- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lck
senior tag
Feltettem. Mit mondjak ? Kár volt a letöltött 56 Mega mobiladatért. Lassú nehézkes. Hozza a mostanában megszokott MS színvonalat. Jó - tudom még beta.
Eltávolításkor kényszerített leállítást kért. Pedig kiléptem a programból előtte. Gondolom bent hagyja magát a RAM-ban a gyorsabb indulásért ( nem sok sikerrel ), vagy szorgalmasan gyűjtögeti a személyes adatokat közben. -
lck
senior tag
10586.218 kijött !
164-re most frissül L625-ön !
Insider sem kell hozzá. -
lck
senior tag
-
lck
senior tag
107-et rak Release Preview beállítással is 8.1-re is. 122-re utána frissít.
-
lck
senior tag
8.1 -ről frissítem most Insider - Release Preview beállítással. A frissítések keresése után közölte hogy megjelent a W10 mobilra bla bla bla, meg hogy milyen f@sza benne az Office stb. Verziószámot sem írt.
Eddig ez nem volt benne. Tehát teljesen úgy viselkedik mint ha a végleges 10-re frissülne. ( a frissítés még tart ) -
lck
senior tag
válasz
Sub-ZeRo #10839 üzenetére
Amíg ne adj isten teljesen romjaiba nem hull a projekt, nekem is az lesz.
Igazából szerintem ez az egész insider dolog valahogy nem jó. Csak presztízs-veszteséget okoz.
Csak azt olvassa mindenki hogy "szar". Lehet hogy zártabb teszteléssel jobban járnának.Lehet holnapután meg kijön a szolgáltatóknál a végleges - hibátlanul
Persze az is lehet hogy csak pár százalék "kocka" foglalkozik ilyenekkel, és nem ezen múlik az elterjedtség.
-
lck
senior tag
válasz
#40993792 #8854 üzenetére
Tehát teljesen le is nullázhatja a T. ?
Előfizetéses a szám, eddig a lefogyás után is volt egy bizonyos "nagyon lassú" adatforgalom.
Ami nekem netezni elég volt, de most az időjárás csempe is kék maradt.
Minden azt használó alkalmazás azt írja hogy nincs internet.Másrészt hogyhogy nem találom az adatforgalom és fordulónap beállítás menüt ?
Ennek a Gépház > Hálózat és kapcsolatok > Mobilhálózat és SIM-kártyánál kellene lenni ugye ? -
lck
senior tag
Helló !
A következő kérdésem lenne: Az elképzelhető hogy HR után a készüléken nem működik a mobil adat forgalom ?
Kb.3 napja rezeteltem, a készüléket (L625). Megy is minden szépen. Gyorsabb lett, lassabban merül.
Viszont eddig végig wifin voltam. Ma jöttem el csak otthonról és vettem észre.Az adatforgalmi korlátomat már egy ideje túlléptem, de az korábban is előfordult, és a lassított forgalom is elegendő volt netezni. Viszont most egy gramm adat nem jön be.
A készülék kijelzi a "Telekom HU LTE" kapcsolatot. Az adatforgalmi beállításokban a mobil adatkapcsolat használata engedélyezve van.
Az elmúlt 30 nap adatforgalomára, Telekom HU-nál viszont 0 MB-ot ír. Érdekes módon ugyanitt nem találom az adatforgalmi beállítások menüt, ahol a fordulónapot és adatmennyiséget lehet beállítani ??
Lehet hogy egy újabb HR segítene ? Már olyan szépen belaktam -
lck
senior tag
válasz
Zsoleszhun #6646 üzenetére
Nálam memóriakártya nélkül megy, amint beleteszem behal. Resettől függetlenül.
-
lck
senior tag
Helló !
Nálatok Here Drive+ nem ad be sikertelen frissítést, illetve Windows Insider feltelepül ?
Nálam ezek vannak - gyári visszaállítás után is. ( 625 )Szerintetek, ha nem megy fel az Insider , később jöhetnek azért frissítések rá ?
Mert ha nem akkor inkább visszateszem a 8.1-t. -
lck
senior tag
Hali ! A Here Drive + -t áruházban nektek is updatelni akarja, csak nem sikerül neki ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3090 24GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest