- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Titan 2 Elite néven érkezik egy újabb BlackBerry-szerű Unihertz
- iOS alkalmazások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Több ponton is jelentős előrelépésre készül a Pura X2
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
bozont
veterán
Egyik ismerősöm egy papírboltot vezet és megszeretné venni valamelyik windows és office csomagot (2007-re gondoltam, prof. vagy small business edition, nem tudom mi a különbség). Mivel az üzletben lenne neki a gép, gondolom a home verzió nem jöhet szóba, legalább egy professional kell, ugye? Semmi komolyabb munka nem lenne vele, csak nyomtatás a gépről, egy-két szerkesztés officeban vagy corel draw-ban. Szóval a lehető legolcsóbb verzió elég lenne.
Az open office meg ilyenek nem jók neki, az esetleges kompatibilitási problémák miatt, bár nem tudom ez mennyiszer jelentene gondot, nem akar kockáztatni. Bár mondtam neki, hogy vezesse be és kezdje sulykolni a vevők tudatába, hogy csak a pdf formátumú fájlokra tud garanciát vállalni és úgy hozzák a nyomtatni valót.
Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- MacBook Pro 16" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0231)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest