarkov
- Pánik a memóriapiacon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EAFC 26
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elden Ring
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 8700K / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest