Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
AMD_ok
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
oké,akkor leszedem és nézem úgy. Csak az a még furcsább az egészben,hogy amint említettem az elébb, RC-vel (kb fél évig használtam) soha nem jött elő, pedig volt, hogy kb 2 napig is ment folyamatosan a gép.
MOD: bocs,de elfelejtettem,hogy közben teljes platformváltás is volt. Az RC alatt egy S775-ös konfig volt (q6600 ddr2 P5k, stb). Nem tudom,ez esetleg számít-e valamit
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- TOP Pure White PC /Ryzen 7 9850X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB M.2 PCIe SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- AKCIÓ! 32GB Kingston Fury Beast RGB 6000Mhz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AlzaPower LML-120 Monitor Light Bar 5W, 51cm, fekete
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest