- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Padre
tag
Nem sok időm van mostanában próbálgatni a dolgokat, ezért kérdezném a véleményeteket.
Az 1.8 stamina-életerő skálázódás megváltozása miatt most mennyire érdemes tolni a tűzerő és az elektronika kárára? Főleg PVP szempontból érdekes nekem.
Illetve a tűzerő/életerő módisítók helyett még mindig inkább tűzerő/skill haste a jobb? -
Padre
tag
Alapvetően közelről próbálok érvényesülni, ott meg olyan mint egy durva sebzésű SMG, amit a predator +10% reload speedje is segít. Így elég sokszor jövök ki jól a találkozásokból. Tegnap 3 ból 2 LS-ben lett meg a K/D champ...
Ma még gyakorolgatok -
Padre
tag
Próbált valaki 3 alpha + 2 predator + ninja + Bullfrog kombót?
Most ezzel szórakozok és elég jól adja PvP-re.
Nem tudom piszkálták-e a Bullfrogot az elmúlt patch alkalmával, de nálam az M4 max sebzése 24K, a stashben lévő Bullfrogom (amire emlékszem hogy a high-end karimra azért nem raktam mert az m4 sebzése jobb volt) 24.3K aktív Uncomplicated talenttel (jó tárral 950-es RPM-mel).
Úgyhogy Unforgiving-Responsive-Uncomplicated + Competent (alpha miatt) + 5% damage (alpha miatt) + 8% damage (predator miatt) + booster shot jól működik rusholgatni Dz-ben vagy LS-ben.
Predator helyett 2 Banshee is jó lenne, de abból nincs fullosom.... -
Padre
tag
válasz
Lifer092 #39418 üzenetére
Nekem tegnap kezdte el mondogatni a THX csapat 4 tagjából az egyik miután többjüket kiszedtem 4v1-ben hogy "Fu#&ing goulash!!!".
A _HUN utótag a nevem mögött alapján asszociált. Nem is értem miért nem a "palinka" vagy esetleg a "soccer" (Andorra után szabadon) szavak jutottak eszébe. -
Padre
tag
válasz
Anonymus23 #38559 üzenetére
Akkor visszaszívom... -
Padre
tag
Már fel sem húzom magam a sok bénán. Ahogy mondod, semmi gondolkodás csak pvp, ami meg nem megy ahogy kéne ezért a csapat veszít.
Sokszor rohangálással töltöm a kört mert próbálom az alapbázist visszafoglalni, közben meg elcsípni a tactical boostokat amíg lehet.
A CCCP-s brigádra visszatérve, egy dolog volt pozitívum, hogy nem dumáltak meg szidtak mikor feküdtek. Az a halálom hogy ha csal és még neki áll feljebb... -
Padre
tag
Tegnap Ls-ben én is összefutottam velük. CCCP_Joker és CCCP_MaD volt a két név ha jól emlékszem. Le lehetett őket szedni. Viszont volt valami NouvelleWilli vagy mi a rák, aki full rpm hackkel darált le mindenkit. Mondjuk a gránátot ő sem bírta.
A kört buktuk, de jól esett odaba***i nekik.... -
Padre
tag
Ha az 1.4 legnagyobb pozitívumát kellene kiemelnem, akkor nekem az hogy végre van lehetőségem olyan fegyóval és setben lenni amit szeretek. Ha akarom, akkor marksmennel tolhatom folyamatosan, vagy shotival. Ha megszokod a játékstílust amit az adott szett megkíván, van esélyed. Nem vagy belekényszerítve a egy adott kombóba.
-
Padre
tag
Hivatalos PTS 1.4 patch notes:
[link] -
Padre
tag
Egy kis összefoglaló a PTS-en tapasztalt változásokról (nem hivatalos):
[link] -
Padre
tag
Az 1.4-ben várható gear set változtatások után ki mit lát jónak!? Ahogy hallom az smg-ket, durván 25%-al, az m1a-t durván 35 %-al nerfelik. Ezek után a deadeye messze nem lesz olyan jó, illetve az alpha smg sem.
Az lmg-k és egyes marksmenek meg erősödnek, illetve néhány weapon talent , PL: Vicious (már 2 életerő csíktól járni fog a critical hit bónusz)
PVP-re talán az alpha-shotgun lesz a legjobb ezentúl...Vélemények az eddigi infók alapján???
Vendor reset és infók:
[link] -
Padre
tag
Sziasztok!
Péntek illetve szombat esetére be tudnék csatlakozni valahova egy kis DZ farmra, lövöldözésre? 20:30-tól 22:00-ig kb...
Olvasgatom a fórumot, gondoltam vannak akik keresnek 1-2 játékost a csapatba. DeadEye-ban vagyok....
Köszi! -
Padre
tag
válasz
Raulblanco07 #21649 üzenetére
Sziasztok!
Folyamatosan olvasom a fórumot, de most írok először. A megjelenés óta nyomjuk haverokkal hárman, de csak maximum napi 1 órát, így lassan haladunk.
Dead Eye-ra hajtok én is. Messze a legjobb set jelenleg szerintem.
Most raktam össze egy közép-alsó osztályú AlphaBridge-et egy 229.as SOCOM _SCAR_L-el és egy szintén 229-es G36 C-vel Mind a hat weapon talent él: Brutal-Destructive-Fierce-Deadly-Stable-Accurate. A SCAR_L van elől, mert nagyobb a fegyver sebzése és magasabb az armor sebzése. A fegyver oldal szerintem elég jó lett. Így veri a korábbi 5-ös Strikert.
A következő lépcső, ha ez már nem lesz fejleszthető, a DeadEye lesz.
Amit írtál arról elég jó videók vannak fent. Tényleg brutális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Lexus, Toyota topik
- Gitáros topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple asztali gépek
- Elektromos autók - motorok
- PlayStation 5
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- HP EliteDesk 800 G3 DM Mini PC, I5-6500T CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, Win 11, Számla, 2 év garanci
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garanc
- HP ProDesk 400 G4 SFF PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, DVD RW, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Dell Optiplex 3050 PC, I5-7500 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, Win 11, Számla, 2 év garancia
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest