Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Nah, ennyi pénzért megbékélek vele, ha ez nem garanciális probléma és nem lesz lyukas.
Razor
Nem egészen értem amúgy a dolgot. Egyértelmű rozsda foltokat látok rajta. Ez vmilyen hőhatás eredménye? Érdekes, hogy réz bordát tudunk gyártani hőcsőre forrasztva, de radiátort nem.[ Szerkesztve ]
-
gaben22
senior tag
Prime95 torture tesztje meg fogja küldeni rendesen a CPU-t, memória controllert is jól használja, csak állíts be rajta mindent "kakaóra". Persze csak saját felelőségre használd, mert ez tényleg durva is lehet. Valamivel életszerűbb teszt pl. video encoding, ffmpeg -threads 28 libx264-es codec-kel, esetleg valami AI model generálása CPU-n, de ebben az esetben már Cinebench is mondható akár "életszerűnek".
Amúgy leginkább annak a tesztnek van értelme, amit sokan futtatnak (úgyse te fogsz nyerni ), hogy lásd többiekhez képest milyen hőmérsékleteid vannak, 1 magon pl. mennyi a max, amit ki tudsz hozni belőle. Max. thread tesztnek akkor van értelme, ha reggeltől estig videókat encode-olsz vagy hasonló, de azt meg tudnád te is úgyhogy gondolom nem csinálod, max. threades teszttel elég hamar ki tudod "bench-elni" a CPU-t és elkezd veszíteni a teljesítményéből.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Laraxior
titán
Nekem is olyan tartalyom van ezen a gépen, hogy alulrol belemegy egy merev cső, de ha csurig toltom a tartalyt, akkor vegulis nem csobog.
Mindegy, megveszem, mert sose lehet tudni mennyire bovitem a rendszert, azert legyen kraft. Meg ha biosbol tudom pwm szabalyozni akkor meg ugysincs gond, a ventiket is ott allitottam be, mert valami noname kinai ventiket vettem fillerekert aquarol, de tekernek mint az őrült. Lehetetlen megmaradni mellettuk maxon, nemhogy htpc...*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Pöttön
őstag
Sajnos közvetlen a proci fölé nem tudok rakni radiátort, mert a felső 12 centis ventilátor hely el van tolva a vga felé, és ha csak egy 20mm-es slim radiátort raknék egy értelmes ventilátorral akkor már az is aggatna egy értelmesebb vga-nak magasságban.
Viszont a hátsó ventilátor helyen agyaltam már, hogy belülre raknék egy slim 120-ast, a venti meg kívülről menne rá.
Csak nem tudom hogy megérné e?
Hűtésben mennyit hozna egy + vékony 120-as radi?
Illetve nem tudom hogy hosszú távon megtudnám e szokni hogy hátul, a házon kívül tátong egy ventilátor.A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
törölt tag
Hang az nincs, mivel más helységben van, de kb. mint egy halkabb medence hőszivattyú, láthatod, Sopronban jársz csörögj meg.
Ha a harmatpárára gondolsz, az 11 °C alatt jön elő, de én 17-20 között mozgok jelenleg.
5db hőmérő van a rendszerben, és a vízhő szinte statikus, köszönhető a magas áramlásnak. -
gery14
senior tag
Gondoltam még épitettem tartálya csak distroztam.Kiderül elég a 3liter folyadék gyors számolás szerint bőven. Tartályokban radikba megy kb 1400ml . Blussz a csövek,blokkok elég kell legyen bőven.
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
Chrys_
addikt
Nem az aquatuning.de-re gondolsz?
-
mozso
senior tag
Nem tudom miért nincsenek ilyen tesztek, most olvastam végig kb 15db CPU water cooling block tesztet pl. a Techpowerupon. Már mindent tudok, hogy milyen CPU hűtő blokk kellene nekem,
CSAK AZT NEM tudom,
azonos fizikai méretű a radiátor és azonos zajt produkál a rajta lévő venti, akkor az mennyivel hoz alacsonyabb CPU hőfokot, mint egy AIO. Ha van mögötte egy rendes CPU blokk, egy rendes pumpa (pl Laing D5), meg rendes átmérőjű csövek, meg tágulási tartály, stb.
Vannak itt régi EK Fluid Gaming és EK Predator tesztek, ezeknél most mind előrébb vagyok a saját AIO-mal (nem én állítom, benne van a tesztben, mint egyik versenyző), de tudnék-e még jobb lenni egy egyedi hűtéssel és ha igen, mennyivel lenne hűvösebb a CPU?
Mennyi lenne a differencia 95W real TDP-nél 280-as (2x140-es venti) radiátorral (méret fix, nem tudok rajta változtatni), de jó komponensekből összerakva, nem egy Asetek mini pumpával a CPU IHS tetején?
UI: tudom az EK Fluid Gaming és EK Predator nem teljesen custom loop, de semmi mást nem találtam. Eredményeik nem is jók...
[ Szerkesztve ]
-
--HARDCORE--
senior tag
A régi Samsung S4-emhez volt már rossz akksim, azt szétszedtem és step down adapterrel használom hálózatról. De ez nem minden telefonnál megy sajnos. LG G3-nál bepakoltak pár érzékelőt, ami nélkül nemes egyszerűséggel kikapcsol a telefon. Pedig akkor már azt használtam volna. De annyira nem ástam magam bele, hogy mi kellene hozzá. Ez a bypass kábel nem is rossz ötlet. Már csak a gyártókhoz kellene eljutnia. Nem hiszem hogy elég lenne csak a szoftvereken módosítani utólag. Bár nem lenne rossz.
Üdv.: Zsolt ___> ReVolution!
-
--HARDCORE--
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Politika
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Bestbuy játékok
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Thermaltake TH240 ARGB Sync Black
- GPX-N Alphacool Eisblock Aurora Plexiglass RTX 3090/3080 with Blackplate
- Új bontatlan Alphacool Eisblock Aurora Acryl GPX-N RTX 4090 + Backplate (Referencia kàrtyákh (13429)
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest