Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy a PETG merevcsövet hajlításhoz, hányfokra álítsam, a hőlégfűvót, ami gyakorlatilag egy meleglevegős forrasztópáka smd-hez kb 450 fokot tud. A segítséget előre is köszönöm!
-
gaben22
senior tag
válasz fboldog #82296 üzenetére
Álmodozni lehet, de ha lenne támogatás a gyártók oldaláról, akkor pl. el tudnám képzelni, hogy VGA gyártóknak csak annyi dolga lenne, hogy a memória/... környékén megcsinálják a rövidzár védelmet, hővezető padok helyett meg mehetne copper shim rájuk, így jóval egyszerűbb lenne tartani a kompatibilitást a magasság növelésével anélkül, hogy vesztenénk a hűtésen. Sőt akkor GPU környékét is így megcsinálni és mehetne rá folyékony fém relatíve hülyebiztosan/rizikómentesen. Viszont nehezen tudom elképzelni, hogy ez a blokk gyártóknak érdeke lenne, kb. az lenne velük, mint Tungsrammal... Vagy áttérnek a subscription modelre, mint BMW az ülésfűtésével USA-ban vagy mint amerre Mirosoft megy vagy ahogy épp AquaComputer elkezdte érzékenyíteni a népet .
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
mpierre
veterán
-
Pakmara
őstag
válasz fboldog #82296 üzenetére
fboldog & tibcsi0407: Egy pozitívuma még eszembe jutott ahogy néztem a kompatibilitási listát. Jó pl 4070-re is amire eddig nem volt blokk (tudom oda nem is feltétlen kellene, de aki kicsiben játszik annak most adott a lehetőség).
Maga a lista egyébként egy borzalom , miért nem lehet felrakni egy pdf-et és jónapot. Minek kell egy csilivili szar kereső amiben válogatni kell a cuccokat. De azt legalább megtudtam hogy jó AMD RADEON (4070 Ti)-re is
-
senior tag
válasz Pakmara #82294 üzenetére
Számomra ez lényegében a régi univerzális blokkok modern kiadása.
Volt kb. mindenkinek. (EK, Alpha, Watercool)
Sőt még Toby is csinált ilyen blokkot (lazán űtötte a 6700XT OC-vel.A ram, vrm hűtés lesz mindig a kérdőjel, hogy azt mennyire lehet jól megoldani.
üdv.: Boldog Ferenc
-
tibcsi0407
félisten
-
Pakmara
őstag
CORSAIR iCUE 4080/4090 [link]
Teljesítménye annyi nem rossz mint amennyire gondoltam elsőre. Kinézetre sztem borzalmas, de ugye ez szubjektív. A terméket magát viszont nem értem. Oké, hogy elvileg jó több modellre is, de ezek 4080/4090/3090 szériából vannak (ha ma garantálnák, hogy jó lesz 5090-re akkor jó választás ). Ha valakinek telik 4090-re+épített víz akkor sztem olyan kártyát néz amire van dedikált blokk. Annyi előnye van talán, hogy ha el akarja adni az ember akkor nagyobb a potenciális vevőköre másodpiacon.
-
jzsolt25
csendes tag
válasz tibcsi0407 #82272 üzenetére
Azért ez már használható, köszönöm. Érdekes eredmények.
-
foka
aktív tag
válasz fboldog #82287 üzenetére
Hát ez nem úgy megy.
A Waterbox önköltségben hulladékáron ment, belső gyártás. Ezt magamnak intéztem kidobandó hulladékra.
Az Open Frame Case is hivatalos volt (kvázi egy Core P5 másolat, csak felfért rá egy 540-es (Tripla 180) radi.Üdv: Fóka
-
foka
aktív tag
Sziasztok, akkor ilyenre gondoltok?
Félig kész tervezési fázisban. A legtöbb alkatrészen módosítottam.
Középre a rést azért is tettem, hogy diffúzor csatornába led szalag mejen bele.
De csináltam egy Singularity Computers Waterbox szerűt is (az enyém nagyobb lett, mert felül is van radi, valamint lehet két srotos és egy soros is, moduláris lapraszerelhető), de abból felhasználok ehhez két 420-as radit.[ Szerkesztve ]
Üdv: Fóka
-
Pista0001
addikt
válasz TESCO-Zsömle #82280 üzenetére
Annál nem, de a 2 radinként (ebben az esetben) 4 venti kevesebb, mint 8.
fboldog: abban esetben a torony alja es teteje zárt lenne, csak keresztirárú légáramlás lenne.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz tibcsi0407 #82279 üzenetére
Tibcsi: Amúgy a nem hülyeség, de akkor kezd túl nagy helyet foglalni.
Pista: nem, van egy zsák P12-m itthon, szóval nem az a cél. Illetve a háromszög forma korlátoz, pl. a felső alsó venti hely használatában.
-
senior tag
válasz Pakmara #82276 üzenetére
Tibcsi: jaja, nagyon hasonlit rá. Ennek tudatában voltam.
Abridabri: ebben van valami. Amúgy pont emiatt gondolom vékony 30-as radikból építeni, könnyű átszellőztetni. A Penetrator jó ötlet!
Pakmara: mondjuk, ha 2-2 oldal L alakban befelé és kifelé fújna lehet nem lenne gond ez sem. Illetve low RPM esetén se biztos, hogy zavarnák egymást.
Amúgy a másik gondolat ebben a formában az volt, hogy kimondottan kompaktra építeni.
Tehat 240 vagy 280-as radik. Ez az a magasság amit függőlegesen is át lehet szellőztetni.
Főleg, ha középen van egy légcsatorna (ez igaz a nagyobbra is)üdv.: Boldog Ferenc
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #82274 üzenetére
Igen
#82273fboldog:
Nincsenek tesztjeim (gigant teszt sztem egyet se láttam még), de nem gondolom hogy annyira hatákony tudna lenni mint 4 db önálló, egymás melletti radi saját 4-4 ventivel. Lényegében a "formát transzformálod", cserébe buksz x % teljesítményt. -
veterán
válasz fboldog #82273 üzenetére
Én is gondolkodtam egy ilyen építésén ,de aztán elvetettem.
Nem túl hatékony ,elveszik a nyomás 10cm után , a radi közepe gyakorlatilag nem kap semmi szellőt.
Airplex gigant is csak azért tud aránylag jól működni ,mert 2db 18as Air Penetrator 2 oldalról pont elég levegőt tud tolni (egyenes vonalban fúj /nem úgy mint a többi venti ami tölcsér alakban ) ,hogy az le tudja fedni a torony egész felületét .Ha a radikra raksz 4-4-4-4 ventit, akkor meg egymás ellen dolgoznak, az megint nem hatékony.
-
senior tag
Épp elborulóban van az agyam és az jutott eszembe, hogy mi van akkor ha építek egy ilyet:
Az alsó részen is lenne ventillátor de egy kis szervóval nyitható / zárható a reteszelés igény szerint.
Vagyis ha "majdnem" passziv üzemmód lenne, akkor a felső venti megy, alul zárva és a radiátorokon átáramló levegő hűt, ha ez vízhő függvényében kevés lenne akkor ventik beindít (akár soronként, akár radiátoronként) és alsó retesz kinyit alsó venti is elindit, hogy hamarabb áttolja a levegőt.Ez itt a képen 4x480 (30mm) -> 1920 felület.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz tibcsi0407 #82271 üzenetére
Itt valamit benéztek a Magnitude-nál, mert nem létezik, hogy rosszabb, minty a Velo2, de a többi érdekesebb. A Core 1 nagyon jó.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
jzsolt25
csendes tag
válasz tibcsi0407 #82266 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszod! Még egy kérdés, a DD az Direct Die, ugye?
-
jzsolt25
csendes tag
Sziasztok.
Ma, milyen blokkot ajánlanátok egy 14900-ra? Találok valahol egy listát, hogy melyik mennyire hatékony, esetleg ár-érték arányban a legjobbak? Köszönöm szépen a segítségeteket. -
gaben22
senior tag
válasz gery14 #82258 üzenetére
Ha van nekik raktáron, akkor egyből küldik, ha nem akkor ha megnéztem a gyártó shopjában is azt írták out of stock. Aquacomputer High Flox Nexttel volt kicsit trükkös, mert Aquacomputer oldalán, ha valami out of stock akkor mindig azt írják 60 nap múlva lesz, írtam Merlinnek előtte, ők is ugyanezt mondták, rá pár napra meg Aquacomputer shopjában újra raktárra került.
Eladó cuccok: Forza Audioworks - Copper Series IEM Mk2 IEM kábel
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #82261 üzenetére
Valóban beragadt az árazópisztoly..
-
tibcsi0407
félisten
EK Pumpresdistro minden IS aranyáron természetesen. [link]
utdetailing.hu
-
Demo07
aktív tag
válasz gery14 #82258 üzenetére
Régen sem kapkodtak, mindig összevárják a megrendeléseket.
Ami nem úgy van náluk, hogy RAKTÁRON, azt mindig rendelik, amint bejön annyi igény, hogy nekik is meg legyen a free shipping.Most egy Monsta 420 garizására várok már lassan ~1 hónapja, úgy hogy a radi már a gyártónál van, mert tájokoztatták a varázslót is, és meg is erősítette a gyártó a hibát, de ennek is már legalább 1.5-2 hete, azóta semmi infó, pedig nagyon kéne az a radi.
Ami raktáron van azt viszont küldik, átvehető 1-3 napon belül. Utoljára ami kellett 4db 2x45 rotary adapter ami már az EK-nál sem volt kapható hónapok óta, 1 nap után át tudtam venni, az kellemes csalódás volt.
Szóval kicsit vegyes a dolog. -
gery14
senior tag
Merlinnel mi a fax van ?
2023-11-04 kor rendeltem 13-14 re irta a bérkezést azota semmi hír. Írtam a rendelés alla az oldalon és emailt is tegnap semmi reagálás. Idáig sose volt ilyen mindig tájékoztattak ha valami gáz volt.
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
veterán
válasz tibcsi0407 #82246 üzenetére
[Hardwareluxx] on már a többségnek kettő van legalább. 1db MO-RA már semmire se elég. :=(
-
veterán
-
Pakmara
őstag
válasz tibcsi0407 #82243 üzenetére
Dehogy jutottál
-
veterán
[Aquatuning] Black Friday elkezdődött.
11.20- 11.26[ Szerkesztve ]
-
-
gaben22
senior tag
-
Demo07
aktív tag
válasz Shkiz0 #82233 üzenetére
Nálam sajnos nem, de akkor majd amikor lejár a jelenlegi akkor átrágom a dolgokat, mert van ami 2021 óta nem frissült... és bosszant a dolog. Működik ugyan, de zavar.
Aztán lehet az usb splitter ami megzavarja, azt kicserélem, és kiderül remélem.
Nálam most ezt írja. [kép]
#82232 Zsohi
Szerintem ez nem leszólás, nem is vettem annak Van ami nekem is el van pakolva.
Amiket árulnak abban ők a legjobbak, a kinézet már egyéni preferencia.
#82234 Pakmara
Maradt az árazás a luxy vonalon, csak a teljesítményt elfelejtették, nem szólt nekik senki... -
nagyúr
válasz Demo07 #82231 üzenetére
Aquacomputerrel nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom pedig van jó pár cuccom tőlük, ami zavar az a hülye licenszes rendszerük, és minden eszközhöz külön megvenni ha akarok rá friss fw-t már az újabb dolgokat...
Francért nem tudnak egy díjat kérni a software-ért, és utána kezeli azt ami a rendszerben van.Nem tudom nálad mi van, de nálam úgy működik ahogy írtad.
2 eszközöm van (Octo, D5 Next) és elég 1db licencet venni, és jó mind a kettőre.[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Zsohi
őstag
válasz Demo07 #82231 üzenetére
Nem volt celom leszolni az Aqua Computer cuccok software-es, vagy a telejsitmenyuk hardware-es reszet, mert abban szerintem is ok a legjobbak. Szamomra egyszeruen bantoan otromba minden termekuk es inkabb rejtem el oket, mintsem a kozponti eleme legyen egy build-nek.
https://ca.pcpartpicker.com/user/Zsohi/builds/
-
Demo07
aktív tag
Aquacomputerrel nekem eddig nem volt rossz tapasztalatom pedig van jó pár cuccom tőlük, ami zavar az a hülye licenszes rendszerük, és minden eszközhöz külön megvenni ha akarok rá friss fw-t már az újabb dolgokat...
Francért nem tudnak egy díjat kérni a software-ért, és utána kezeli azt ami a rendszerben van.
Nálam 2 MPS400, 2 D5Next, Octo van azért nem minden évben szeretek erre kiadni 50 euro-t, vagy legalább ismerné fel a rendszerük a hasonlókat és akkor az mehetne egy díj alatt, azzal 30 euroval már kiegyeznék, a másik 20 euro-t el tudnám égetni játékra
High flow next-et szeretnék beszerezni, de majd kiderül mennyire kell, mivel van a fiókban 3db sima régi high flow tőlük, csak még nem értem oda az építéssel, hogy minden bent legyen rendszerben. Bár még vakarom a fejem hogyan fogom megoldani, mert az Aquaero 6XT is csak 2 High flow-t kezel a régiekből, ami nem usb-s.
Szóval egy rakat pénzt már elégettem náluk.
#82230Pakmara
Az EK már szerintem a Top-ot elengedte pár éve teljesítményben.
A Velocity annak idején relatíve jól sikerült az akkori szériából. Velocity2 is egész jó lett.
Ha a mostani velocity-m jó lett volna amd-re akkor nem is vettem volna blokkot a cpu-ra, mert 115X-től 1700-ig jó mindenre is, mivel van hozzá 1700-as hátlapom.
VGA blokkot csak akkor foguk tőlük legközelebb venni, ha másnál nem lesz, de már eleve így nézek kártyát is, kinek milyen blokkja van hozzá. -
Pakmara
őstag
válasz Demo07 #82226 üzenetére
Igen kb ez van sztem is. Tibcsivel tárgyaltuk nem is olyan régen. Sztem egy blokkot csak elrontani lehet kb. Ha jó akkor hozod a kötelezőt, nagyságrendben nem lehet ellépni. De tudsz olyant csinálni aminek mondjuk rém rossz az áramlása...Ek drága, néhány unikális termék és kb ennyi nekem ( ha topra lősz lehet érdekesebb gyártó)
#82228Zsohi: Aquát én se értem. Csatik ipariak, radikról nincs tapasztalatom csak az a régi teszt ami forgott itt már párszor és nem szerepeltek jól. Octo és társaik meg kb best és hiánypótló, csak a supportjuk jobb ezeknél a termékeiknél kb.
-
veterán
válasz András12345 #82227 üzenetére
Az Aquacomputer már kitalálta és gyártja is ( Leakshield ) .
-
Zsohi
őstag
válasz Demo07 #82226 üzenetére
A Core szériájuk már ezen a téren is egész pofásra sikeredett és már nem csak az árral, vagy a teljesítménnyel lehet villogni. Amúgy meg ott az Aqua Computer a tejfölös dobozos flow next-tel, a búcsús rgb-vel és a kedvenc Octo-mal, aminek a burkolati elemei, olyanok mintha egy majom egy bulldozerrel gyártotta volna őket kint a világűrben, miközben egy zöld lény a seggében matatott, csak hát közben még is ők a legjobbak.
-
András12345
aktív tag
Vákuumos feltöltés, mekkora ötlet
[Videó] -
Demo07
aktív tag
válasz Pakmara #82225 üzenetére
Sajnos vagy nem sajnos kb ott van ahová vártam. Hozza az elmúlt évek szintjét, Hype az hatalmas a teljesítménye meg sajnos átlagosnak mondható csak, hiába az irdatlan árcetli.
EK-t az utóbbi időben inkább a design adja el, nem a teljesítménye. Jobbat vártam...
OFF:
Alpha régen is bazi jó radikat csinált, mostanra a blokkok is ott vannak, egy barátibb ár mellett(EK-hoz hasonlítva).
Ha csinálna szebb CPU blokkokat az Alpha biztos azt vennék, bár a szép mindenkinek más.
Tisztán a számokat nézve most GPU-ra Alphacool Core FC blokkot tennék.[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
Sokadik 4090 block teszt [link] (EK Strix/TUF)
-
törölt tag
A kicsi chiller bevált, úgy működik, ahogy terveztem, 350w-ot 18 °C-al elbír, és meglepően halk, nincs az a iparihűtő hangja, csak a ventit hallani, simán vállalható szobában.
Az áramlásban -45 lph-t hozott, de +2 gyorcsatival.
A 4.pumpa ha a gép mellett van, minuszban teljesít, csak simán bekötöm indítás nélkül, -100lph, adok egy esélyt a padláson, de szerintem apróra megy.[ Szerkesztve ]
-
Pakmara
őstag
válasz gery14 #82219 üzenetére
Sokkal többet nem tudok hozzátenni a leírtakhoz sry. Írtam tegnap az Inno EU-s supportjának, linkeltem a választ (sorozatszámos matrica kell, warranty seal törhető). Ugyanebben a témában 2021-ben (laychi akkor írt nekik) még nem ezt mondták (ill. Raymond betett egy 2020-as FAQ-ot is, miszerint akkor is azt írták kell a gari matrica).
Most, hogy ez valóban megváltozott 2021 (2020) óta és már nem kell, vagy a support nem tudja mikor mit beszél azt nem tudom eldönteni.
Ez ugye az Inno saját garis ügyintézésre vonatkozik. Ha te kiskertől veszed és ott szeretnél garit érvényesíteni, értelem szerűen az Ő szabályaik a mérvadóak.
Én személy szerint inkább adok egy friss közvetlen válaszra, mint egy 2 évvel ezelőttire, ill egy 3 éves FAQ-ra, de ez természetesen nem minősül "pénzügyi tanácsnak" részemről . Ha nem kellő bizonyosság neked, sztem vedd fel az inno supporttal a kapcsolatot ill. annak a gyártónak a supportjával akik neve elhangzott még a 4080/4090-es topikban mint bontható kártya gyártó. A kisker vonalat meg lásd fentebb.
-
Tom456
tag
válasz András12345 #82217 üzenetére
Nekem van PRO meg XT is, de ha a HWinfoban engedélyezem, hogy érzékelje őket akkor a PRO teljesen megbolondul... Erre valami tipp? (volt már újratelepités, firmware update is)
-
gery14
senior tag
En ezt a matricat toroltem le ugy hogy eszresem vettem.. gondolom ez nem lényeg . (Igrn kicsi poros volt)
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
válasz Pakmara #82206 üzenetére
En pont most akarom a honapban osszedobni az inno3d 4090 re a OCOL blokkot.. csak 2ik hete várok a hiányzo cuccra merlintől.. Most akkor mi a lényeg ? A sorozatszámos matrica,legyen sertetlen ?
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
-
Laraxior
titán
A Corsair iCUE COMMANDER CORE XT értékeit kiírja a HWInfo, azaz tudom vele monitorozni? Hátha van valakinek. Két temp szenzor érdekelne, a venti része, rgb annyira jelenleg nem.
[ Szerkesztve ]
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
törölt tag
Hang az nincs, mivel más helységben van, de kb. mint egy halkabb medence hőszivattyú, láthatod, Sopronban jársz csörögj meg.
Ha a harmatpárára gondolsz, az 11 °C alatt jön elő, de én 17-20 között mozgok jelenleg.
5db hőmérő van a rendszerben, és a vízhő szinte statikus, köszönhető a magas áramlásnak. -
Enton
addikt
válasz #15779328 #82212 üzenetére
Jó is az, nem mindenkinek futhassa medencés hűtésre.
Szívesen meglesném élőben milyen is hang és ugy az egész rendszer működés közben mit is ad.
Páraprobléma nem lesz még így a második chillerrel a két végpontja közt vagy annyira statikus a hőfok a terek közt hogy nincs akkora delta T-d?"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
törölt tag
A 10 literes puffer helyett, egy kicsi chiller lett ami a padlásra megy. B-ware vettem -50%, mivel nyomott az eleje, 2perc alatt meg csináltam, csak rosszul volt összecsavarva , -áfa, és zsír új, szóval olyan áron volt....., a lényeg, hogy egy vezérléssel megoldom, hogy amikor kikapcsol a nagy tesó, ez már picivel előtte bekapcsóljon, ugye van az a 2,5 perces holt idő, ezzel azt küszöbölöm ki, meg amikor a vga terhelést kap, akkor folyamat menni fog, a nagytesó visszatérőjébe rakom be, + jön még egy pumpa a rendszerbe.
-
Pakmara
őstag
Bedobom ide is, háta nem olvassa mindenki a 4080/4090 topikot.
Volt egy pár hónapos videó, amiben az hangzott el, hogy Inno3D kártyára lehet Alphacool blokkot tenni gari vesztés nélkül [link] . Fenti topikban felmerült pár jogos kérdés a video kapcsán, ill. jött post egy 2021-es negatív válasz érkezett a gari matrica hiánya kapcsán. [link] .
Megkérdeztem a supportot linkelteltem a videót, ill., megkérdeztem mi történik, ha warranty sticker sérül. Hogy kell visszaküldeni, ha vizesblokk van rajta. Ezt a választ kaptam:
-
Zsohi
őstag
válasz Demo07 #82204 üzenetére
Velocity blokk egy slim 480-as radival házon kívül. Ezen kép készültekor a RAM nem volt behangolva, ahogy nézem. Az SOC is 1 Volt alatt, 1.2 V-on azért 10 Wattot még rá lehet számolni és egynéhány extra fokot. Ha szeretnéd tuningolni akkor olyan alaplapot vegyél amin van külső órajel generátor, mert különben b*szhatod és csak a PBO marad amivel a stabil 5.05Ghz nem lesz meg. Amúgy játékok alatt nálam 30-60 Watt között mozog, Starfield 35W.
-
Demo07
aktív tag
Platformot váltanék -> Ryzen 7800X3D-t hajt valaki, akár 5Ghz-re felhúzva is?
Milyenek a fokok és mekkora radi mellett??Milyen blokk most az ajánlott AM5-re?
Ami fokok és flowrate arányában is jónak számít?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
mpierre
veterán
válasz ilyen_85 #82200 üzenetére
Szerk.: a lényeg már megválaszolódott.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam Deck
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- ELKELT! - Thermaltake TH120 Argb Sync AIO vízhűtés - Packeta vagy Foxpost az árban
- ASUS ROG Ryujin II 240 (90RC00A0-M0UAY0) - ÚJ, BONTATLAN, SZÁMLÁS, GARANCIÁLIS!
- ELADÓ SAPPHIRE PULSE RX 6700XT + BYKSKI BLOKK
- Eladó Lian Li GA II LCD és Hydroshift 360-as Vízhűtők!
- Be Quiet Pure Loop 360 (360mm es Vízhűtés)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest