- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
arnikusz
veterán
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #37326 üzenetére
A másik 2 team Agent miben volt?
Egy jól összeszkott 4-es elvan LS- ben szépen.
Rakhatna egy képet a Deadeyról, bár nem lesz , de érdekel.
Most egy Dps Firecrestet akarok összerakni Barrett és Specialized kombóba, de Firecrest térdvédőt a tegnapi 30 field láda egyike se adott.Ha valakinek még nincs összegyűjtve a PVE terület tárgyai a dupla ládák miatt ajánlott rövid idő alatt megvan sok láda.
-
LeonAran
tag
válasz
akoska07 #36759 üzenetére
Pont a héten léptem meg én is 1500 óra után PC-n, hogy megvettem ps4-re.
A grafikát szokni kellett, nagyon. Brutális ez a 30fps. Minden fordulás elmosódott, homályos alig látok. Minimum egy generációnyi különbség van.
Tegnap lettem 14-es , be is mentem a DZ-be.PSN-n Repityu_HUN néven futok, ha valaki ...
-
-
s4hu|SyD^
addikt
válasz
akoska07 #35936 üzenetére
Nekem Fray Caduceus-t dobott reggel az egyik karinál.
Egyébként Skull MC Gloves, Caduceus, Tenebrae úgy esik LZ Boss-okból, mintha muszáj lenne. Nem győzőm őket eladogatni.
Tegnap heti ládából egy szép Barrett jött, előtte meg másik 2 heti ládából Ninja hátizsák. Mentek is a levesbe.
-
Lifer092
senior tag
válasz
akoska07 #35030 üzenetére
Szerintem, valami oknál fogva ez a difi mindig meg is fog maradni. Mindig lesz olyan játékos akit Kim Dzsongun atombombája sem szedne le. Meg persze olyat sebez mint ha szőnyegbombázás idején egy mezőn állnál.
Tegnap is találkoztam egy ilyen playerrel. Mondjuk DZ-ben nem futottam össze cheaterrel már 2 napja... Ez nagy szó!
Nekem sajnos soha sincs szerencsém jó gear szempontjából, nagyon ritkán kapok jó cuccokat. Supplyból is. Múltkor egy random sráccal mentem, farmoltunk az új DZ területen, neki orrba-szájba exotic esett még az ablakból is, nekem meg szokásos arany hülyeségek, amikkel semmire sem megyek. A mostani alpha-t is nagyon sok idő volt mire össze tudtam tenni. - Szóval mindig lesznek olyanok akiknek jelentősen jobb cuccuk van mint neked/nekem stb.
.... Szvsz nagy részben ez szerencse kérdése.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #34301 üzenetére
E szerint toltál összesen 235 challenge küldit, kicsit becsapós, hogy milyen soknak érzi az ember a feleslegesen eltöltött időt
(#34333) Fényvadász
(#34334) Lifer092Ezeknél az embereknél ez ad kielégülést. Csíterekkel szemben jól esik, hidd el
Egyébként meg felesleges időtöltés.
-
Anonymus23
veterán
válasz
akoska07 #34307 üzenetére
Szerintem igen.
Tegnap volt egy csapat, akik az egyik kimentés után ránk jöttek, lelőttük őket. Majd egy supply-nál lelőttük őket, meg még ránk jött néhány játékos, pikk-pakk manhunt lettünk.
Az egyik gyerek közülük nehezen viselte, mert bekapcsolt mindent ami csak elképzelhető voltDe ha még láttatok szerencsétlen csítert, 1v1-ben lelőttem kb 2x amikor megunta és már nem számított neki és a DZ másik végéből lőtt le mindenen keresztül. Aztán még párszor visszajött ránk, de mindig meghalt, pedig rpm, wallhack, teleport volt ott minden. Ott röhögtünk már rajta, készült annyi videó, hogy öröm volt nézni.
-
-
arnikusz
veterán
válasz
akoska07 #34301 üzenetére
Gratula.
A második Barrett mellényem ilyen az elsőt meg szépen elraktam, így jó ötlet meghagyni, de felvirrad a Virgonc és Rapid mellények kora is, így a tervrajzot mindenképp érdemes megvenni.A másik gond ilyen mérvű loot esőnél a stash pl. szombat estére levittem 96-ra a férőhelyet az aktuális karakteren pedig 28-ra, de tegnap a stash felment 145-re, a karakternél meg folyamatosan ment az eladás.
Ma megint min. kell 15 perc a takarításra.Elims- miért nem éred el a 30-as szintet ebben a hátralévő kis időben?
Az összefoglalóban van egy jó szett kép mik a jelenlegi max. statok, majd ide is berakom.
Ennek figyelembevételével hagyd meg a magas alap páncélosokat, és nyugodtan rakd be a képeket, hogy tudjunk segíteni.Nálam a négy karakter is változott a 4. most magányos csillag 2 sárgával, a 3. 4 Predator 2 sárga, a 2. 4 nomád 2 sárga, de ezek inkább tárolók.
Az 1.-en van 4 szett: 4Alpha Barrett mellény, Savage kesztyű, Full sárga, Banshee és Frontline, de nyugodj meg semmivel nem vagy elkésve 1.6-al úgyis újra tanuljuk majd a szettek összeállításait.
A másik, ha nevesített fegyver esik azt tessék megtartani. -
duvi
nagyúr
válasz
akoska07 #34128 üzenetére
Mint a legtöbb UBI játék topikja, a Divisioné sem egyszerű. Időről időre fellángol a feszültség és ezt baromi nehéz hatékonyan és igazságosan kordában tartani. Nem csodálkoznék, ha visszaadta volna a megbízatását
A fórumon most is fent van (utolsó feltűnés: 2017-02-16 10:26).
-
Rossonero89
tag
válasz
akoska07 #34043 üzenetére
Szerintem nincs értelme meghagyni a supplykat 1.6-ra, legalábbis nálam, mikor kijött az 1.4, ott ugye 229 volt a max gear pontszám, én is meghagytam a supplyt 1.5-re, és ugyan úgy 229-es pontszámú cuccokat adott. Szerintem ezért felesleges, mert még a régi palettából ad.
A megbízás lerakatokat azokat nem tudom, talán?! -
i@lex
őstag
válasz
akoska07 #33961 üzenetére
Ma én is potyáztam egyet a survivalben Épp beléptem a dz-be, erre pont hívott valaki egy kimentést, útközben egy elesett játékos cuccait összeszedtem, meg is volt a hat cucc, mire oda értem láttam, hogy egy 4-es csapat hívta a kimenekitést. Le darálták a huntereket, szálltak is be, de a 4. srácot megelőztem és beugrottam negyediknek.
Pár F.ck you-t elsütöttek.
Ilyenkor az ott maradt negyedikkel mi van? Hív egy új kimentést és kap egy új huntert?
Ha már az elesett játékostársak, én szeretek 10-15 perccel később bemenni a dz-be, mint az első dz-be lépő játékosok. Tegnap is bementem, hullához odarohan, a srác ott hagyott nekem egy exotic m44-et, egy sasg-t, a jelzőpisztolyt és 19 divtechet. Sok dolgom nem nagyon volt tovább.
-
válasz
akoska07 #33961 üzenetére
Azért, hogy mindenki egyenlő eséllyel induljon
Szépen is nézne ki, hogy a 2-3. de legkésőbb 4. alkalomra mindenki teljes HE felszerelésben menne, te meg aki először megy be meg ott kínlódik a vacak zöld cuccaiban és küzd az életben maradásért.
Úgy semmi kihívás nem lenne benne mert max 15 perc alatt eljutnál a kimentésig.
-
Elims
veterán
válasz
akoska07 #33898 üzenetére
Köszi szépen!!
Vaakuum: "...ha csatlakozott tier-ös játékosokhoz, és végigbújkálta a küldit, akkor elvileg a végén a drop az ő szintjének megfelelő."
Ezt jó tudni! :-) Lehet,hogy megkeresem ezügyben a profi nagyszintű barátomat,hátha adna vmit hasonlót nekem is.
Bár nem akarok pióca lenni rajta.Nem fogad el cserébe semmit. :-///Köszi! :-)
VTom: "A DZ szintje 16-os, a karaktere gondolom 30-as."
A karaktere a sztoriban 14-es.Erre a szerverre max.14-esek jöhetnek.Ha már 15-ös lett volna én nem találkozom vele.Már próbáltuk ezt több barátommal,több karakterrel+amikor meghaltam láttam,hogy 14/16.
Woker: "...van egy kis zavar a fejedben..."
Én inkább azt mondanám,hogy kevésbé ismerem a játékot.
"Amennyiben a 30. szinttől elérhető DZ-ben voltál..."
Max.14-es szintű dz-ben voltam.Ez 100%.Nem tudok nagyobb szintűvel egy szerveren lenni.Azt írja ki,hogy rossz párosítás.
"Másrészt a felszereléseknek nincsen szintje, gear score-ja van a kiegészítőknek (fegyver és felszerelés módosítók) van szintje és power levelje (az előbbi max 30 az utóbbi a max 34)."
"ilyet nem lehet eljátszani, az itemek gear score-ját már a world tier határozza meg és nem a játékos szintje."
Most elszomorítottál.De belegondolva talán jobb is így.
Akoska: "Én is bújkáltam 14-es szinttel tier5-ben küldikben,sosem kaptam tier5 cuccot."
Mégsem szomorodtam el. :-))
Viszont ezzel kapcsolatban lenne egy komolyabb "probléma".
Hogyan tudnék részt venni ilyen tier 5-ös küldetésekben úgy,hogy nagyon minimális xp-t kapjak,de adjon vmit a végén?Egy-két héttel ezelőtt benne voltam a barátommal egy nehéz küldetésben (simán lenyomja a legnehezebb fokozaton),de nem tier 5-ben.Amikor már nem akartam több xp-t kapni kimentem az épületből és jó lett,nem pörgött a szintem számlálója ahogy ő irtott viszont ha közelebb mentem az épülethez megint adta a pontokat.Volt egy halvány szürke kör az épület körül,ha abba belementem én is kaptam a pontokat,ha kivül voltam,nem volt gáz.
Szóval ha így mennénk tier 5-ben egy küldetést a végén adna nekem is vmit?Esetleg csak pont a legvégére lépnék a körbe. (Ja,és persze együtt kezdenénk.) -
myckey
veterán
válasz
akoska07 #33924 üzenetére
Kell hozzá 2 kör, ahogy már írták, vagy egy brutál jó, és egy átlagos, vagy 2 jó.
Meg lehet csinálni.AUG
Van belőle , nem is egy, meg a többi SMG -ből is.
Majd elválik, mi lesz a tuti befutó!A Geareket meg már asszem beszéltük.
Ez az ő sorrendje, ez is képlékeny.A Predator nem biztos hogy ennyire "szar" lesz...de már ezt is megvitatták itt a kollegák.
(#33928) Gertrius
Összedobsz egy jó settet, aztán mehet a cséphadarás.
-
vaakuum
addikt
válasz
akoska07 #33898 üzenetére
Minimális esély szerintem lehetett rá: ha csatlakozott tier-ös játékosokhoz, és végigbújkálta a küldit, akkor elvileg a végén a drop az ő szintjének megfelelő. És lehet, hogy neki ezt dobott... Nyilván kicsi az esélye, de az eurolottót is megnyerte egy magyar most pénteken ... aki sajnos nem én voltam
-
válasz
akoska07 #33291 üzenetére
Igen, de akkor meg nem sok értelme van a setnek
Amúgy az a gond, hogy nem lehet a mobokra kiosztott sebzést egyszerűen átszámolni ugyanis ott pl az armor dmg az mint extra sebzés jelenik meg (azaz 40% EAD 40%-kal magasabb sebzést jelent), de játékosnál ugye harmadolja és annyi %-al csökkenti és ugye ezen felül van egy pvp damage módosítód ami most talán 0,48 (tehát minden golyó egy hajszállal de kevesebb mint a felét fogja sebezni mint azt tenné egy mobon és ugye arányaiban ez sokkal kevésbé látványos criteket fog eredményezni).
Amúgy nekem is az az m700 carbon ami 4-500k körül critel mobra az játékosra legutóbb csak 44-et critelt. -
válasz
akoska07 #33288 üzenetére
Ha decisive van a kesztyűn akkor az még véletlenül sem növeli az m44 fejlövés sebzését mivel a decisive kizárólag a sidearm azaz pisztoly fejlövés sebzését növeli. Más részt szerintem a sebzésével nincs probléma, 3 lövéssel leteríti a játékosok igen nagy százalékát és ugye a négyes bónusz miatt minden fejlövés sebzés bónuszod elveszted.
-
válasz
akoska07 #33142 üzenetére
A gond inkább a kapkodás. Látszik, hogy szinte azonnal, ész nélkül implementálnak ötleteket anélkül, hogy végiggondolnák, hogy milyen hatása lehet a játék minden aspektusára, majd amikor nagy nehezen leesik nekik a tantusz akkor fejvesztve túlkorrigálnak azaz nerfelnek lásd korábbi meta buildek (sentry, deadeye, most az alpha) és más seteket tolnak túl.
Az 1.6-ot gyakorlatilag kidobhatják a fenébe ebben a formában mert egyáltalán nem erősíti a build diversity-t (vagy elektronikás karakterrel játszol vagy vagy csapatban különben lőttek a solo játéknak), megakarták szüntetni, hogy az armor legyen a best-in-slot roll, erre beraktál a health-et ami a HP nerf miatt must have lesz azaz nem szüntették meg csak "átnevezték". A jelenlegi übertankos, über DPS-es alpha metát akarták megszüntetni, ebből lett egy messze über tankosabb elektronika fókuszú build amiből bugoltatás nélkül kihozható több millió toughness amihez nem kell 2-3 talentet triggerelni gyors egymásutánban és nem csak 10 mp-ig tart és cheat nélkül garantálja, hogy a másik 20 játékos együtt sem lövi le a squadot miközben ők olyan sticky-ket és seeker mine-okat dobálnak amik letarolnak egy tömböt miközben te még egy pisztolylövést sem tudsz meggyógyítani magadon az új SP rendszer -vagy a korábbi medkit nerf- miatt ha DPS vagy akár csak balanced build-et akarsz használni. -
-
myckey
veterán
válasz
akoska07 #33012 üzenetére
Még ha nagyon gáz is lenne, akkor is bőven el lehet ökörködni haverokkal, lehet farmolni, ilyen olyan játék módban partyzni...
Maximum a PvP DLC megy a polcra.Igazából nekem a csapat része jön be nagyon, jó szokott lenni a hangulat, azt meg úgy se tudják tőlünk elvenni...
Remélem.
-
válasz
akoska07 #32737 üzenetére
Nekem most hajnalban sikerült egy jót játszanom - tegnap deltázott, meg akkora lagok voltak, hogy lehetetlen volt az irányítás 5-8 embernél már -, ott volt random a csapatban patyolat és Pandagenyo, jó korán keltek ők is
Végül nem nyertünk, de elég szoros volt és így is kaptam a végén 3 cache-t, szóval ez inkább lesz alkalmas farmolásra, mint az új DZ vagy incursion, legendary.
-
yozsee11
aktív tag
válasz
akoska07 #32641 üzenetére
Szép kis számok...Elnézve róla a Lexis videót, senkinek nem tűnt fel tervezéskor, hogy ez túl OP lesz?
Apropó, van bármi olyan, amivel a mobok vagy a többi játékos tudja csökkenteni a krtikus találati esélyemet ideiglenesen? Mert ha nincs akkor ugye 100% fölé nem mehetne, itt meg 112%
-
vegitossj7
addikt
válasz
akoska07 #32641 üzenetére
Bevallották, trollkodni jártak ide, olvass bele az off-ba. Mellesleg nincsennek kiutálva egyáltalán, ők utáltak ki minket.
Bunfi el is magyarázta. Ergo most hiába lett meg, 2 nap múlva megint nulláról kezdi az ember.Más: Aki bármilyen kedvet is kapott a cheat-hez, az jelentkezzen, ubi-nak szívesen jelentem.
A színvonalat miben kell most keresni? Hogy olyan infókat osztunk meg itt, amik még redditen sincsennek? Ezt a színvonalat kell fenntartani, és szerintem sok probléma nem lesz. Az más, hogy egy kezemen meg tudom számolni kik írtak ötnél több hsz-t az elmúlt 1 napban... -
micafighter
nagyúr
válasz
akoska07 #32621 üzenetére
Egyet értek, off topikba kifejtettem a véleményem.
(#32619) bunfi: szerintem inkább a csalókat kéne büntetni, és nem a rossz játékosoknak adni egy olyan mankót, amivel könnyü bezárni a skill-gap -et. Inkább tekerjenek feljebb a lootokon hogy a kezdő is hamarabb összeszedje a cuccokat hogy legalább gear-gap ne legyen. Azzal meg szerintem nincs semmi gond, ha egy jobb játékos lelő egy kevésbé jó játékost.
Pár hete volt hogy 3-an mentünk, jött egy gyerek a kimentésre, amint szoltam a társaimnak hogy gyertek közelebb hozzám mert gond lehet, egyikőjük már feküdt, mindhármonkat összecsukott egyedül. Én visszamentem még párszor, ő egyedül összecsukott még párszor (nem vettem észre hogy csalt volna, csupán nagyon jól játszott), aztán felvettem Uplayen és irtam neki hogy GG szép munka ügyes volt. Meg volt lepődve, azt hitte el akarom küldeni melegebb éghajlatra.. Még magyarázkodnom kellett hogy épp ellenkezöleg, nálam maxi respekt annak aki ennyire jól játszik.
-
micafighter
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Villanyszerelés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Viccrovat
- További aktív témák...
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Prémium Gamer/Creator Laptop: ASUS ROG Zephyrus M Pantone Kijelzővel, 32GB RAM!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest