- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gyorgy87 #22412 üzenetére
Hagyjad, ez ellen nem tudsz másképp védekezni, mint hogy ismerősöket keresel, akikkel együtt tudjátok tolni, így is lesznek rugó bandák, akár 4+4-esek is, akkor szervert kell váltani, és mehet tovább.
Ne aggódjál, vannak itt tényleg pro-k, akik 1000 feletti számmal vannak rugó ölésben (mondjuk ők is voltak annyiszor rugók), de ő náluk is elszakad a cérna néha, és van, hogy rám csatlakozik: "Bocs a zavarásért, csak szervert akarunk váltani" és már megy is, vagy csíterek vannak, vagy jól összedolgozó rugó csapatok, akik miatt lehetetlen a játék 231+ ban is.
Ez a játék ilyen, DZ-n kívül te vagy a megmentő, minden JTF katona hozzád rebegi el az esti imáját, a DZ-ben meg te lehetsz a legnagyobb gyökér a világon.
Az, hogy ki hol akad fenn morálisan ezen, azt már nem szintezi a játék...Én elég sok alkalommal játszok pugokkal (sok külföldivel is, mármint küldetések, vagy UG), és akik kommunikatívabbak azoknak kb 80%-uk szidja, a többiek meg hát ez van. Nagyon kevés az aki élvezi és rajol rajta.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Gyorgy87 #22412 üzenetére
Le lett neked írva már:
Könnyebb xp és credit farmolás
Szórakozás
Maxos zónában nem tud érvényesülni.Ha DZ-zni akarsz, jobb ha hozzászoksz, ez megy a legnagyobb bracketben is, és hiába lennél ott erősebb, a másik is erősebb, szóval ugyan úgy szétlőnek ha nem fejlődsz, vagy keress csapatot.
-
ori_za
tag
válasz
Gyorgy87 #22400 üzenetére
Szinte biztos, hogy neki 75% weapon damage mitigation is van (5354+ armor értéknél), te ezzel hogy állsz? Továbbá, vélhetően lerakott first aid overhealben szaladgált, miközben lőtted a fejét és gyógyulta vissza a sebzéseidet, meg még szerintem Raul leír vagy 5 okot, amiért te nem igazán sebezted őt, de ő téged igen.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Gyorgy87 #22400 üzenetére
Úgy, hogy csak az lebeg a szemed előtt hogy mennyi a gs-ed. Tudatosan építetted fel a karaktered? Nagy a crit hit chanced? Nagy a crit hit dmg-ed? Nagy a fejlövés sebzésed? Hidd el ezek számítanak nem az, hogy mekkora a gs. Ha neked alap a fejlövés sebzésed a másik srácnak meg 200%, plusz nagy crit hit chance és crit dmg-e akkor igen simán ledarálhat. Tudjuk mert ugyanez megy a 231 dzben is. Az nyer aki tudatosan építi a karakterét. A skill másodlagos.
Vagyis van PvE bulid meg van PvP build. Aki rugózni akar nyilván PvP-re tápolja a karaktert. Halál Brutál Fogékony(ha 10m nél közelebb van az ellenség 14%nagyobb sebzés) talentes fegyverek stb.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Gyorgy87 #22391 üzenetére
A játék mechanikája kicsit másabb mint ahogy te most még látod.
Minden szettnek van egy tól - ig határa minden értékre.
Így könnyen előfordulhat, hogy egy maxos és jól rollolt 191-es jól összeválogatott szett simán veri a 214-es szetteket, amik csak úgy estek.
Ugyanez van fegyverek terén, fontos, hogy éljen rajta mindhárom és lehetőség szerint használható (pl halál/brutál meg ami még neked megfelelő, heales vagy páncéltörö, vagy plusz sebzés bármi tálent), ÉS legyen magas az alapsebzése.
A sebzés ezen túl meg attól függ, hogy mennyi a lőfegyver pontszámod, a szívósságod, hogy mennyire tudod ilyen kis szetteknél kimaxolni a 75% sebzésellenállást, és mennyi egzotikus sebzéstűrésed van.
Ezeket nem lehet csak úgy megvenni (legritkább esetben csak), hanem esnie kell, és rollolni, vagy ha van tervrajz, akkor craftolni egy csomót, mire normális esik.Na most nekem is van olyan tank karakterem amin 737k a szívósság, de ott szépen össze kellett válogatni a cuccokat, és rollolni rajta sok milláért dolgokat, hogy idáig eljusson az ember,
Hogy ez megéri-e azért, hogy 201 alá menjen az ember...
Nekem azok a cuccok vannak, amik anno amikor még 3 DZ volt 201+, 161-200, meg 161 alatt, akkor ami volt olyan cucc, hogy beférjek a 201 alá, azokat felraktam, azóta is azok vannak rajta, semmi roll, semmi extra. De már ez kevés, mert tényleg vannak olyanok, akik direkt ide rollova és maxolva jönnek be, akár újfajta szettekben is, ami direkt PvP (pl Dead Eye)(#22394) Raulblanco07
Nem tud magán hagyni valami erőset és legózni, ha 1db 268-as cucc van rajta lehet az összes többi nullás szürke, akkor is a legmagasabb bracketbe kerül.
Nem tud 229-es fegyvert magán hagyni, ha a többi szürke 0 gs item, akkor is a legmagasabb bracketbe kerül.
Ne beszélj már zöldségeket, 10 hsz-el ezelőtt írtam be, hogy lehetséges használni 268-as itemet is, vagy akár 229-es fegyvert is, csak nem éri meg. Értem én, hogy nem értesz egyet vele, de nem úgy van ahogy te írod, ne vezesd félre akik mégis oda akarnak bemenni.(#22393) woker
Köszönöm, jól megfogalmaztad! -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Gyorgy87 #22391 üzenetére
hogy valószínűleg magán hagy valami erőset
Nem tud magán hagyni valami erőset és legózni, ha 1db 268-as cucc van rajta lehet az összes többi nullás szürke, akkor is a legmagasabb bracketbe kerül.
Nem tud 229-es fegyvert magán hagyni, ha a többi szürke 0 gs item, akkor is a legmagasabb bracketbe kerül.és addig legózik amíg vissza nem tud jönni, ráadásul úgy, hogy komolyabb cuccokkal....
A fentiek miatt tehát nem tud komolyabb cuccokkal visszamenni, mint ami ott engedélyezve van, és azokkal is megadott GS határon belül kell legyen. Emiatt nincs nagy különbség aközött, aki éppen azon a szinten van, és aközött, aki vissza megy.Hiszen, ha ő már 99-es DZ-ben, akkor vehet erősebbet mint én, amit felrak ezzel a GS is megugrik
Igen, és már repült is át a magasabb bracketbe.Fent hagyja az erős fegyvert mondjuk... Meg még valami kieget, ami bivaly és a többit lehúzza...
Fentebb írtam, adott bracketben azon kívül hogy GS tól-ig határon belül kell legyél, nem lehet a brackethez képest túl erős fegyver vagy szett sem rajtad, 1 db sem, különben nem tudsz oda menni. Aki lemegy oda, azon nincs egyetlen erősebb cucc sem, mint amit ott abban a bracketben szerezhetsz, sőt abban a bracketben erősebb is esik mint amit engedélyezett viselni néha.Ezzel van a baj, ne jöjjön vissza így, ha vissza akar jönni, akkor úgy jöjjön vissza, hogy nem eleve olyan előnnyel teszi, amivel nem lehet mit kezdeni....
Aki vissza tudott menni oda, azon nincs a fentiek miatt semmi olyan item, ami neked elérhetetlen vagy megszerezhetetlen, szóval nincs előnyben azon kívül, hogy ha pvp-zni akar akkor valószínűleg egy tapasztalt pvp-s.És persze ne haragudj hogy az itt összehordott hülyeségeidet hülye létemre kijavítom, csak mert nem fedik a valóságot.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Gyorgy87 #22383 üzenetére
vagy menjen a saját szintjére és ott legyen nagy arc
Akivel egy bracketben vagy, az még mindig veled egy szinten van.
A szettek tól-ig határosak, egy ugyan olyan GS item között lehet 20-25% eltérés.
A szettek között is hatalmas a különbség, nem mindegy hogy pvp-ben valaki firecresttel és acc stackkal baszakodik mert a dps mutatóra feláll, vagy deady eye + crit damagere gyúrva 2 lövéssel öl, esetleg striker + crit + mp7-el darál.Persze, igen, ezt is tudom, mindenkit csak csaló tud lelőni, tegnap is írtam a srácról aki hisztizett mert lelőttek minket és aimbot és halhatatlan és falon keresztül is lőtte mert fedezékben volt (szerinte). Aztán amikor rendesen csináltuk és ultival lerohantuk őket az első kettő 5mp alatt halott volt, a másik kettő is miután elnyomta az utltit. Igen, vannak csalók, még mindig sajnos akad pár, de a többség nem az, csak jobb nálad, jobb gearben van, tapasztaltabb. Ez főleg igaz amikor PVP orientált játékos vs PVE only találkozik DZ-ben.
A DZ küzdelem egyenlő, azonos bracketben ugyan olyan erősségű cuccokat használhattok, ugyan ott tudjátok kifarmolni a cuccokat, DZ-n kívül is, ne várd el hogy az ellenfél szar felszerelésben játsszon mert neked is az van.
Tegnap 1 órát voltam bent, extractoltam vagy fél tucatszor minimum, egyszer sem támadtak meg, pedig volt bőven hogy mások is voltak ott, én is egyszer lőttem le egy srácot, mert open mic-el játszott és idegesítő volt a hangzavar, de őt is csak miután felakasztotta a cuccot, hogy azokat ne bukja el.Duvi, nekem csak az első karakterem 99-es, de azzal nem is nagyon járok be.
A többi halad szép lassan, a legfrissebb pár hetes 4. kari is 45-nél jár, a harmadik karim 75 felett, hosszú távon nem lehet pénzt és creditet bukni pvp-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest