- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
insidious_ #47521 üzenetére
Öké főnök!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
insidious_ #47511 üzenetére
Volt rá már példa hogy hétfőn vagy kedden is volt, vagy egy héten kétszer is.
Áruld már el kinek vagy az alternatív sokadik regisztrációja ?
-
válasz
insidious_ #47109 üzenetére
Pont emiatt sztem megint lesz (sírás) hosszabbítás a GE-n,mert elmennek az anyukájuk szomszédjába.
Akkor áll le a szerver amikor tudnád farmolni (GE alatt) azt amire pont ők kényszerítenek rá.
Igen tragédia,mert én is játszottam volna és amikor befejezhettem volna még időben a küldit akkor 3 perccel előtte kib@szott mindenkit.
Tök jó,hogy kirakják a visszaszámlálót.Egyébként az 5 napos re-geddel kinek vagy az al/és/vagy a sokadik reg-je ?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
insidious_ #47077 üzenetére
Te nem iTT-insidious néven játszol véletlen?
-
Elims
veterán
válasz
insidious_ #47077 üzenetére
Mielőtt megkérdeztem volna megnéztem párat,de mindegyikben berakják a ládákat. :-/
Olyan kellene amiben nem foglalkoznak azzal a két vmivel,mi ill. a csapattársaim.. úgy csinálták meg,hogy nem lett berakva és mégis sikerült. -
Madoc
veterán
válasz
insidious_ #46835 üzenetére
Csak ha a gamertagod megváltoztatod. Az első ingyenes utána 2000/alkalom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Plazma TV topic
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest