Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
válasz
sfdrakex #13503 üzenetére
Úgy néz ki, hogy tényleg azt hiszi, hogy fent van még a játék a gépen!!! A tisztítás sem segített!
Lehet vmi megoldás, hogy teljesen leszedjem a gépről? Keresés sem talál már semmit!(amit talált azt is letöröltem) Nincs ötletem!!!! Nem akarom emiatt újra rakni az egész oprendszert!
Még a rendszervisszaállítás sem segített! -
Roland06
aktív tag
válasz
sfdrakex #13500 üzenetére
Az az egy furcsa dolog volt uninstall előtt , hogy nem találtam a "programok eltávolítása vagy modosítása" (vezérlőpult......) -nál és csak úgy tudtam leszedni, hogy bemontoltam (mintha telepíteni szerettem volna) és ott nyomtam az uninstall-ra! Leszedte és azóta nem megy újra!!!!
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!Help PLS!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni! Soha nem volt még gond a telepítésekor! Nem csináltam semmi mást csak a játékot "uninstall" és kész -majd újraindít és ujra telepíteném a megszokott módon és akkor EZ.......
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni!
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Jövedelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bluetooth hangszórók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- FC25 PS5 játékszoftver
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest