Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
válasz
pigatt
üzenetére
Akkor a hiba az ön operációs rendszerében lesz... Most próbáltam ki nálam (win7 angol ultimate). A startmenüben már az msn be van lőve vista sp2 komp. módban, készítettem egy parancsikon az asztalra, ott is megnéztem, ott is megmaradt a komp. mód és úgy is indult el.
Szerk:Újraindítottam és úgy is működik nálam.

-
Steelmanus
addikt
válasz
pigatt
üzenetére
Amikor feltelepited akkor a Start menuben ott lesz egy Windows Live mappaban a Windows Live Messenger-t indito parancsfajla, azon elvegzed a modositast hogy Futtatas a kovetkezo kovetkezo uzemmodban.. itt Vista SP2 pipa be. Majd errol kiteszel egy masolatot az Asztalra ha oda szeretned kirakni.
-
-
válasz
pigatt
üzenetére
Hali!
Esetleg valami új CD/DVD író szofver, virtuális meghajtó progi, adott esetben akár DVD szerkesztő progi, stb. Néha az a helyzet is előállhat, hogy ezek szeretnék a lemez behelyezésétől kezdve a felügyeletük alatt tartani az optikai meghajtót. Aztán amikor egyszerre "lecsapnak" rá, akkor van az, hogy egyik sem "engedi" el, ezáltal "agyhalott" a CD/DVD író, nem tudja beolvasni a lemezt.
Fire.
-
-
Morden24
nagyúr
-
-
válasz
pigatt
üzenetére
Hali!
3 dologról van tudomásom
1. Állítólag vírus okozza(mondjuk ebben én speciel nem hiszek, de a neten találhatóak leírások, amikor vírusirtással megjavult a gép)
2. Ha noti, akkor be van kapcsolva a BIOS-ban a másodlagos kijelző
3. Nem eredeti W7ITT meg még más okok/megoldásokat találhatsz.
Fire.
Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD GTX 1660 6GB Formula Air Mesh G3 DeepCool 400W
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Érdekes...
Ez a kettő ami jó szerintem..Köszi a helpet!