- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000 #53229 üzenetére
Most akkor nekem nem tiszta, hogy megvetted-e avagy sem, de pl most a Season Pass (ami minden kiegészítőt és azon túl is tartalmaz plusz "ajándékot") van karácsonyi vásárként a Ubistore-ban is 10 EUR (ebből lejön 20% ha van 100 Uplay pontod), azaz 8 EUR, ennyit simán megér.
-
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000 #53087 üzenetére
De a GAMERSGATE-en most is csak 3000 Ft, még 10 EUR sincs. (~9,24 EUR). Ennyit megér.
Hivatalos oldal, veheted onnan nyugodtan. -
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000 #53085 üzenetére
Szerintem az SP az összességében olcsóbb nem?
Bár a Steamet nem tudom, de Ubin kb mindig olcsóbb volt az SP amikor akcióztak, semmint ha külön vetted meg a DLC-ket.Az SP 9,99 EUR
A DLC-k meg 3,74 darabonként, azaz összesen 11,22 EUR...
És az SP-hez jár a havi 2x-i supply is (Divtech miatt érdekes csak).Ubin is lesz biztosan karácsonyi vásár, 10 EUR szokott lenni ott is az SP.
Erre még tudsz kérni 20% kedvezményt a 100 Uplay pontért. -
Anonymus23
veterán
válasz
chris0000 #53033 üzenetére
Nincs megoldva, net kapcsolatra lett sokkal érzékenyebb a játék, ha jól rémlik az 1.7-es frissítéssel jött be.
Én minden javasolt beállítást megcsináltam, ami az Ubi honalpon fenn van, portforwarding minden, otthon lecseréltem az eszközöket (új erősebb router, kábelek, internet szolgáltató 2-3x is kinn volt), de az itteni egyik fórumról derült ki, hogy mi is a gond, és ez nem is fog változni jelen helyzetben (a 16 szálon történő net szolgáltatáshoz 8 szálra képes modemet ad a szolgáltató, ami ha betelik az egyik nyolc sáv, akkor vált a két sáv között, ezzel pár másodperces, de néha fél perces netkiesését okozva), de ha Divisionnel akarok játszani, akkor le kell kapcsolni a komolyabb netfogyasztókat (pl torrent).
Nekem van, hogy nem dobott ki egész nap, de volt, hogy napjában 5-10x is.Ami az érdekes, hogy ugyanezzel a nettel 1.7 patch előtt a teljes időtartam alatt ha 5x volt talán deltám, utána meg garmadával. Lehet akkor volt, hogy más szerverre rakták a dolgokat, de millió+1 ember panaszkodik a Deltákra....
-
válasz
chris0000 #53025 üzenetére
Ott menti ahol abbahagyta.
Hogy hová rak vissza az a küldetéstől illetve attól is függ milyen tevékenységet folytattál.
Melyik checkpiont-hoz voltál legközelebb.
Ha befejezetlen a küldetés akkor újra meg kell csinálnod.Ha csapatban vagy akkor legtöbb esetben vissza rak közéjük a küldetésbe amikor újra visszalépsz a játékba.
DZ tevékenységnél a legközelebbi checkpiont-ra rak vissza.
Vagy ahol éppen kifagytál ott ébredsz,földön feküdve,onnan mehetsz checkpoint-ra. -
duvi
nagyúr
válasz
chris0000 #7166 üzenetére
Jobban néz ki mint a béta, de nem E3-as szint. Teljesen jó a látványvilág
Azt tanácsolom, hogy kapcsoljátok ki a kromatikus aberrációt, mivel ennek hatására szétcsúsznak az élek és csökken a kontraszt. Másik fontos beállítás az élesség. Szerintem érdemes minimum 80%-ra felhúzni, de mehet feljebb is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÚJ CORE I7 12700 Z690 RIPTIDE GAMER MAX PC 32Gb RAM 1.0TB SSD GEFORCE RTX 3070TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- Elektronikai hulladékot vásárolok!
- Bambu Lab P1 Series Hardened Steel Upgrade Combo
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest