Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Bár zajlik a CES, de nézzünk pár pletykát az új iPhone-ok kapcsán is
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
-
Mobilarena
Ez a topic épített vízhűtésekkel foglalkozik, kompakt vízhűtések topikja erre a linkre kattintva érhető el! [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
deathcrow42
üzenetére
Nekem a blokkot, radit illetve csövet leszámítva (rendeltem ezt is, de szerintem nem jót mert hajlik meg mit a q élet
) minden aliról van. Barrow 10/13-as fitting, FREEZEMOD pumpa, csöveket meg mindenes boltban (én így hívom a helyet mert tényleg minden is van
), métere 300-400Ft. Igaz nem erre van de kit érdekel, ha megy akkor megy.
De találtam Obiban is, kicsivel drágább viszont az merevebb is.Jó azt tegyük hozzá, hogy nálam még mindig csak egy procit hűt, szóval lehet ígyis overkill a dolog.
Valami olcsó Alis gyorscsatlakozót tudtok egyébként (olyat, hogy széthúzod és mindkét fele zár) ?
-
echterion
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Nekem is ilyenek voltak, csak egyszer eláztattam velük egy 6970-est (a felette lévő cpu blokkról csúszott le a cső menet közben, úszott minden, szerencsére felső tápos volt a ház és a vga is túlélte valahogy) , azóta nem bízom bennük, csak a tekergetősökben (elfelejtettem a rendes nevüket
). -
echterion
nagyúr
válasz
Laraxior
üzenetére
Én itt Fehérváron nem találtam 10/13-as csövet sehol, de Pesten sem értelmezhető árkülönbséggel a merlines árakhoz képest. A legközelebbi méret az 10/14 volt, ráadásul rohadtul merev is volt, mert vettem belőle, hátha alapon, de nem mindegyik csatimhoz volt jó (csak binderrel tudtam egy-két helyen rögzíteni, az anya rész nem ment rá a csőre, sok volt az a plusz fél mm falvastagság), így kénytelen voltam rendelni rendes Alphacool csövet merlintől.
-
Kiratheonly
tag
válasz
flashpointer
üzenetére
Azt néztem, de nem túl meggyőző. Nincs több review róla és redditen nincsenek elájulva tőle. A leghasznosabb infó, amit tudunk azt kb Ubi82 szolgáltatta nekünk
. -
flashpointer
őstag
válasz
Kiratheonly
üzenetére
azert az alphacool eleg bumszli, de rakeresve kidob egy reviewt hogy kb 230 helyett 228 l/min az aramlas ha be van epitve.
-
Kiratheonly
tag
Én is tervezek beszerelni QDC-ket, mert nagyban megkönnyítené az alkatrész cserét a rendszerben. Viszont hogy számoltam nekem 4 darab párra lenne szükségem és nem igazán tudok beszerelni még egy pumpát, max kókányolva. Így egy darab D5 Next-tel állnék neki a műveletnek egyelőre.
A kérdésem itt az lenne, hogy melyiket ajánlanátok? Koolance QD3 vagy Alphacool ES BLH1A? Minden l/h számít jelenleg
-
Laraxior
titán
válasz
deathcrow42
üzenetére
Egyszerű a matek. Mora vagy monsta, D5, meg egy FC blokk oszt csókolom. Csövet kapsz a közérben is, a csatlakozókat dobd hozzá a vizes cuccokhoz.
-
-
válasz
Baryka007
üzenetére
A radiátort nem mostam át, lehet onnan jött a cucc. Úgy terveztem, hogy bármikor kiszedhető legyen tisztításra, ha meg látványosan romlik az átfolyás akkor elkoszolódott illetve szűrő nélkül is használható a loop

Szerk: szűrő nélkül nálam vagy cpu vagy gpu blokkban kötött ki régebben a trutyi, azokat macerás tisztításra szétszedni

#85889 MastR
Köszi
#85890 RazoR
Alis Barrow, valami 6e volt

-
MastR
tag
Nagyon komoly rendszered van, az ember kedvet kap babrálni a vizével!
Más:
Egyre több termék van újra az ekwb webshopban, egy hónappal ezelőtt még teljesen üres volt a webshop szinte minden "out of stock" volt.
Nagyon örülnék ha nem menne csődbe az EK, mert nekem akkor is ők voltak a vizes hobbim kezdetén az egyik leg-innovatívabb cég.
Amúgy rendeltem a webshoból egy pumpa tartót magamnak, ami nem "in stock" hanem rendelésre és kaptam rá egy majd 2 hónapos várható szállítási időt.
Hát mind1, ez már így lesz, majd megosztom veletek hogy megjött-e, ha el nem felejtem hogy rendeltem valamit. -
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Köszönöm, egy kicsi kiegészítés, a Barrow szűrővel bekerült egy harmadik pár Alphacool ES gyorscsatlakozó, a Velocity cpu blokkot Magnitude blokkra cseréltem és a High Flow Next a szűrő elé költözött, vga után a radi alsó ágára, az az inlet. Ezzel tudom mérni a radi belépő és kilépő víz hőfokát. A 2db D5 100%-on így is 230 liter/órát tud, szerintem még mindig az egyik legjobb gyorscsati

(garanciális vga FC blokk csere utáni feltöltés clear DP Ultraval)
A szűrő is szépen teszi a dolgát
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
BandiT85
üzenetére
+ #85884 flashpointer: Legjob tudomásom szerint jelenleg az Alphacool ES BLH1A-k.
Helyi referencia: #84016 -
BandiT85
aktív tag
Nem tudom mitől lehet, de volt a fiókban egy ezer éves anticorrosive lötyi, abból adtam neki, aztán meglátjuk....
Más, ez úgy mindenkitől: Melyik a legfaszább kuplung csatlakozó? Az alis (talán byski) úgy gondolom kezdi megadni magát, az egyik a tegnapi szerelés során eresztett, plusz összeszerelt állapotban meg mintha kevesebb lenne az áramlásom, valszeg nem zárt el, és nem is nyitott ki teljesen...
-
Laraxior
titán
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mennyié'?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Akkor ezt privátba folytassátok please!!
-
BandiT85
aktív tag
Ölég "patika" lett, nem?
Már csak azt tudnám, hogy miért pont itt gyűlött fel, ami szerintem réz volt, mi oldódik (MO-RA?) , és miért, ha eddig nem?
-
Nem tervez valaki itt VGA cserét? Nagyon úgy tűnik, h az enyém meghalt.
Mindenképpen vizes Nvidia kártyát szeretnék. -
BandiT85
aktív tag
"Azért ez nem két nap alatt lett ilyen" - Most visszanéztem, december elején vettem a karit, előtte egy szintén vizes 3080 volt benn vagy másfél évig, bár azon Alphacool blokk volt, ez meg Ek ugye...
Nekem anno volt a 1070-re olyan ek blokkom ami natúr réz+acetal volt, nem hinném hogy egy pár mikronos bevonat megléte, vagy hiánya nagyon befolyásolná a teljesítményt, de meglátjuk, faszán felpolírozom a felületet ahol elment a nikkel, aztán megy ahogy megy, nem dobom ki a ~100K-s bokkot.
Kicsit szegény átment fideszesbe...
-
-
válasz
BandiT85
üzenetére
EK nikkel nem kompatibilis sima desztvízzel, ioncserélttel, Alphacool króm sem, sajnos tanulópénz, legközelebb előre bekevert spéci lötyit kell beletenni a rendszerbe mint pl Aquacomputer DP Ultra Clear, ezen nem szabad spórolni

Saját Alphacool blokkom, igaz gariban cserélték V2 verzióra
-
spleenszuru
őstag
Sziasztok!
Lehetséges, hogy mégsem vágok bele a vizezésbe, mert igazából nem látom értelmét.
Szerintem elég lesz átköltözni a HAF 700-ba, és televerni minden sarkát ventivel.Annyit szeretnék kérdezni, hogy a gép beárazós topikban ezeket az alkatrészeket is be tudják a fórumtársak árazni?
Semmi nem volt használva, minden új, csak a 2 radi volt átmosva deszt. vízzel. -
BandiT85
aktív tag
Sziasztok, ezt tudja valaki mitől lehet?
Elsőre nekem rozsdának tűnik, minden komponensem ugyanaz jó régóta, cpu blokkot cseréltem egy éve kb, a vga meg kb 3-4 hónapja van meg, előtte ugyanitt egy másik vizes kártya volt, makulátlan. Merev csövem van (egy két részt kivéve), full tiszta, szivattyú tartálya szintén. Sima desztvíz, nincs benn semmi adalék, évek óta így nyomom, semmi anomália nem volt eddig. -
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Ilyen rendszerre létezik valami víz le eresztő csap szerűség?
-
Végre valaki nem spórolt a radikkal.
[ WTF ... Die beste PC Wasserkühlung auf diesem Planeten!!! ] 14db 560 monsta radi már talán elég.
-
Garsza
veterán
válasz
csabeee89
üzenetére
Én nem rég kezdtem a vizet. Egy xt45 560 val. 4090 14900k kb. 35°C -ig melegedett a víz játék alatt.
VGA CPU és RAM is hűtve. Azóta mellécsaptam még egy 560 -at. Így 31°C környékéig melegszik játék alatt.
Szerintem bőven elég a két radi amit írtál. Én a push pull hanyagolnám.
És ezt kb. 23°C szobában. -
csabeee89
csendes tag
Sziasztok
Kezdőkén kérnék segítséget. Szeretném vizezni a gépem csendesebb működés, jobb hőfokok miatt. Alphacool radikat néztem ki. 420/45 HPE, 560xt45 vagy ut60 Artic p14 ventikkel. Az 560-at házon kívülre tenném push/pull-ban ha szükséges.
Gondolkodtam a 1260-an is csak macerás lenne az elhelyezése (nem nagyon van helyem a gép körül). Ami még lényeges lehet, hogy 1440p-ben játszom így álltalában kb 60-90% körül van a vga kihasználásom 350W-nál magasabb fogyasztást még nem láttam.
Kérdésem az lenne, hogy mennyire lenne elég ez a két radiátor, kb milyen hőfokok lennének?proc: 9800x3d vga: 4090 ház: TT Core P3 tg pro
Válaszokat nagyon köszönöm!
-
válasz
Melorin
üzenetére
Mind1 ezek szerint nem tudom elmagyarázni úgy ahogy szertném. Talán más jobban el fogja .
Ugyanaz a régi és az új üveg aurora tartály kombó kialakítása . Mindkettőben van bubitörő , a tiedben egy kis kupak a szívó nyilás felett ,a régiben meg a tartály aljában a lyukacsos műanyag korong ami természetesen lefedi a szívó nyílás tetejét is.
Igen középen a cső összeköttetésben van a pumpával , ott nyomja fel a vizet ,ha alsó visszatérő ágat használsz ( ha felső portból jön a víz , akkor az alsó részen a csőben és alatta nincs semmi vízmozgás)
. Az általad linkelt videóban [itt] látszik ,hogy egy kis műanyag rész elzárja egymástól a ki és bemenő részt. -
Melorin
addikt
válasz
abridabri
üzenetére
Elbeszélünk egymás mellett. A linken lévő tartály teljesen más. Abban még buboréktörő sincs.
[link] Ebben a videóban több szögből is lehet látni (13:20-tól látszik igazán) szétszedés után, hogy a középső csövecske egy olyan lyukba van dugva, ami egy az egyben a pumpa közepéhez megy. Ezt a lyukat nem lehet lezárni.
A buboréktörő is a pumpa tetejére küldi a vizet egy másik lyukon keresztül. Tehát nem lehet egyiket sem kiiktatni, mindig mindkét lyukon keresztül kapni fogja a pumpa a vizet. Tehát hiába van ott a buboréktörő, ha a középen lévő csövön keresztül ugyanúgy bemehetnek a buborékok (abban az esetben, ha a tartályt felülről etetem, onnan, ahol a fillport is van) -
Melorin
addikt
-
mozso
senior tag
5900X @ 160W EK Velocity 1 blokkal
24 fokos viz az indulasnal (nalad 21.5 volt) - nalam melegebb a szoba, nem 20 fokos, hanem 23 kbA loop 3 eve uzemel, semmit nem csinaltam vele azota, 3 eves paszta, 3 eves hutokozeg, 3 evnyi por, az EK Velocity 1 blokk 5 eves, eredetileg 3900X-hez vettem, nincs offset sem, mert nem letezett anno, at lett rakva 5900X-re picivel kesobb
A CPU-m 23%-al tobb hot termel, mint a tied
A loop-om indulo vizhofoka 17%-al magasabb, mint nalad
Megis 10 perc Cine R23 multi utan, a 3 eve berakott EK Velocity azonos hofokot tud, mint nalad a lesajnalt EK Velocity blokk az Apex Core 1 ellenebebenEz most AMD vs AMD

-
Melorin
addikt
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
De nem a középen lévő csövecskén szívja be a vizet a szivattyú?
-
válasz
Melorin
üzenetére
A régebbi szivacs szerű cucc (általában EK tartályokban ) a " vortex" örvény kialakulás ellen volt ,de viszont indővel szétmállik és tele szemeteli a loopot.
Az a piros cucc a képeden pedig műanyag (réz verzió is van ) . Arra való ,hogy ne szívjon vissza levegőbuborékokat a pumpa /széttöredeznek a rácson mielőtt beszívnák őket. -
echterion
nagyúr
Ha már hőfokcsökkenés. Kis átalakítás (vagyis nem annyira kicsi, mert a szereléshez szét kellett bontanom a kört) után az egyik venti ment a radira push-pull-ba, így a cpu-m 52 fok lett, a vizem meg lement 42 fokra. Sajna a második ventinek nincs elég hely a vga és a radi között, oda egy slim venti fér csak el, majd vennem kell egyet, de most ezzel így elégedett vagyok, a hangerő is elfogadható lett.
-
Melorin
addikt
Bizonyos tartályokban található egy ilyen kis kör alakú szivacs szerűség. Az mire való? Érdemes benne hagyni a tartályban?
-
Te találtad ki, hogy a Velocity 1 EK blokk +10 fok, a többi történelem

Megsúgom a 300 Euro-s Magnitude blokk -2..3 fokkal jobb, mint a Velocity 1, saját mérésekkel alátámasztva, én azt mondom, hogy az egyik legjobb blokkjuk mai napig, áramlásban pedig jobb a Magnitude
Eddig a kazán az Intel volt, az sem hűthető, de nem ennek a topiknak a témája, de az remélem megvan hogy 130W vs 250W és mindkettő 70 fok
-
AzŐsgén2
tag
válasz
abridabri
üzenetére
Ezt a tesztet nem olvastam eddig, de érdekes.
Mert ha logikusan végiggondolod, pont az ellenkezője jön ki, ha egy magasabb fordulatszámon dolgozó pumpa után egy alacsonyabb fordulaton dologozó pumpa van kötve, akkor blokkolja az első teljesitményét, hiszen az első pumpa nem tudja keresztül tólni a többlet vizet a másodikon, amit keringet. Ha forditva lenne kötve, akkor meg a magasabb fordulaton dolgozó pumpa nem tudja "áthúzni" a vizet a lassabban dolgozó első pumpán, szerintem nincs akkora rés a forgó rész meg az állórész között. De lehet hogy tévedek.
Azzal viszont egyetértek, hogy a pumpák rezonanciája nem adódik össze, ha különböző fordulaton dolgoznak. Hát, nem csináltam még 2 pumpás rendszert, csak agyalok.
-
válasz
abridabri
üzenetére
Még Martinslab is írt róla anno ( [teszt] )
"here is a “forum myth”, that you need to match two like pumps when run in the same loop. I believe this grows from an assumption that the impeller speeds need to match and also because of the fear that one stronger pump would “Push” the weaker pump beyond it’s abilities. Fortunately, this myth is wrong. As long as the net system flow rate does not exceed either one of the pump’s operating range, there is no problem at all with mixing different pumps. Actually, I would recommend it over two of the same because they have different noise frequencies. Due to this difference in noise output, the combined mixture of noise is smoother than putting two exact pumps together." -
válasz
AzŐsgén2
üzenetére
"Két pumpa jól jöhet, ha ennyi minden van a rendszerben, de csak akkor ha egyformák, különben össze kell hangolni őket, hogy segitsék és ne akadályozzák egymást, és az baromi macerás."
Ez többször hallottam már , de nem tudom ki találta ki. Egyáltalán nem igaz, tökéletesen működnek különböző pumpák együtt sorba kötve. D5 + Phobya DC 260 at használtam évekig . Most D5 ( vpp655 )+ VPP Apexem van ,tök eltérő fordulatszámon
Munkatársnál D5 + DDC van sorba kötve . -
AzŐsgén2
tag
válasz
marvin_BP
üzenetére
Több viz keringetésének annyi értelme van, hogy lassabban melegszik fel, mivel nagyobb tömeget kell felfűtenie a rendszernek. Persze lassabban is hűl ki.
Két tartálynak viszont nem tudom mennyi értelme van, szerintem egy nagyobbal jobban járnál. Kevesebb probléma.
Két pumpa jól jöhet, ha ennyi minden van a rendszerben, de csak akkor ha egyformák, különben össze kell hangolni őket, hogy segitsék és ne akadályozzák egymást, és az baromi macerás. Kineticet nem ismerem, nem tudom milyen erős, ha gyenygusznak érzed, lehet hogy érdemes lenne kétfelé szedni a rendszert, 1 radi+CPU, 2 radi+GPU, akkor mehet bele külön külön a két tartály+pumpa. Mondjuk kicsit ez is macerás, de megvannak az előnyei. Persze ez csak az én véleményem, fórumtársak majd kiigazitanak.
-
Zsohi
őstag
Ott van minden.
Amúgy meg az áramlás(100L/h), venti fordulat(statikus ~1350RPM), szoba(20C) és a kezdeti vízhőfok(21.5C) mind azonos volt amennyire lehetséges volt, 10 perces throttle teszt. Illetve AMD vonalon a contact frame használata igen csak kérdéses, szükség van-e rá, vagy nincsen és én is inkább egy utolsó mentsvárként használtam fel(a cél inkább az volt, hogy segítsen a memória OC-val). A 10 fokos különbözet pedig a meglátásom szerint több dolog közreműködésének az eredménye, a Core 1 blokk 2-3 fokkal jobb teljesítményre képes, mint a Velocity 1, az offset rögzítés szintén 2-3 fokot eredményez, illetve az Apex kapott egy tovább fejlesztett jetplate-t is amit összeadva már közelít a 10 felé és akkor ott a jobb minőségű paszta is ami reálisan jelenthet 1-2 fokot és ott a contact frame ami TALÁN jelent 1 fokot.
Meg ne hasonlítsuk már össze az AMD-t az Intel-lel ilyen téren, a 9800x3d jóval nehezebb hűthető, sokkal kisebb területen összpontosul a hő.
#85825 F e Z o: Nyomkodtam a gépet közben.
Szóval a pontszám itt mellékes és alacsony is. -
Zsohi
őstag
Ezt most csak gyorsan itt hagyom. A Velocity 1 blokkot cseréltem az új Alphacool Apex 1-re. A 9800X3D-n 10 fokot hozott megtámogatva egy contact frame-mel és a pasztát lecserélve SYY-157-ről Corsair XTM60-ra.
A gép: [kép]
-
marvin_BP
tag
Sziasztok!
Jelenleg van két 240-es radi, egy CPU blokk és egy VGA blokk a rendszerembem, amit egy EK-Quantum Kinetic TBE 120 VTX PWM keringet. Rakok bele hamarosan még egy 280-as radit, de mivel az már kivülrül lesz felszerelve a házra, felmerült, hogy ott elférne egy másik tartály, ami kéznél van (260as). A kérdésem, hogy van értelme annak, hogy több vizet keringessek? Illetve a második tartályon is van pumpa, azt meg kell hajtani, vagy szerintetek elég a Kinetic neki?
A válaszokat előre is köszi. -
echterion
nagyúr
No, megjött az EK 45 vastag 240-es radija az Astro-tól, be is építettem. Némi tesztet már kapott, de elégedett nem vagyok vele. Valamit még ki kell találnom rá, mert a víz 48 fokig megy fel és a cpu 58-ig melegedik játék közben. Persze a ventik silent módban vannak. Le kell engednem a vizet és megpróbálnom messzebb rakni a raditól a tartályt, hogy push-pull-ba tudjam állítani a ventiket. Meg persze majd vennem kell a vga tápcsatihoz egy fordítót, hogy ne éktelenkedjen ott az a kábel, a vga mögött jobb helye lesz.
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Mind2,t rendeltem, jó ha van.

Másik kérdés, hogy a rendszert (külső fittingek) csatisak legyenek vagy fixek? Szerintetek?Ha a gép fixen van/lesz, akkor fixre gondoltam és a szivárgás úgy kizárt!
Van 2 fajta csatis fittingem, egyik az sok tömítő gyűrű van benne....így a szivárgás eléggé valószínű, a fix. rendszeren nincs szivárgás....ezért ez jobb is volna! (szerintem)Ez menne a külső radis rendszerre [link]
Lenne ez a csatis megoldás [link]
Másik csatis megoldás, ami csavaros és sok fajta o-ringes tömítés) [kép] (ezt használtam [kép] és egy idő után csöpögni kezdett)
Vagy ügye lenne ez ami fixen csatlakozna a csőre [link] -
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Autósbolt v motoros, ahol nem csak ruhák vannak, nem tudom, h mi van a környékeden, de Unix, Bárdi, Kauffer simán jó lehet.
-
Igaz, azt el is felejtettem!

Egy próbát megérhet.
Már egy ideje áll a rendszer és a külső egység (Alphacool Eiswand 360) víz tartályba látom van "kosz" lerakódás amit ezzel a módszerrel ki is pucolnék...vagy-vagy.

Csak kérdés hol találok arra a cső (belső) átmérőre való szűrőt.
-
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Sikeres volt a hekk, eddig gond nélkül megy.
Az ERGÉBÉ valamiért gatya, eddig úgy néz ki a végénél van valami érintkezési hiba. Megy már egy pár órája, eddig eresztésnek semmi nyoma, remélem így is marad.
WIP a cucc, egyenlőre csak összeraktam hogy egyáltalán működni fog-e az elképzelésem. Ja és igen, egy "kemény" 5700G-t hűtök vele, problem ?
-
válasz
MaxxDamage
üzenetére
Benzinszűrőből asszem van aminek ilyen a mérete. Áramlást nem tudom, h mennyire fogja fogni, motoron nem l/h-ban mérik az átfolyást

Ha méretben jó, akkor több darabot tennék a loopba párhuzamosan, egy darab esetén meg ha kiszedte a koszt, utána megszüntetném. -
Érdeklődnék, hogy létezik külső szűrő ilyen csöre?
Ilyen csövet kötnék össze, amik között egy szűrő lenne, ha létezik ilyen?
Egyedi az egész rendszerem, laptophoz.
-
Melorin
addikt
Mennyire kell foggal-körömmel harcolni a 90 fokos adapterek használata ellen egy körben? Jelenleg 3db ilyet használok és csúnyán tudnám csak megoldani 90 fokosok nélkül.
-
Baryka007
addikt
Köszönöm az "FC" világosítást
Kamelot:
Hamarosan ki lesz próbálva, megfogom hirdetni egy hónapot adok neki az "FC" blokkal, ha nem viszik akkor kiírom hogy vihető külön csak a gyári FE hűtéssel is.
-
Laraxior
titán
Nem nézte valaki véletlenül, hogy ez volt raktáron es már elfogyott, vagy még nem érkezett meg?
-
stoon
addikt
én 480gtx ota vizezek , mindíg elmet a kártya és a blokk is, vagy egybe vagy külön, de inkább külön... (természetesen fc blokkok voltak)
-
echterion
nagyúr
válasz
Kalacskepu
üzenetére
Hát igen. Kivéve, ha gyárilag van rajta vizesblokk.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Kompakt vízhűtések topikja erre!
● Olvasd el a Téma összefoglalót!
● Privát üzenetben szakmai kérdéssel ne zavarjátok a tagokat!
● A topik csak épített vizes rendszerekkel foglalkozik!
● A topik kiemelt témájú!
● Vízhűtés offtopik
- Fotók, videók mobillal
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Zyxel NAS326
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
) minden aliról van. Barrow 10/13-as fitting, FREEZEMOD pumpa, csöveket meg mindenes boltban (én így hívom a helyet mert tényleg minden is van
), métere 300-400Ft. Igaz nem erre van de kit érdekel, ha megy akkor megy.
De találtam Obiban is, kicsivel drágább viszont az merevebb is.
).
.

Kicsit szegény átment fideszesbe...
, bontast ugyse uszod meg te sem, nezd meg hogy milyen a tisztitott allapot, aztan ha leves, akkor vagy gar ha meg van, oder kuka