- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz KAMELOT #85056 üzenetére
Azzal nem is vitatkozok, hogy úgy költséghatékony, ha már megvan az alap rendszer, és használható. Akkor csak blokk csere kell sokáig, bár azon is rengeteget buksz.
Viszont 0-ról építeni egy vizet bőven nem olcsó, és normális cuccokkal amik évekig kiszolgálnak igenis több mint 400K. (az én cuccaim voltak 22-be több mint 1000 eur-ba azóta meg igen csak drágább lett minden, a forint is még szarabb)A memóriás dolog meg arra vonatkozott, hogy egy 6000-6400MHz-en járatott ram még szűk időzítésekkel sem lesz kazán, sőt képzeld az inteles konfigomba lévő 6400-as A-die is vígan elmegy passzívan 8000-en szűk időzítésekkel. Az más kérdés, hogy én tettem fölé egy 12-es ventit biztos ami biztos.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
válasz KAMELOT #85028 üzenetére
Érdekes jelenség, de én sem értettem hogyan lehetséges ez...
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
Ceze
tag
válasz KAMELOT #84897 üzenetére
Ha rászánnám magam akkor inkább nocuta indrusty ventiket raknék rá, jobb a légáramlása, bq ventim soha volt mert elég gyengusznak tűntek a nocutához viszonyítva.
Flashpointer: nem budgedben gondolkozom, csak 70-80k-t kiadni csak ventire kicsit soknak tűnik. Egyébként nocuta ventik vannak most a gépben. -
gaben22
senior tag
-
-
Dojcs
tag
válasz KAMELOT #83896 üzenetére
Persze én is tudom, hogy nem minden esetben van gyakorlati haszna, ez nem is erről szól nálam. Vehetnék új gépet is, viszont nem érzem szükségesnek. De ha a helyemben lennél akkor értenéd
Ezért nem is az volt a kérdés, hogy milyen gépet vegyek helyette.
Lesz kép meg lehet cikk is, ha elkészül. -
veterán
válasz KAMELOT #83898 üzenetére
Hallottál már chillert élőben,ültél már 1 szobában vele ,hogy ennyire ajánlgatod mindenkinek ? Konkrétan megijedsz mikor bekapcsol 10percenként 2percre, még fejhalgatóban is. Nem mindenki tudja /akarja elrakni másik szobába.
Bár gondolom ez modellfüggő is melyik mennyire hangos.[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz KAMELOT #82913 üzenetére
Nem kell az ek-t szapulni, a drágaság mellé, a világ egyik legjobb supportját is adja!
Kértem egy tömitést a magnitudhoz, kaptam egy komplett belsőt, kértem egy mágnest a csavarhúzóhoz, kaptam egy komplett új szettet, kértem 2db csavart, adtak egy komplett szettet, és kárpótlásul küldtek egy ingyen szállítás kupont, ami 8000ft.
-
RockHaRD
addikt
válasz KAMELOT #82628 üzenetére
Ha kicsit visszaolvasol, ezt csináltam két napig
Ultitube kapott eggyel alacsonyabb tartályt, mindhárom radiátor vagy 5x átmosva, új EK ZMT csövek, és minden blokk szétszedve kitakarítva. Tegnap este lett kész, most lett feltöltve. Ezért kérdezem. Még egyszer szét nem szedem vagy 2 évig
-
Pakmara
őstag
-
gery14
senior tag
válasz KAMELOT #82486 üzenetére
Félre spleenszuru nak szántam
Lassan két hete lerendeltük és kifizettük mi is az EKWB-t, de még nem sikerült feladniuk.
Teljes a B2B összeomlás náluk sajnos.
Nem rajtunk múlik, már erősen követelőztünk, és a héten megígérték, hogy indítják
Amint indul, mi is küldjük az értesítőt
Nekem ezt írták tegnap igazából az ek nyomaték csavarhuzoja kéne csak.. Haver rendelt az ek tól aio-t bf kor igy berendelte nekem a velo2 csavarjait meg kisebb,cuccokat 3 nap allat ittvolt a csomag + 1 nap a posta hevertol ide.. Szoval holl itt az osszeomlas? Hiába irtam hogy töröljék a be nem érkezett a cuccokat szartak rá.. Leírtak magukat nálam.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Baryka007
őstag
válasz KAMELOT #82001 üzenetére
Azt levágtam, de én őszintén annyira nem akarom elhinni hogy az a CPU megsérült, hogy pm ben már ajánlkozok a CPU ért ... Persze nem ingyen, de nehezemre esik elfogadni hogy annak bármi baja is lenne...
Minden kondi fent van, a nikkel sem fogyott el a DIE ról... Alul az érintkezők is épek... Nem látom okát annak, hogy annak miért ne kéne elindulnia... -
aktív tag
-
-
veterán
válasz KAMELOT #81093 üzenetére
Elvileg ugyan ez, csak nem teljesen zárt, hanem átlátszó. Jobb lehet a full nickel?
Igen ez megtörtént és azért is számoltam ennyivel, szerintem nem lesz mindre szükség így sem. Igazából jó lett volna 45°is, de az nincs ebben az átmérőben szóval több 90°adtam hozzá.
Loop cleaner már első körben is kell teljesen újhoz? Nyilván később biztos.
Venti hosszabbítóm és elosztóm van azért nem adtam hozzá és a gépben lévő ventilátorok fognak menni a radiátorokra előre hátra!
Áramolás mérőként lehet használni a pumpát ahogy olvastam ezért nem akarok külön.
VGA blokkhoz nem tudom milyen sajnos, akkor ahhoz rendelek még Gelidet!
Desztillált víz az itthoni is kapható, feleslegesen nem rendelem be.
Y elosztó és lezáró alatt pontosan mit értesz, tudsz linkelni?The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
senior tag
válasz KAMELOT #80849 üzenetére
Ereszti a vizet. Sajna csak így tudtam lefényképezni, fényviszonyok sem a legjobbak. Ha rázoomolsz akkor valamennyivel jobban látszik (pluszba bekarikáztam, lehet az elején is ezt kellett volna ).
Igazából nem tudok mire gondolni, kétlem hogy szarul rakhattam össze, mert X570 + 3400G társaságában nem volt ilyen gond. Jó mondjuk most egy "szarrá" hajtott i7-4930K meg két HD 5870 van a loopban!
[ Szerkesztve ]
-
_Horka_
aktív tag
válasz KAMELOT #80683 üzenetére
Ez igaz, de már rég megvettem (elődje 5800X volt, ugyanilyen gondokkal - egy mag miatt nehezebb hűteni - és ugyanilyen előnyökkel - egy mag miatt nincs a két összetákolt procimag közötti extra késleltetés (azaz nyolc magig gyorsabb)).
STRIX B650E-E, AMD Ryzen 7 7700X, MSI GXT 4070ti, KINGSTON FURY Rendegade 6400MHz 32GB @6000 - KF564C32RSK2-32, Fractal Design ION+ 760P
-
Pug
veterán
-
tibcsi0407
félisten
-
tibcsi0407
félisten
válasz KAMELOT #78626 üzenetére
A blokkokat most azzal mostam.
Hackeeeee
Korábban is benne volt, 4,6 l/percet mutatott, most 4-ig megy fel, mielőtt leesik a nyomás.
Van egy Alphacool szenzor is hátul a csőben, össze fogom hasonlítani az eredményeket.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
tibcsi0407
félisten
válasz KAMELOT #78601 üzenetére
Rengeteget. Egy hosszabb RAM teszt léggel nem áll meg 45 fok alatt szellősebb esetben sem. Vízzel 35 fok a max, ha jó a hűtés.
Sokat számít ez az OC-nál. Forrófejű a DDR5, 8200 felett már a léghűtés esélytelen.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu || Szakmai kérdésekre privátban NEM válaszolok.
-
válasz KAMELOT #78537 üzenetére
Igyekeztem, köszi!
Az megy sokszor egész nap és csak a kijelző ami meleg, de ez ilyen (OLED)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik