Hirdetés
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
TazLeacher #19623 üzenetére
ezt tudom:
meg ezt!A CCleaner ingyenes, a rendszer működését optimalizáló eszköz.
A CCleaner egy ingyenes szoftver, mely nem csak optimalizálja a rendszer működését, de Privacy Tool-ként is használható. Eltávolítja a nem használt fájlokat a rendszerből gyorsabb működéshez segítve a Windows-t és értékes helyet szabadítva fel a merevlemezen. Alkalmas továbbá az internetes aktivitás nyomainak eltüntetésére az Internet History törlésével. Már támogatja a Google Chrome-t és a Safarit is.
Szerintem azért éri meg letölteni mert nagyon kicsi helyet foglal, ingyenes és rengeteg dolgot meg tudunk vele oldani egy helyen.
Telepítést nem igénylő kisméretű lemeztöredezettség-mentesítő program.
Ez a freeware programocska egyrészt gyors, másrészt alapos munkát végez a merevlemezen. Emellett lehetőséged van képernyőkímélőként is futtatni, így nem zavar a munka közben.Remélem segítettem
[ Szerkesztve ]
-
válasz
TazLeacher #12489 üzenetére
Az asztalra hogy küldted ki a parancsikonokat? Kihúztad a startmenüből, vagy parancsikonként kikülted?
[ Szerkesztve ]
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher #12226 üzenetére
Ha nyomsz egy frissitést, vagy ikonok rendezése név szerintet akkor se kerülnek elő?
-
válasz
TazLeacher #12226 üzenetére
Akkor valamit a biosban keress, vagy a programjaid között van olyan, ami nem tetszik neki.
Ha régi a biosod, egy frissítést én rátennék azért. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher #12215 üzenetére
Az se lehet hogy kikapcsolódik az ikonok megjelenítése? Rendszer buherálót nem futtattál?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher #12205 üzenetére
Nem lehet hogy a felbontás váltás miatt esetleg? Nincs tv a gépre dugva?
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher #10102 üzenetére
SATA vinyó ide módban, nem megfelelő pio módban a dvd stb. Szét kell néázni biosban. A lemez honnan tudod hoyg tuti jó? Máshol is használtátok? Van amelyik dvd meghajtó esetleg érzékenyebb a gyorsabban kiirt lemezre másik meg nem.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TazLeacher #10100 üzenetére
DVDről próbálta? Azzal volt többeknek ilyen gondja, lehet baj az hoyg milyen módban van a vinyo ill a dvd meghajtó. Ha ő írta a dvd-t akkor lehet gyorsan írta max 4* elég lenne.
-
Killing
addikt
válasz
TazLeacher #7650 üzenetére
Ahogy nézem most 4 GB ramod van, erre jön még a videókártyádé, tehát az összes memóriádat eddig nem tudtad kihasználni, mindenképpen 64 bit kell.
-
Morden24
nagyúr
válasz
Naszóval:
Nem gond, ha nincsen 64-es változata a programnak, a 32-es programok ugyanúgy mennek.
Driverekkel már gond nincsen.16bites bármi nem megy (semennyire).
Előnyök: 4Gb illetve annál több megcímzése és természetesen 64-es appok futtatása - ezeket nem tudod megtenni 32 biten.
Ha rám hallgatsz, akkor 64-es rendszert szerzel be.szerk.: Amúgy is 4 gigád van, ráadásul a 4890-es meg egy gigás. Kevesebb, mint 3 giga memóriát tud használni a 32-bites géped. Abszurdum így használni azt, amire pénzt költöttél
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz
Arról nem beszélve, hogy a gépednek igazán kell a 64 bit.
A 32 bites app-ok csak elenyésző része nem hajlandó futni 64 biten azoknak amik meg nem mennek meg lehet találni az alternatíváit -
Zolás
addikt
válasz
Szerintem ha hosszútávra veszed az oprendszert megéri a 64bitest megvenni. Előbb utóbb veszel még ramot a gépedbe és 4gb felett már kelleni fog.
Azok a progik amik elfutkorásznak a 32bitesen elfutnak a 64bitesen is. Én a 64bitest használom és még nem találtam progit ami amiatt nem indulna hogy 64 bites.
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik
- Peugeot, Citroën topik
- Tőzsde és gazdaság
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Ukrajnai háború
- Így festenek a PowerColor AMD Radeon RX 9000 sorozatú VGA-i
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- retro PC játékok
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows, Ubisoft+ Classics 6 hónap előfizetés
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- Perplexity Pro 3/6hó / 1 év kuponkód
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc