-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Dogfighter #51097 üzenetére
2 lépéses és nem tudják feltörni, de ennek eléggé alapnak kéne lennie!
-
5150head
senior tag
válasz
Dogfighter #44582 üzenetére
Meg amikor a ládában állt a sok tapló
-
bozont
veterán
válasz
Dogfighter #44420 üzenetére
Akkor az előző Creators elég gyatra volt, mert Anniversary-ról frissítve Fall Creatorsan nem nagyon lett változás. Ugyanúgy fut mint előtte. Mondjuk azért a dupla akkora fps az elég soknak tűnik egy sima win frissítéstől. Lehet valami beállítás probléma volt, ami a frissítésnél visszaállt alapbeállításra (nekem is kérdés nélkül alapra állított sok opciót
).
-
válasz
Dogfighter #44420 üzenetére
Az őszi frissítésről beszélsz vagy a keddi patchről? Az őszi és a tavaszi között valóban pozitív a különbség.
-
xyvalaki
aktív tag
válasz
Dogfighter #41711 üzenetére
Fedezék mögött, távcsövel nézve látni a jelzést hogy mennyivel emelkedik éppen.
body007: de hol van annyi tisztogató egy kupacban? -
Elims
veterán
válasz
Dogfighter #39075 üzenetére
Nem rossz az egeret húzgálva játszani?Szerintem joy-jal sokkal kényelmesebb.Nem kell görnyedni egy íróasztal előtt monitort pár cm-ről nézve.
Biztos,hogy élesebb,de ugye nem mindegy,hogy 120+cm-en nézed vagy 20-50cm-en+ott van még a jóval több hibalehetőség.. Olvastunk már párat itt.Ilyen-olyan driver stb.
Ps-be meg csak be a lemez joy-jal bekapcs a gép és kanapéról "gyerünk". :-)
De örülök,hogy neked jobban bejön. :-) Főleg a játékosok csatlakozása nagy pozitívum. (Bár ezzel kapcsolatban tudnék csinálni egy pár órás youtube videót,hogy ps-en mennyi ideig tart csatlakozni/csatlakoztatni játékosokat).Köszi az írást! :-)
-
persil
nagyúr
válasz
Dogfighter #39037 üzenetére
En wifin vagyok, laptoprol, de egy msec laggal nem talalkoztam meg soha
A tobbiek tapasztalata alapjan ez inkabb gep/net/szerencse kerdese, eleg valogatos a jatek lag, bugok, es fps szempontjabol is. Van akinel hibatlan, van akinel jatszhatatlan.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Dogfighter #39037 üzenetére
Szerintem minden online játékhoz jobb a vezeték
-
Elims
veterán
válasz
Dogfighter #38971 üzenetére
O.K.,bocs,legalacsonyabb fokozaton nem tudom.Legendás/kihíváson szoktam indítani/becsatlakozni.
Lifer: Megtaláltam az időmérős screenshot-ot:
Bár a végén rezgett picit a léc,mert a legkeményebb fertőzésem volt és a megmaradt egy orvosságot a helikopter beszállása előtt akartam bevenni(+a kaja és víz).
7sec maradt amikor bevettem az orvosságot. -
Lefty
addikt
válasz
Dogfighter #38939 üzenetére
CDkeys-en kulon az alap es season pass, kb 12 ezerre jon ki az egesz. G2A-n nem vennek semmit.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
-
GAbre
veterán
válasz
[link]
Nézd meg itt.
Illetve ebay talán.
Esetleg nézd meg úgy,hogy alap játék,és külön seasson pass.
Hátha olcsóbban jössz ki. -
HKorn
veterán
válasz
Dogfighter #38933 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy PC-n mai napig többen játszanak vele, mint bármelyik konzolon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest