Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr V
őstag
válasz Mr.Csizmás #83499 üzenetére
Ha ennyire nem számít, akkor EKtól közvetlenül lehet rendelni, nekem eddig jó tapasztalataim vannak velük. gyorsabb, olcsóbb, mint a Merlin, mástól meg nem hiszem, h itthon értelmes cuccot tudsz újonnan venni.
Mondjuk a mostani híreket nem követem, h mi van velük...The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz proci985 #83498 üzenetére
a pénz kb. mindegy, bemondásra megy, csak a linkeket kell küldenem, és rendeli. lényeg hogy határidős, és itthoni legyen elsősorban az időtényező miatt.
----------------
köszönöm a tanácsokat, ezek alapján holnap folytatom a keresést"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #83496 üzenetére
arra nezz ra. amiben nagyon nem tudunk segiteni, utobbi par evben iszonyatosan megdragult a viz. ahogy nezem 110 euro egy Alphacool 360XT45, uramatyam.
radiatorban hasonlo meretben nagy kulonbseg nincs, lehetoleg 360x45 legyen ha befer a hazadba.
pumpa D5 legyen. teto es tartaly kb mindegy, ami elfer / jol nez ki.
blokkok kozott nagy kulonbseg nincs, szoval a 250 euros blokk nem fogja megerni.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dr V
őstag
válasz Mr.Csizmás #83496 üzenetére
Merev cső szép, csak kell egy kis ügyesség hozzá.
Aliról érdemes rendelni merev csövet.
Ha az a kit tetszik vedd nyugodtan, nem hiszem, h drasztikus különbségek lennének az alkatrészek között.
Asszem 14900 mintha lenne direct die hűtés is, ennek érdemes utánanézni.
Ami fontos, h D5 legyen a pumpa, érdemes vízhűmérőt is a rendszerbe rakni, arról vezérelni a ventiket. Nálam ezt alaplap szerencsére tudja.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Mr.Csizmás
titán
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Mr.Csizmás #83493 üzenetére
menetre jellemzoen minden G1/4
rez es rez/nikkel nyugodtan mehet egy korbe, mas meg ugyse nagyon lesz. ezen kivul kb jellemzoen minden kompatibilis mindennel
nekem pl van a rendszerben Primochill, EK, Laing, Alphacool, HWLabs, Aquatuning es Phobya.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Dr V
őstag
válasz Mr.Csizmás #83493 üzenetére
Nem hiszem, h ez számítana, kb minden mindennel keverhető. Egyedül a réz-alu keverés a tiltott.
Ha az esztétika miatt kérdezed, akkor amelyik gyártó terméke tetszik.
Annó EKWB 360kit-et bővítettem, egyes elemeit most is haszálom. VGA, CPU van nálam hűtve.The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
kapható itthon olyan készlet, ami bővíthető a saját elemeivel? a helyzet: ismerős beruházna egy pénz mindegy alapon 14900+4090 alapú gépre, és kívánsága lenne a vízhűtés...mivel nagyon rég nem vagyok vizes témával képben, fél estés guglizás után a Corsair Hydro X kiteket találtam, de ezek alapból csak a cpu-t tartalmazzák, és találtam hozzávaló SSD-t. Hasonló, elérhető kit, összetevő(k) létezik, amivel le lehet fedni a gép nagyobb részét? (cpu, vga, ssd, nb? ram-ra még létezik vízhűtés?)
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
RazoR
veterán
Ezt sikerült összehozni, hát nagyon nem volt egyszerű több okból sem.
Relatív kicsi a ház (O11 Air Mini), van pár rész ahol ment a fejvakarás, hogy hogyan hozzam össze, hogy elférjenek egymás mellett az alkatrészek de a legnagyobb szívás a szivárgással volt.
Tudom nem a legoptimálisabb a ház a vízhez de kihívásnak éreztem összerakni egy 4 radis rendszert egy ekkora házban. Még keresem a legoptimálisabb beállításokat de eddig nagyon elégedett vagyok.
Köszönöm mindenkinek a sok tanácsot/segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz TESCO-Zsömle #83488 üzenetére
Igen. Ettől függetlenül remélem megoldódik a dolog akár vezetőcserével.
Bár az elszabadult árak egyáltalán nem szimpatikusak.utdetailing.hu
-
őstag
válasz tibcsi0407 #83487 üzenetére
Sajnálatos
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz tibcsi0407 #83487 üzenetére
Néha elég, ha egyvalaki felemeli a fáklyát. GN-nek pedig elég magasra ér a karja...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
tibcsi0407
félisten
-
Enton
addikt
Elvileg igen, itt egy teszt is: [link]
Ha jól olvasom a típusokat, akkor az épp ez, nekem is egy nagyon halk példány jött aquatuningék-tól, akcióban eleve bestbuy volt, még most is az.
Első körben fel sem raktam rpm jelre és így is maradt azóta is, legalább marad egy portom pluszba ventiknek, ez nagy szó itx alaplapnál amúgy.
Nagyon halk, kb közel kell hajolni és megfogni, hogyha nem hinnél a szökőkút effektnek. Ventik ha rápörögnek sokkal hangosabb szélzajjal vannak."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
RazoR
veterán
Az Apex pumpa halkabb mint a VPP665?
-
fudi2002
veterán
válasz Laraxior #83482 üzenetére
Biztos én vagyok balfék, de én állítva szerelek többnyire. Namost tartani a baromi nehéz blokkot, közben a csavarokkal eltalálni a lyukakat a lapon és még a pasztát se barmoljam szét miközben zsonglőrködök, hát. Ja igen, és ha a csavarról leesik menet közben a rugó, ami lelöki az alátétet is, na akkor újrakezdés elölről, mert annyi kezem már nincs, hogy visszapakolásszam rá.
Mondjuk utóbbi időben elég rutinosan ment már, annyit cserélgettem a blokkokat.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
mpierre
veterán
válasz TESCO-Zsömle #83480 üzenetére
Biztos, akad olyan blokk, amihez van némi alkatrész... Nekem nem jött össze.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
fudi2002
veterán
válasz tibcsi0407 #83476 üzenetére
Épp most érkezett meg a Heatkiller IV prom. Azért a felfogatás egy álom az alphacoolhoz képest. Tudom a core1 már kultúrált.
Majd összemérem a többi blokkal, kíváncsi leszek.Szakmai kérdésre privátban nem reagálok.
-
nagyúr
válasz tibcsi0407 #83476 üzenetére
Valószínűleg igen, megnézem a "sötét oldalt"
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
RazoR
veterán
-
Laraxior
titán
Ha arról szabályozható, mint az én Apex szivattyúm is, akkor igen, az pont azt jelenti
A két D5 az manual tekerős, de 3as fokozaton mennek, meg az Apex is erős volt a két radihoz, azt is lejjebb kellett venni, de D5-el elmehetsz 4-ig is szerintem, ott se túl hangos.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
RazoR
veterán
válasz tibcsi0407 #83468 üzenetére
Megnézem majd.
Lara: nem tudom, nem túl informatív a manual-ja. Amit ír, hogy az alaplapi pwm csatit 100%-ra kell állítani mielőtt rádugom, na ez nálam utána történt meg, lehet ez a baj.
-
Laraxior
titán
Nem max szivattyú fordulaton kell azt a vackot kalibráltatni? Az áramlásmérőt.
Mintha azt olvastam volna valahol, valamikor.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
RazoR
veterán
válasz tibcsi0407 #83465 üzenetére
Néztem ezt mielőtt beszereltem, gyárilag úgy van, hogy jobb oldal IN, bal OUT és így is van beszerelve.
-
nagyúr
1200rpm-en járatom a pumpát idle, látszik, hogy van áramlás de 0-át ír az áramlásmérő.
Azért megnézném a leírását, mert nehogy az legyen mint a D5 Next nálam, hogy pl 25%-on járatom és itt nekem is 0-át ír mivel a határérték alatt van az áramlás (80L/h) de amint fentebb veszem e fölé már ír értékeket.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
veterán
válasz fboldog #83461 üzenetére
OCN en ezt írta valaki :
Jobb nem csökkenteni az rpmet ,mert inkább árt mint használ :
" there is not bearing contact when the pump is running. There is / should be a water jacket between the impeller and ceramic bearing. The faster the pump is running, the more the impeller is pulling away from the bearing due to the rotational forces, better allowing the formation of the water jacket. This is why, generally speaking, these pumps are more reliable at %100 speed." -
tibcsi0407
félisten
-
senior tag
Na ezek azok a hőmérsékletek amikkel már rég nem foglalkoznék.
A cél az lenne, hogy mondjuk 37C fölé ne menjen a víz hőmérséklete.
Ennek figyelembevételével készítesz egy profit ahol az alap épp házat szellőztető 300-400 rpm-től felmegy addig, hogy tudja tartani a max vízhőt.
Szóval ehhez érdemes valami CPU és GPU burn cuccot indítani és finomhangolni a max fan RPM-et.A pumpa sebességét akkor érdemes növelni (mindenképpen legyen egy alap 70+ LPH), ha valamelyik egység túlmelegszik és több hőt szeretnél elszállítani. Aminek amúgy az lesz az eredménye, hogy nő a víz hőmérséklete, ami miatt nő a ventilátorok sebessége, ami miatt nő a zaj. :)
Szóval jó paraméter tekergetést.
üdv.: Boldog Ferenc
-
senior tag
válasz tibcsi0407 #83459 üzenetére
Hogy minek mennyire van hangja nagyon szubjektív. Függ az adott frekvenciára való érzékenységtől és a hangerőre való érzékenységtől is.
-
RazoR
veterán
válasz tibcsi0407 #83455 üzenetére
Miért mennyin kéne járatni?
-
senior tag
Mit jelent az, hogy nincs elég hűtés?
Alapvetően a víz hőmérsékletével szokás szabályozni a ventilátorokat (és esetleg a pumpa sebességét)
Mivel nem használsz aquacomputer cuccokat (és így aquasuiteot)
Javaslom a https://getfancontrol.com/ -t.(Azoknak is, akik esetleg nem akarnak Aquasuiteot, de Quadrot, Octot, Aquaerot igen)
-
RazoR
veterán
Otthagytam éjszakára külső tápról járni a rendszert reggelig, jelentem nincs szivárgás!
Barrow Flow meter-t használok de már látom, hogy cserés lesz, indtásnál mikor 100%-on pörög a pumpa akkor ír adatot de windows boot után nem, 1200rpm-en járatom a pumpát idle, látszik, hogy van áramlás de 0-át ír az áramlásmérő.Kérdés: játék közben 38-40 fokos a proci így nem pörög fel a pumpa és a ventik, de emiatt nincs megfelelő áramlás a vga hűtésére. Hogy tudnám ezt megoldani, hogy gpu hőmérsékletre vezéreljem rendszert?
Ha cpu hőfokra vezérlem a pumpa és a ventik fordulatát és beállítom mondjuk, hogy 40fok felett pörögjön fel minden akkor egy böngésző megnyitásnál is felpörög minden "feleslegesen"...
fboldog:
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #83421 üzenetére
GN után már Jay is beleállt . [My Story with EKWB... And why I'm done with them for now...]
-
RazoR
veterán
Na 3 napos agybaj és 4x szétbontás után légtelenítem a rendszert!
A vga blokkban mi az a “fehér” cucc? Levegő? Ha igen, hogy varázsoljam ki onnan? Döntögettem minden irányba a házat többször is.
-
RazoR
veterán
Megvan a hiba!
A pumpa/tartály kombó engedi el a nyomást, volt pumpa rögzítő csavar ami kb lötyögött annyira laza volt. Viszont meghúzás után is elengedi kicsit a nyomást, ilyenkor mi van?
-
korcsi
veterán
Egyszer szénné szívattam magam, mert az alphacool tartály tetején nálam a bemeneten kívül három dugó van ahol feltölteni illetve leeresztéskor levegővel megtáplálni szoktam, na ebből az egyik nem volt meghúzva, csak lazán betekerve, így néhány perc alatt elengedte a nyomást. De erre csak sokadig keresgetés, után húzás, ellenőrzés után jöttem rá.
[ Szerkesztve ]
referencia és MSI gaming X 5700(XT) plexi ARGB-s blokkok eladóak!
-
RazoR
veterán
flashpointer: na ez simán lehet, este megnézem, köszi!
mgergo76: órákig voltak járatva a radik átmosás miatt, szerintem ha azokkal lenne gond akkor azt észrevettem volna közben. A vga blokkot tegnap este leteszteltem 0,3-al az tartja, ma ha lesz energiám megnézem a cpu blokkot is, de lehet a tartállyal kezdek
fboldog: azt már péntek este megszüntettem, lett helyette egy 45 fok meg egy darab cső, de továbbra is ereszt. A hét elején lehet csörgök, köszi!
-
senior tag
LoL. 9 bar feletti értékkel. A teszter 0.5 bar-ral működik.üdv.: Boldog Ferenc
-
senior tag
A radiátorok átlagosan 2bar nyomást lazán bírnak.
A blokkoknak 0.4 barnal többet nem adnék és azt is max 10 percre. (doksi)Amúgy tartom, hogy az a több fittingből álló kanyar a gond.
Vedd ki, tegyél a helyére egy (hosszabb) csövet és nézd úgy a rendszert. Ha továbbra is ereszt, akkor egyenként a többi 45/90 fok.Ha kell lezáró és hozzá anya-anya toldó, tudod merre találsz (rengeteg csődarabot is tudok adni a teszteléshez)
-
Laraxior
titán
Sose volt ilyen vackom, mint ahogy áramlásmérőm se, meg semmi nyavalya, mégis megy a rendszer
Összerakod, másik táppal indítsd az azért fontos, ha beüt a tuti, a rendszer ne legyen áram alatt Légteleníted, hagyod kicsit járatni, kizsebkendőzöd, vagy papírtörlőzöd.*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
RazoR
veterán
válasz abridabri #83432 üzenetére
Na ez az.
Mi lehet ilyenkor hibás?A legvalószínűbb valamelyik blokk nem?
A vga-t tegnap még leteszteltem 0,4-re fújtam és fél óra után is 0,4 volt.
A cpu blokkot még nagyjából egyszerűen tudom tesztelni.Cső/fitting esélye kb nulla nem? Ahogy a radik is?
Tanácstalan vagyok de nem sok kedvem van teljesen szétszedni a rendszert.
A szakaszoláshoz meg kellen még 1-2 záródugó ami persze nincsen.... -
veterán
Én màr nem bìzok a leak teszterekben. Nàlam is felfújva a loop 1óra elteltével màr csak 0,4/0,3 bar volt. Pattognak a radik felfújàsnàl,az normàlis . Nem talàltam sehol hibàt ,feltöltöttem ,azóta is megy lassan 1 éve.
[ Szerkesztve ]
-
RazoR
veterán
Mára meguntam, szétszedem majd negyedszerre is és asztalon egyesével leteszetek majd mindent. Bíztam benne, hogy összerakva elsőre jó lesz de hát nem....
Összerakás előtt kellett volna minden egyesével tesztelni de nem gondoltam volna, hogy gond lesz.
-
Zsohi
őstag
10 perc alatt 0.1 bar meg nem azt jelenti, hogy a vizet is el fogja engedni. A kattogas az normalis, a lapos csovek nem birjak a nyomast es deformalodnak, akar ez is lehet az oka a nyomas csokkenesenek. Amugy en is egyesevel, vagy reszekre osztva letesztelnem.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
ffodi
veterán
Ugyan úgy 0.5 bar-ra.
Ha teljes szétszedés helyett le tudod szakaszolni, az lehet egyszerűbb. Én ilyenkor le szoktam választani egy szakaszt, egyik végét ledugózni, másikra megy a pumpa. Elég hamar ki tudod szűrni melyik a problémás alkatrész.
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
RazoR
veterán
Segítsetek mert a sírás kerülget!
3x szedtem szét kb teljesen a rendszert de még mindíg szökik a levegő valahol.
Ami van a rendszerben:
4x Alphacool radi (mind használt)
Barrow Flow/Temp meter (új)
Alphacool VGA blokk (új)
EK Velocity 2 blokk (használt, elmosva került beszerelésre)
Alphacool VPP665 pwm 100 kombó (új)
Barrow fittingek 90/45 (új)
4 toldó (2 új, 2 használt)
1 csap (használt)
5-ös kocka elosztó (új)
Alphacool temp szenzor (új)Aquacomputer Dr. Drop-al tesztelem, 0,5-re fújom a rendszert és kb 10 perc alatt lemegy 0,4-re.
Mikor fújom fel 0,4-0,5 között hallani egy pattanást szerintem valamelyik radiból.
Lehet valamelyik radi ereszt?Hogyan tovább?
Szedjem szét az egészet újra és egyesével teszteljek le mindent külön-külön?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ehhez nem kell oknyomozó, nem mai ügy, évekkel ezelött megírtam.
Hányinger, hogy támogasd azt a nyomozót.[ Szerkesztve ]
-
mpierre
veterán
Hmmm.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mpierre
veterán
válasz abridabri #83414 üzenetére
Igen. Fogkrém - teljesen jó az amiben vmilyen szemcse van - fogkefe kombó. Ha utána is vacakul néz ki szerinted, akkor jöhet a polírpaszta (pl amivel a plexi fényszórót lehet polírozni) vmilyen puha szivaccsal, majd mehet rá a fényesítő lötty is.
A 6800Xt-n - egy kisebb felületen - ennél rosszabbul nézett ki a blokk. Egy szűrőt raktam a rendszerbe a vga után.
Szerk.: Alphacool eiswasser után egyik blokkom se ment tönkre. Tudja a fene, hogy ez mitől lett ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Kb 1évet használt Heatkiller IV CPU blokk (EK Cryofuel clear) így néz ki ,mosás(desztvíz+fogkefe ,semmi vegyszer) után . Használható ez még vagy kuka ?
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Pista0001 #83411 üzenetére
a 10/16-os csatija se volt nagyobb 8-nál
De lehetett volna. G1/4 a 10mm-t még elviseli, ami annál lejjebb van az már spórolás a gyártó részéről.Mondjuk nem tuningolok, a hw is csak középkategória, inkább csak zaj miatt vizezek, meg just for fun.
HF pont erről szól. Nagyobb átmérők, kevesebb terhelés a szivattyún. Aki tuningolni akar, az MO-RA méretű radiátorral és/vagy többkörös rendszerrel tolja. Vagy ma már inkább chillerrel.Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Pista0001
addikt
válasz TESCO-Zsömle #83410 üzenetére
Hát, van az a viszonyítási rendszer...
Van jelenleg egy parkolópályás projektem, azzal pont a másik irányba mozdulok el. Mondjuk a korábbi (10 évvel ezelőtti ) 10/16-os rendszerem se volt épp HF, de a következő 8/10-es lesz push-in csatikkal. 7-8 mm belső átmérő ezekkel is kényelmesen megvan, a 10/16-os csatija se volt nagyobb 8-nál. Mondjuk nem tuningolok, a hw is csak középkategória, inkább csak zaj miatt vizezek, meg just for fun.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Pista0001 #83405 üzenetére
Ugyanazon a házon belül van? Naugye!
Technikailag ugyanaz a polcrendszer, ugyanaz a 3 falra fúrt tartórúd.
#83406 fboldog: Nyilván, de az enver azt gondolná, hogy ennyi legyártott blokk után, 20 év alatt csak csinált valaki egy tényleg HF kuplungot...Sub-Dungeoneer lvl -57
-
RazoR
veterán
Zotac 4080 AMP-ot vizezett már valaki Alphacool blokkal?
Nem bírom értelmezni a manualt, hogy a backplate alá a padokat pontosan hova kellene rakni....
Jó így?
-
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #83404 üzenetére
Ugye a legtöbb megoldás standard vizes és ipari folyadékos rendszerből jön.
Ott simán el tudom képzelni, hogy elég. (Főleg, hogy egy otthoni épített vízhez képest nagyobb nyomással dolgoznak)https://resources.hy-techroof.com/blog/how-much-water-can-flow-through-a-pipe
-
Pista0001
addikt
válasz TESCO-Zsömle #83404 üzenetére
Tehát ezt nem tekinted külső radinak? Még csak nem is ugyanazon a polcon vannak...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz fboldog #83401 üzenetére
Sosem bírtam rá magam a külső radira, de alap volt, hogy ha jönne, akkor csakis dupla csövezéssel, 4 pár kuplunggal. Pont azért, mert a legtöbb cseppmentes csatiban örülsz, ha van 7mm átfolyási keresztmetszet. Amit a magam részéről azért nem értek, mert ugye kívül van. Attól, hogy a menetes rész G1/4, attól a csati még lehetne akkora, hogy meglegyen a 10mm átfolyás...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
senior tag
Ez már egészen high flow jellegű QDC: https://twitter.com/ModMyMods/status/1780305794174493052
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- AQUA COMPUTER cuplex kryos NEXT AM4 - Acetal/réz
- Thermalright Frozen Notte 240 RGB vízhűtés Új 6hó jótállással!
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest