Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Én az előbbi esetben csak részösszeget fogadtam volna el, utóbbi esetben pedig kifizetem utólag. De én ilyen típus vagyok.
Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
hash99
senior tag
válasz LLKobe #52098 üzenetére
Én rendeltem két tartályt aliról. 2 és fél hónap után még mindig nem volt az országban ezért visszatérítést kértem. 2 nap múlva az eladó elutalta nekem az összeget paypal-re csak vegyem le a dispute-ot és ne adjak rossz értékelést. 2 héttel később megérkeztek a tartályok is.
-
LLKobe
veterán
Funny stroy: Aliról rendeltem a Barrow DDC tető + tartály kombómhoz egy nagyobb tartályt.
A hirdetésben azonban nem egyértelműen voltak megadva a méretek. A képeken így ment a méretezés: 6cm, 11cm, 14cm...
De amikor kiválasztottam a rendelésnél hogy melyiket kérem, ezekből lehetett választani: 6cm, 9cm, 12cm...Múlt héten megjött, 9 centist rendeltem, ami a képek alapján azt hittem tetővel együtt 11cm lesz. Nem annyi, 9 cm az egész, tehát nem túl nagy.
Megreklamáltam a dolgot, hogy félrevezető volt a méretezés, majd egy nappal később el is fogadták a dolgot, megtarthatom a tartályt, az árát pedig visszakapom (postát nyilván nem).
Az eladó pedig azonnal kijavította a hirdetést, most már mindenhol ugyanaz a méretezés.Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Hocsika
tag
Keresni kell egy német ismerőst/rokont/barátot, akinek elküldöd és ő meg elküldi neked, max plusz postaköltséged lesz, de lehet olcsóbb, mintha megfognák...
-
bombibmw
veterán
Ó, gondolkoztam én sok mindenen.
Már csak meg kéne valósítani valahogy.
A vastag radinak mindkét oldalán van csatlakozása, csak éppen nem a másik végén.
A vékonyabbon csak az egyik oldalt.
Az alsó radi valószínűleg előre fog kerülni,HDD keret alulra, az X-Res pedig az alaplapi lemezre.
Meg lehet ezt sokkal szebben is oldani.
Sok megoldás van ebben a házban, csak meg kéne találni az igazit.
Át lesz építve mindenképpen, de még nem tudom, hogy mikor és hogyan.[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
-
syC
addikt
válasz bombibmw #52083 üzenetére
Van drain portod az alsó radidon? Emlékeim szerint (lusta vagyok visszakeresni) Ek radid van, azon meg ha jól tudom nincsen. Akkor viszont kell egy T idom lentre és máris szebb és főleg hatékonyabb a leeresztés. Amúgy jó lett.
Ha a felső radit x-flow-os lenne, szebben el lehetne vezetni a csövet, ha meg az alsó is, az lenne a káaán.
mod: Amúgy a ház hátulján nem gondolkodtál 1-2 pass-through elvezetésen? Hely az minden bizonnyal lenne hozzá
[ Szerkesztve ]
•
-
RazoR
veterán
Na összeszedtem a fittingeket Ali-ról 30k lett a vége a 6 darab 45fok, 6 darab 90fok és 16 darab simának. EK-ról a 6 darab 45 fok jött ki ennyire.
Gondolom úgy lenne érdemes, hogy szétbontani 22 eurónként, hogy simán megkapjam, nem?[ Szerkesztve ]
-
Weareus
addikt
Az azért fincsi egy ilyen kockánál.
a hűtése nem egyszerű még igy se.
Ja, hát gondoltam, (delidelt, amúgy?) de ugye itt már akad egy "kis" tdp is...
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
syC
addikt
Senki nem szerelt a hétvégén? Azt hittem itt röpködni fognak az új build képek.
[ Szerkesztve ]
•
-
Thermy
tag
Köszönöm, akkor delid lesz a megoldás, és látom még a gari se veszik, egy próbát meg ér, csak a havernak a sima i7 7700 50 fokon ketyeg nzxt kraken 42vel, azért gondoltam hogy jó lesz, de akkor jól el...ták ezeket a 7700k-kat hogy még meg kell bontani delidelni, főleg hogy nem egy olcsó kategória
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
RazoR
veterán
Azért az jó nagy szemétség, hogy a darabszámmal együtt emelkedik a szállítási költség is Alin...
-
Thermy
tag
Sziasztok!
Milyen vízhűtést ajánlanátok egy i7 7700k-ra? Egy be quiet dark rock 3 van rajta, de pubg közben 85-90fokra felmegy, ami szerintem horror! Nézegettem az nzxt kraken 52-t, vagy ebben az árban tudna valaki javasolni jobbat? ház az egy fractal design meshify c[ Szerkesztve ]
Tudod kik lesznek igazán sikeresek? Akiket naív, őrült álmodozóknak tartanak, akik képesek a céljaikban sziklaszilárdan hinni és küzdeni azokért!
-
proci985
MODERÁTOR
-
AzŐsgén2
tag
Pár hete vettem én is konnektorba dugható fogyasztásmérőt, a konfigom hasonló a tiédhez, bár az én procim alapon megy (delidelt), az alaplapi gyári tuninggal (nemrég lett kész a gép, még nem volt időm normálisan belőni, meg hát játszani is kell ), és egy 4K-s Acer Predatort hajt (meg egy 2K-s asus-t másodlagosnak, de játék közben ez nem számít gondolom), eddig a legnagyobb érték, amit láttam a mérő lcd-jén, 369 watt volt, de inkább csak 348-362 watt között ugrál.
Egy HTSF2-es hűti a rendszert, az átlag 21-23 fokos szobámban 40 fok volt a legnagyobb hőfok amit mért az érzékelő, 1200-as venti fordulat mellett, (a pumpa 100 liter/órát teker) több órányi játék után.
Dirt nekem sincs, de sokat tolom még a Crew-t, nemrég a 2 zárt alfáját is toltam, az már kajálta a hardvert, az új Tomb Raidert is majdnem végig nyomtam, na meg wot, wows, wowp. Oké, talán egyik sem hardver gyilkos játék, de most nincs más fent.Gondoltam leírom, hátha segít az infó.
[ Szerkesztve ]
Nem játszom már hardcore FPS-el. Öreg iszapszemű rája vagyok, rosszabbak a reflexeim, mint a monitorom input lagja.
-
proci985
MODERÁTOR
dirt rally ha van. az kb feler egy furmark + prime/smallfft komboval.
ja igen, felbontastol fuggoen minimum 4k felbontason told supersamplinggel hogy tiszta GPU limit is meglegyen.
aztan esetleg egy far cry 4, megintcsak 4K / ultra beallitas korul.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
syC
addikt
válasz #65675776 #52058 üzenetére
Szerintem nem, de most nem találtam semmilyen hivatalos bizonyítékot ennek alátámasztására. Anno a vamügynökös doksin külön kellett megjelölni az áru értékét és a száll ktg-et, és pl volt olyan csomag, ami összesen a határ felett lett volna, de nem lett vamköteles emiatt.
•
-
proci985
MODERÁTOR
240+280 biztosabb, 240+240 elvileg oke. slim radik jellemzoen annyival nem rosszabbak a vastagoknal (hacsak nem 45 fokos a viz amit 20 fokos levegovel hutesz) amig normalisat veszel.
konnektorbol kb vissza tudunk szamolni. ha ennyi penzt kiadsz rendszerre akkor gondolom csendet is akarsz.
-
tomcat78
őstag
Nem lineárisan emelkedik vele.Pl csati,amit néztem 2.49/db.Egy darabra a szállítás kb 3 dollár.24 darabnál 15.85....Bár tételekre szedni lehet még akkor is jobban megéri,ha kicsit magasabb a költség.
Mondjuk azt nem tudom-de gondolom-,hogy csak az áru értéke a mérvadó?"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
tomcat78
őstag
Azt meg tudja nekem mondani valaki,hogy a g 1/4-es menet megegyezik e a normál 1/4-es gázmenettel?Gondolok itt menetemelkedésre...Mivel az átmérő fix
"Adjatok hatalmat, hogy elvehessem tőletek. Rakjátok a fegyvert a szátokba, aztán lőjetek!" Tkyd...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Zsírkrétamen #52048 üzenetére
290CFhez en megtartanam a Morat.
az a 250W az nem 250W...
-
törölt tag
Ja, úgy más. Nekem dollárban írja, úgy ~65-re (49+16) jön ki.
A táblázat meg szép és jó, de nem jelenti azt, hogy tényleg fizetni is kell. Főleg az elektronikai cikkeket vámolják. Akkor szokott még szinte biztosan vámeljárás alá kerülni a termék, ha olyan céggel küldik, amelynek saját vámraktára van. Pl DHL vagy GLS. De még az sem jelent automatikus vámáruvá nyilvánítást. Már háromszor vettem obit ebay-ről, ebből kétszer Japánból, egyszer US-ből. Kettő GLS-sel érkezett, egy DHL-lel. Mindegyiket vizsgálták, mindegyikre rányomták, hogy nem vámáru. Tajvanról jött tunerkertyára meg villámgyorsan rátolták a vámot és tréfát, pedig egyébként olcsóbb volt, mint bármelyik obi.
-
senior tag
Kicsit túl lett méretezve a vízhűtésem, jelenleg egy Mora és egy 240-es 60mm-es radiátor hűt egy i5 3570k-t. Teljes terhelésen 31 fokos a proci, a radiátorok pedig jég hidegek
Szerintetek egy 420-as radiátor push-ban, vagy push-pull-ban mekkora visszalépés lenne egy passzív hűtéses Mora és egy 240-es radiátor után? 2db 290-et kéne lehűtenie (~500W) és egy i5-őt (~77W).
A 240-es radin eddig is alacsony fordulatú ventik voltak (át se fúj a radin), de ha esetleg push-pull-ban szintén alacsony fordulatú ventikkel elbírná a kisebb radiátor, akkor váltanék[ Szerkesztve ]
-
mormota79
tag
Egyébként mi alapján van a vám %-a?
Mert azt nem tudom[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Syscoolingnak voltak régebben 240-es és 360-as réz radiátorai, s azok valóban jó árban voltak.
H2O über alles!
-
törölt tag
Ez csak nekem tűnik jó vételnek? [link]
-
kornel76
aktív tag
Jah az bent maradt a kosárban, de rájöttem ,hogy egy tölcsér meg locsoló, kb ugyanúgy megoldja .
(#52036) seniman Csak az Acetal VGA blokkokkal vagy a plexikkel is gond volt?
Tulajdonképpen nem ragaszkodom az EKWB-hez, de náluk lehet összekészített KIT-eket kapni és nekem kezdőként az nagy segítség.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
kornel76
aktív tag
válasz mpierre #52029 üzenetére
Összeszedtem az Alu és a réz alkatrészlistát , tulajdonképpen a rendszer esetleges leeresztését szeretném megoldani valahogy, de akkor megveszem a réz cuccokat mert úgy nem kell agyalnom (csak ugye 100€ kb a difi).
(#52031) Weareus Az Alu-t még megértem , de az EK-val mi a baj, eddig azt hittem, hogy neves gyártó, minőségi cuccokkal, de most elbizonytalanodtam.
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
mpierre
veterán
válasz Weareus #52031 üzenetére
Meg ahogy elnézem az EK Fluid Gaming-hez a fittingek csak simán nikkelezettek... Az meg ha olyan, mint a korábbi fiaskóik az ilyen bevonattal.... Vagy azt a hibát már kijavították?
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Weareus
addikt
válasz kornel76 #52028 üzenetére
"...Alu kittel, vagy az EK-val..."
Is is.
Meg az ára.Ha választanom kéne, akkor inkább Hardverapró és használt cucc.
[ Szerkesztve ]
Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
mpierre
veterán
válasz kornel76 #52028 üzenetére
Alapvetően az alu-val van gond. A fittingek jelentős része réz vagy, valami felületi bevonattal kezelt. Az meg nem örök élet meg egy nap.
De ehhez mit akarnál még hozzárakni? Pumpa, radi, csatik, csövek. Ennyi. Ha még kell radi, akkor talán az
EK lassan elemenként is elkezdi árulni, ha meg nem, akkor aliexpress-ről mindent +1 radit szerezni.Szerk.: Van ott expansion pack is a parts menüpont alatt. Vagyis mindent tudsz aluból.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
-
RazoR
veterán
2x240 28-as és 1x280 28-as elég szerintetek egy 6700k és Ti-hez?
2x240 38-as és 1x280 28-as nem fog elférni a házban...
-
kornel76
aktív tag
Tudnátok ebben segíteni?
-
Szajkop
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég hozzám került egy Zalman Reserator 2 (ilyen passzív radi+szivattyú+tartály kombó) de ahogy nézem ez alumíniumból van, az pedig nem szereti a rézből készült alkatrészeket azonos vízkörön, mert korrodálják egymást.
Milyen anyagból készült blokkokat (csatlakozókat?) ajánlanátok hozzá? Boltokat tudtok esetleg mondani?
Most épülne egy vizes rendszer 0ról, egy 2600k cpu-ra és egy gtx970 gpu-ra, mást nem tervezek belevenni.
Segítséget előre is köszi! -
Tengo
aktív tag
Kicsordult a nyálam a fehér Barrow fittingekre. Asszem meglesz mit cserélek legközelebb.
-
rup1u5
nagyúr
EK DCP 2.2-höz keresek ilyet (felfogatót) csak 140mm-es ventire. Jól érzékelem, hogy nem létezik?
[ Szerkesztve ]
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
ViZion
félisten
Sorrend szinte mindegy. A víz sebessége akkora, h alig van "hideg" és "meleg" része.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ÁdiBá
veterán
Abban tudnátok segiteni, hogy két radiátor össze kötésénél mire kell figyelnem, illetve hogy a leghatékonyabb a bekötés?
Keringető nyomja bele a monoblokkba a vizet, ott megy tovább a felső radiátorba ami megy tovább az alsó radiátorba, ami megy tovább a videkártyába, és úgy vissza a keringetőbe?Ez igy megfelelő?
Azon agyaltam hogy a videokártyától távozó forró viz megy vissza a tartályba utána processzorra, az normális dolog?
Vagy esetleg a 2. radiátort a két rendszer közé kell bekötni?
[ Szerkesztve ]
ÁdiBá
-
Cr00py
senior tag
-
Weareus
addikt
300k-ért házikó
Vótmá'?Soul of the mind, key to life's ether. Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended. So the world might be mended.
-
rup1u5
nagyúr
válasz #65675776 #52002 üzenetére
Teljesen random. Ugyan azokat a 4-es packban árúlt fittingeket rendeltem kétszer kb egy év eltéréssel. Egyszer ingyen postával, másodszorra pk-val. Mindkét esetben ugyan úgy $10-11-re jött ki. Ha beakciózzák az ingyen postát akkor felviszik a /db árat szóval mindegy.
Why don't you knock it off with them negative waves!
-
LLKobe
veterán
-
F e Z o
veterán
válasz LLKobe #51995 üzenetére
Bár én nem barrowot rendeltem, s egy kicsit a festék le is jött valamelyik csati végéről, s nem sárgaréznek hittem, pedig megnézve a hirdetést, ez is az.
(#52002) daa-raa : Össze-vissza van. Van, hogy sokszor majdnme annyi a pk, mint egy-egy dolog, meg ugye sokszor darabszámmal is nő a pk, s nem tudom miért.
[ Szerkesztve ]
H2O über alles!
-
törölt tag
A FormulaMod-nál egyébként mi alapján döntik el, hogy mire számolnak fel szállítási költséget? Kidobják kockán? Mert pl kábelfésűre van (Ráadásul a termék árához képest irreális), míg pl egy közel egykilós radiátorra meg nincs. De teljesen kiszámíthatatlan, mert tényleg semmi rendszert nem látok benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen SSD-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest