- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pedro78
senior tag
Én is hasonló cipőben járok. Nemrég vettem meg a játékot pc-re, pár ismerőssel ugyan felhúztuk a karit (story már egyszer lement ps-en) viszont egy ilyen ge ami tegnapelőtt kezdődött,szinte esélytelen számomra. Kabe kilenctől játszok én is egy oracskat és így túl sok farm nincs. Viszont vasárnap mikor aludtak a kölykök, leültem a játék elé, majd azt vettem észre hogy fel nyolc...hoppacska
. Ja és nálam is ikrek vannak, 5 évesek(fiú lány) plusz a pici pedig lány és 3 éves.
-
arnikusz
veterán
A Magányos Csillag CF-nél 5 db elektronikát adó 3% képzettség gyorsító módot raktam be a korábbi tűzerő helyett.
Viszont amit tegnap mutattam csökkent a keménység, így egy 267-es életerős bemegy, egy elektronikás helyett, hogy meglegyen a 400-s keménység.
Természetesen a szettelemeken ott van mindenhol a maxolt 16, vagy 13 ezres életerő.Striker CF-esetén meg 500-600 ezres keménységeket írogatnak.
-
arnikusz
veterán
Szór még eléggé a Bullfrog, egy maxos M4 pontossági, újratöltési visszarugási módokkal jobb lehet.
De ebben igazad van volt hogy egymás mellé rakva Alphához Bullfrog elsődleges-M4 másodlagos nagyobb sebzést hozott.Még Magányos csillagga classifieddel próbáltam a Bullfrogot és elég jól adta mobokra, viszont játékosra csillagban MP7-et ajánlom közelre a Berserk odafigyeléssel egymás után háromszor is simán megy és elég akár 2-3 rugó leszedésére is, ha nem csalók.
PVE területre pedig Csillagnál Malac+ Megállító jól adja az achikat.
-
Csak eppen nem fog soha critelni es kicsike lesz a sebzese. Reckless melleny es savage kesztyu nelkul 1 metert nem megyek... Meg a support karijaimon is savage kesztyu van, egyszeruen nelkule annyira rossz a critesely, hogy ihajjjj...
Alpha dpsem a jo. Malackaval 40% felett a critesely
-
arnikusz
veterán
Köszönjük.
Mindenki Rabo M60+ Scar-H.
Reggel már a redditen ment a nyivákolás, hogy az M60- 10.5kg, míg az MP5 2.5kg, de ez játék csókolom.A Hungry Hogot remélem megtartotta?
Aki még esetleg nem tudja DZ3 környékén szokott esni- legalábbis akikkel eddig játszottunk ott fordult elő és én betörtem a Warlordot ami meg Falconon esett eladtam.
Ilyen az élet. -
DokiBaxxi
őstag
Én az eddigiek alapján ki fogom próbálni a Strikert, Alphát és a Predatort. Szerintem ezek lesznek a fő DPS szettek.
Assault lehet, hogy életképesebb lesz, legalábbis remélem, azt meg behozhatnák már, hogy az Enemy Armor Damage player ellen is érvényes legyen bizonyos mértékben (mikor 1.3-ban kijött az AR-ekre ez a stat, akkor mondták, hogy keresik a módot, hogy PVP-ben is érvényes legyen). -
arnikusz
veterán
Ahogy fentebb írta norti az Alphát nem nerfelik és dmg erősődik,nálam marad továbbra is a favorit.
Fegyverek Scar-H jobb lesz mint MA1. Shotgun igen megnézzük.
Predator is jobb lesz, azt is meglessük.
Addig viszont ami ezek közül esik elpakolásra kerül ha épp nem szükséges a napi használatban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest