- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fl3x
aktív tag
A global event az 1-2 hetente változik vagy csak ritkább időpontokban elérhető? Csak h a pontjaim mindenképp beváltsam v bármikor megtehetem?
-
Fl3x
aktív tag
Igen, azt az ipsét megtaláltam, de az a gond, hogy nincsen készlete
Eladni tudok neki dolgokat, de venni semmit nem tudok, nem jelenik meg semmi a listájában. Azért is kérdeztem, hogy van valami feltétel v ilyesmi. Rágugliztam azért a dolgokra mielőtt megkérdeztem itt, de nem találtam semmi hasznosat, mondom hátha itt volt már hasonló probléma.
(#54469) Anonymus23
Okés, akkor tartogatom a lóvét, köszönöm az infót. Elolvastam az összefoglalót, csak erről nem volt infó, de majd még 1-2x tuti el kell, mert elég tömény és sok dolgot tartalmaz ami nem tiszta.Köszi a segítséget nektek
-
Fl3x
aktív tag
Sziasztok,
most hogy ingyen volt a div kicsit belevettem magam, megvettem még a passt is, sztem 7eurot megér, ha meg is unom 1 hét múlva
Na szóval vettem ilyen Ubisoft clubbos cuccból egy outfitet, aztán azt írja beválhatom a csávónál a játékban, de rohadtul nem jelenik meg
van ennek vmi szint limit? 30 után látom csak v ilyesmi?
Másik kérdésem, hogy SH-kban érdemes pénzért venni cuccokat v ink ne költsem a lóvét, később hasznosabb lesz?Köszi a segítséget!
Üdv.: Fl3x
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest