Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
pigatt
őstag
válasz
Morden24
üzenetére
Egy pár napja vettem észre, először azt hittem, hogy xonar driver miatt csinálja, de nem mert a hsmgr letiltása után is előfordult. Tegnap végigfuttatam a spybot-ot talált is egy valamit, aztán a c-én csökkentett módban még egy avast-ot is, de ez már semmit nem talált. Ma már 3-szor bootolt a win még nem fordult elő.
Javítást még nem próbáltam, de ha nem szünt meg akkor az lesz.
Ja és ha normálisan végig megy a boot folyamat akkor utána semmi gond nincs.
Pr0GrEsSiVe: Csak nagyon útálom csinálni.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Fallout 4 Pip-Boy Edition eladó
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B660M i9 13900KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Zalman Z10 Plus Seasonic750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest