- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Magisk
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #38186 üzenetére
Türelem kell, nekünk anno volt, hogy 25 percet kellett várni mire elindult....
-
arnikusz
veterán
válasz
Rigormortiis #38186 üzenetére
Ilyenkor keresi a maradék Agenteket matchmakingben, néha meg kell szakítani.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38146 üzenetére
Szombat hajnali 1-kor frissülnek az árusok. Érdemes körülnézni.
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #38146 üzenetére
A Terminálban tudsz vele vásárolni cuccokat és tervrajzokat, illetve a fegyver kalibráláshoz kell.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #38123 üzenetére
A falconban nem az a nehéz, hanem amikor pugokkal csinálod
2 hete 3 palesztin gyerekkel csináltam meg, majdnem megkérdeztem, amikor töketlenkedtek, hogy mi a gond, pedig nektek megy a jármű robbantás
De tegnap is letoltam egyszer, ott csak 2 arab volt, valamiért bejön nekik ez a sok jármű robbantás -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
Nem értem én ezt a játékot. Úgy érzem 1600 óra után is hülye vagyok hozzá.
Ezt most ne vedd magadra!
Bejön egy ember az utcáról, vasvillával össze hány magának véletlenszerűen valami felszerelést, és 3 nap múlva már a Sárkányfészket nyomja Hősin, sikeresen.
Én meg a százszor átgondolt és kalibrált cuccaimban barátokkal sem sikerült még egyszersem. Még a legkönnyebb fokozaton sem.
Teljesen értetlenül pislogok. -
válasz
Rigormortiis #38113 üzenetére
A sárkányfészkes küldi, egy babazsúr, a tiszta égbolthoz képest. Nem túlzok, de én legalább vagy harmincszor nekiugrottam már, és ebből egyszer sikerült addig eljutni, hogy a két aksit beraktuk a helyére, és már csak a fő bosst kellett volna kiiktatni, de ez se jött össze. Egyébként szerintem alig próbálkoznak már ezzel küldivel, mert most a hosszú hétvégén újra neki akartam ugrani, és vagy háromszor indítottam el a párosítást, de nem találtam játékost, úgy hogy 5-6 perc várakozás után hagytam is a fenébe.
-
válasz
Rigormortiis #38115 üzenetére
Én próbáltam amikor jött a patch.
4-es csapatot leszedtem a fent írt kombóval. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #38112 üzenetére
Na lement a sakanyfeszek is embertelen konyortelen fokozaton. Hat...valami egzotik terdvedot dobott de nagyon jol nezett ki a tuzoltokocsi. Na meg elotte a parkoloban 'likvidald a kollektivat'. Hat en mar a 4 lovasra hittem azt, hogy az lesz a vege.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38109 üzenetére
Nem semmi vagy!
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Rigormortiis #38109 üzenetére
Leginkább az MDR-nek van értelme.
-
arnikusz
veterán
válasz
Rigormortiis #38104 üzenetére
Predatory is hasznos, meg ha van elég skill és nem harmadik a kompetens, de a tehetséges is bevált nálam PVE területen.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Ez attól függ milyen karaktert akarsz összehozni,DPS/Support/Balanced. Pl.: A taktikusomnál minden fegyveren Tehetséges - Kompetens - Fogékony van pörgetve.
-
törölt tag
válasz
Pl: páncélrombolás
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38092 üzenetére
A választható szintek: Normál / Nehéz / Kihívás / Hősi befolyásolják leginkább a kapott loot minőségét.
-
VTom
veterán
válasz
Rigormortiis #38091 üzenetére
Ebben sajnos nincs, ennek pont a karakterépítés a lényege.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
Rigormortiis #38088 üzenetére
Oké,de aki most kezdi az nem fog pár óra múlva csalni last standben (talán). A 3. karaktert 4-5 óra alatt húztam lv30-ra,mondjuk ott volt segítségem,ezután a stashből még ~3 perc volt a 256 GS.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38083 üzenetére
Jó felszerelésben, 4 fős csapatban ajánlott.
-
arnikusz
veterán
válasz
Rigormortiis #38075 üzenetére
1.6.1-el a loadouts rendszer majd segít, addig vagy indítasz egy új karit (de ezért most felesleges), vagy csinálsz Deaeye, Exotic/Arany, D3-FNC-t. PVE területre nagyjából a fentebb linkelt értékekkel bíró elmegy. Incursionok esetében pl. stolen signal D3-FNC, Legendary -inkább skill build.
Inkább írd le mid van 4/2 és 3/3-as arány ajánlott a szett elemekből.
Elsődleges Könnyű M4, másodlagos M700 Carbon -jó PVE Boss farmoló fegyver és napi küldikre is jó.
Bár én másodlagosnak Urban MDR-t vagy MP7-et használok. -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38029 üzenetére
Ha van már egy-két zöld felszerelésed , akkor olvasgasd át a set bonuszokat. El kéne dönteni, hogy mit akarsz építeni. Mert ha mindent félre raksz, akkor nemsokára belefulladsz a sok lootba.
Nézd meg a terkepen a napi heti feladatokat, és kezd el megcsinálgatni!
2 óra és jövök. -
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #38029 üzenetére
Ha a season pass megvan akkor kb bármit! Underground, Survival, Incursionok, stb...
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37999 üzenetére
Én nem táltam,hogy melyik van meg hard-on és melyik nincs.Kérdeztem pár embert,szerintük nem lehet megnézni.
Underground-nál úgy vettem észre,hogy számít a világfokozat.Pár napja jártam úgy,hogy végig 182-es cuccokat adott. :-/ (vagy 18x)Persil: "...eszmeletlen durva, ahogy az osszegyujtheto motyokbol derulnek ki a story apro reszletei..."
Na ez maradt ki nekem. :-/ Egy pár telefont/echo-t el tudtam olvasni,de sokat nem,rohanás volt.
Milyen gépen játszod?
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #38002 üzenetére
Pontosítok: Jutalom szempontjából számít, nehézséget nem befolyásolja.
-
LeonAran
tag
válasz
De ha 256-os cuccokat akarsz akkor ne menj lejjebb a világkerettel!
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37988 üzenetére
Ha eddig nem úgy haladtál akkor szerintem menj fel 256-ra,csinálj egy fasza szettet -nagyon jó összefoglaló van itt,olvasd át párszor- és csináld meg utána a dolgokat.
Persil: Őszintén szólva én is így szeretek játszani,de amikor belekerülsz egy fogaskerékbe onnantól nincs megállás pedig ez a division úgy lett volna nagyon fasza ahogy írod.Én a történet kis részét ismerem csak és ilyenkor már biztos nem kezdeném újra.Talán vmikor.
Egyébként így felrántva sem rossz.. :-) Hazudnék ha azt mondanám.
Csak így rengeteget kell kérdezősködni egy ilyen profi topikban mint ez,mert magától az ember biztos nem jönne rá sok mindenre.Nagyon összetett egy játék ez.Ha választottál szettet,írd meg! :-)
((Nekem most olyanom van,amivel egy tárból lenyomom a legnagyobb sárga behemót ellenfelet és még csiszolás alatt van... :-) ))
Viszont a nomádot nagyon ajánlom! -
LeonAran
tag
válasz
Undergroundnál nem tudom. A többinél nem számít.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37999 üzenetére
Bázis fejlesztő küldetéseket csinálj: zöld, narancs és kék háromszögek. Az ott szerzett pontból tudod fejleszteni a bazisod/képzetségid.
-
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37996 üzenetére
Egyébként gratula!
Ügyesek vagyunk. :-) -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37996 üzenetére
Maxold ki a Műveleti bázist! Hogy meg legyen minden képzetség variáns.
Kell egy gyógyító és egy támadó. Fürkész akna kitűnő. -
LeonAran
tag
válasz
Rigormortiis #37980 üzenetére
30-as szint alatt nem állítható.
Az ellenfelek szintjén pedig hozzád igazítja a program. Hogy ne legyen 5 szintnél nagyobb a különbség. Szóval Te 29-es szinten már nem fogsz 24-esnél alacsonyabb szintű ellenféllel találkozni. -
Elims
veterán
válasz
Ahogy VTom is írja,a térképet nézve azt hiszem háromszög hosszan.
Balra fent írja,hogy fokozatváltás.
Ha 30-as szintű leszel,rakd 5-ösre.Először kicsit furcsa lesz az ellenfelek nehézsége,de a jobb cuccok miatt megéri!
Nagyon ajánlott fegyver a könnyű m4,ha ilyet találsz érdemes azt használni.
Persze szétnézhetsz a többi típus között is és majd kialakul a neked kedvenc. -
VTom
veterán
válasz
a térképnél a bal felső sarokban látod, hogy éppen melyiken vagy, és talán a G-t kell nyomni hosszan, de ezt i is írja.
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37965 üzenetére
A betörések külön küldetések.Elég húzósak..Persze a legnehezebb fokozaton és úgy érdemes,mert ritka cuccokat adnak.
Az ellenség szintje azért nőtt meg,mert a térképet nézve tudod állítani a világnehézséget.5 fokozata van.Ha 30-as szintű leszel tedd fel 5-ösre,onnantól kezdve 256-os tárgyakat dobhat az ellenség.
Szerk.: Minél nagyobb a világfokozat annál erősebbek lesznek az ellenfelek.Szerintetek mitől lehet ez:
Exotic cucc sehol. :-/
Vmint a múltkori heti fekete zónás feladat közben találtam egy 1017-es(!) szintű magányos csillag fegyvertokot nagyon jó számokkal.Nem akartam kimenteni semmit csak a heti feladat miatt mentem be,de azt látván felvettem.
Mire kimentettem már csak 954-es lett és a számok is változtak rajta. :-//
Ez vmi bug lehet?Ha igen,van vmi megoldás arra,hogy legközelebb a reális számait lássam?
Volt már régebben egy hasonló eset egy könnyűgéppuskával ami 19.8 sebzésű és 900L/P-es volt,kimentés után az sem annyi lett. -
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #37965 üzenetére
Ja, és egy ps4es probléma: a survival dlc nem érhető el, mert mindig azt irja a terminalban hogy installaljam. Es installalva van. Sokan panaszkodnak erre, csak most nincs kedvem ujra leszedni a jatekot es remenykedni, hogy jo lesz.
-
Vityaa
tag
válasz
Rigormortiis #37948 üzenetére
Térképen nyomsz egy automatikus párosítást fekete zónába és 20-as szintű játékosokhoz fog párosítani.
-
Elims
veterán
válasz
Rigormortiis #37942 üzenetére
Jól nyomtad ha már 20-as szintű vagy.. :-)
Kapcsold be az üzemmódot és gyere.
Szerintem rajta vagyunk egymás listáján. -
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #37948 üzenetére
Menjél bátran, nincs veszíteni valód. Igaz nyerni se nagyon fogsz (mármint lootra gondolok), max ismerkedel a mappal.
DZ lvl30-ig a PvE terület szintjéhez rak be, ahhoz szintezi a mobokat, utána meg GS alapú, szóval azt nehéznek gondolom, hogy valaki lesz, akinek pont lvl20-as karaktere van, ezért vagy "gyorsan" felmész lvl30, és utána könnyebben találsz társakat, vagy vegyél nagy levegőt - mint írtam- és menjél be nyugodtan DZ-be, nem veszíthetsz semmit... -
VTom
veterán
válasz
Küldetéshez, szinteződéshez kell a segítség, vagy Dark Zone-hoz? Hol 20-as szintű a karaktered?
-
Anonymus23
veterán
válasz
De nem érted, lvl20-asként nem fog összerkani lvl30-asokhoz, sőt, utána meg a GearScore fog játszani, szóval, annyira nem egyszerű ez, mint amilyennek tűnik. Másrészről meg pofozógép lennél csak, ha összerakna lvl 20-asként 256-os GS játékosokkal.
Bár most beugrott egy kérdés:
A lvl20 az a DZ szinted vagy a külső területen ennyi a szinted?
Ha kívül lvl30 vagy akkor nem szóltam, DZ szintnek semmi jelentősége sincs. -
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #37939 üzenetére
Esetleg itt is szétnézhetsz, a nevekre kattintva láthatod az aktivitását..
Ja meg mielőbb felmenni lvl 30
, akik komolyabban tolják, azok szerintem már rég lvl30...
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #37939 üzenetére
Akkó' bocs....
-
RazoR
veterán
válasz
Rigormortiis #37937 üzenetére
Összefoglaló, játékoslista, PS4 fül
-
robyg
senior tag
válasz
Rigormortiis #37898 üzenetére
Ha kell segíteni nyugodtan vegyél fel barát listára.
(#37894) Snip3r_HUN: Bakker nagyon tudod irtani az embereket
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #37900 üzenetére
Az Underground előtt van egy kis küldetés, de utána a Terminálból elérhetőek a DLC területek.
Fejlődés:
Ez két irányú dolog.
Az élet a 30-as szinttel kezdődik, minden valamirevaló cucc csak utána használható, hogy elérted a 30-as szintet.
De ha végig akarod csinálni a sztorit, akkor egyéni preferencia függvényében területeket kitakarítod, és fejlődsz felfelé, ahogy a fejlesztők anno megálmodták...Ha van ismerősöd 30-as, az be tud segíteni fejlődni.
A másik meg, hogy utána is javasolt csapatban menni, mert egyedül a legtöbb küldetés Tier5-ben lehetelen (Hősi és Legendás, persze van pár őrült, akik lenyomták egyik másikat, de elvétve van ilyen), másrészt unalmas tud lenni. -
s4hu|SyD^
addikt
válasz
Rigormortiis #37900 üzenetére
Csinálj mindent az a biztos, a nagy küldetésekhez kérhetsz segítséget ha akarsz, szoktak segíteni és úgy kegyetlen gyors a fejlődés, viszont ki fogsz hagyni pár fejlesztést aztán csinálhatod meg őket a végén. Ha tetszik a játék akkor csinálj mindent egyedül, nekem az első 3 karakterem úgy lett meg, csak a 4.-hez kértem segítséget.
Majd látod, hogy a bázison miket akarsz fejleszteni, mit akarsz használni, főleg azokra érdemes rámenni.
Igen, mindegyik DLC-t a központtól tudod elérni.
Úgy fejlődj ahogy írtad, sztori/mellékküldetések, encounter-ek, hard az lehet nehéz lesz az elején jó felszerelés nélkül, jó felszereléssel meg nagyon könnyű.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Rigormortiis #37898 üzenetére
DZ-be mehetsz most is, a szintedhez vannak állítva az ellenségek.
DLC: ha jól rémlik csak 30-as szint után fogsz tudni menni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hobby rádiós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest