- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
A múltkor az AC Unity-nál úgy oldották meg, hogy akinek megvolt az SP, annak ingyen adtak egy FC4 vagy The Crew játékot, lehetett választani. Nekem így lett meg az FC4. Pedig a Unity is dobozos volt.
Most is elfogadnék egy FC Primal-t vagy RotTR-t.
(#14918) marilllyo
Én már nem hiszek senkinek, ha olyan cucc van nálam, megy a T+QQ+ még beszúrom magamat
Előtte meg pulse, mert ha a közelben fehérlenek a bujkáló ügynökök, akkor inkább megyek tovább, vagy most már lassan ott tartok, hogy inkább lelövöm és rugóként felrakom az értékes cuccot, a veszített TP-t hamarabb vissza lehet szerezni, ha visszajönnek megbosszulni... -
Maxtreme
addikt
Én meg egyéb elfoglaltság miatt nem tudom nézni, szal 1 rövid összefoglalóra én is vevő lennék.
Amúgy ja. Sajna totálisan igazad van. Az elején én is totálisan bele voltam bolondulva a játékba, de ma már ott tartottam hogy a napi missziókat sem volt kedvem megcsinálni. Elindítottam a játékot, és ugyanezzel a mozdulattal ki is léptem.
-
En is kitettem a 4+2-ot, de kisebb a dpsem, mint csak striker+2gold cuccban xD
Bugzik ez szepen. Tegnap beragadt a critem. Ilyennel meg nem talalkoztam. Barmit lottem, crit. Ha ranyomtam a pulse-t, not a sebzes. Lejart a pulse, akkor is crit minden. Minden fegyoval... Nem ertem...
A masik : neha sebzesem nem sarga, hanem kek. Az mi? Ritkan csinalja...
-
vegitossj7
addikt
Blizzard-nál is volt community manager. De itt tuti több pénzt adtak a "tudásáért". Full vega, no alkohol, totál beszari fajta, igazi híd a Massive és a habzószájú játékosok között. Az sem tudja, ha zárva van az ajtó, akkor csak a logout segít. Ma is inkább Xbox-on tolta, mert elege volt a PC-s cheaterekből. Amikor megkérdeztem hogy miért nem a /reportot használja, csak cincegett. Tudja ő is, hogy használhatatlan.
A másik a Natchai meg ki nem állhatja az embereket. Az meg Community Developer Manager, twitter röhög a bannolt embereken, akiket azért bannolt, mert kérdőre vonták a Massive-ot a jelenlegi helyzetért. -
Raulblanco07
aktív tag
Vector, közel sem annyira pontos mint egy MP5 ez tény. A gond, hogy kicsit távolabbra a fejlövésnél, mert az esetek kb 90%-ban fejre lövök vele csak, pve-ben, emiatt a kevésbé pontosság miatt megy mellé is, főleg ha mozog a célpont, fedezékbe visszabújik. Megy mellé azért is, mert nem tudod pont úgy megállítani, hogy ne lőjj még pár golyót miután meghalt, emiatt nekem viszonylag ritka, hogy akár negyedig is elment. Lőhetnék testre, és töltene, de azzal viszont elvesztem a headshot bónuszt ami van a fegyveren, a szettben is.
Fegyvert a korábban említett csúcstalentes vector miatt nem fogok cserélni, főleg amíg nem derül ki mi lesz pontosan az SMG-vel, addig nem craftolok el mindent egy jó MP5-re ha 1-2 hét múlva kukázhatom mert az AR lesz a jobb.
Ha nagyjából folyamatosan 1/3-ad töltéssel tudsz tüzelni, akkor a +50 crit damage miatt kb ugyan ott vagy szerintem, ha harmad felett van állandóan a töltésed akkor jobb a striker, de nekem ezek miatt a sentry jobb választás.
-
bármilyen kesztyű falconon csak és kizárólag a heti challenge rewardjából esik. nem fog kesztyűt dobni a hard heti küldi, valamint az apc sem hardon sem challengen. és mivel küldiből esik, nem transzferelhető. a warlord viszont igen.
ezen kívül kesztyű esik még a challenge instákból és talán dz-kben. a múlt héten elég sokat beszéltünk erről. -
kovimester
aktív tag
Ebben teljesen igazad van.
A heti 240es item miat toltam le a falcont. A legutolsó teamben 3 hacker volt kb 5 percig tartot a 15 hullám, mondtam is hát ilyet na.... de amikor vége lett és a 240es item egy taktikus hatalma szütyker volt meg az APC dolga is taktikus megy egy csúcsminöségü hurka töltö.... na akkor mondtam jo is volt igy! -
ZsyfKo
senior tag
-
CSiPet2
tag
Mutass konzolos 64bites játékot. Vannak workaround-ok rá, pl az itt lévő armor biztos egy külön szám, de képtelenség 32biten ennél többet tárolni.
Vajh miért szánt a cloud imperium games hónapokat és milliókat hogy a cryengine-t teljesen átírják 32bit-ről 64-re? Nem azért mert nem volt jobb dolguk...Nem wow-oztam de gyors keresés és a max hp boss kérdésre: "HC Horridon 25m has over 2b hp I believe.", pont belefér a határba.
-
Tegnap en is challengen szorakoztam randomokkal.
Warren gate-nel 160asokkal rakott ossze. Igy szamomra is izgalmas volt. Folyamatosan elesztgetni kellett a tobbieket... Egyik sracnak 40e volt az eletereje... A visszaszamlalos resznel bedobott safe houseba... Visszaszaladtam, es a tarsak fekudtek mind... De megcsinaltuk, a vegen a fonokok meg azert izgalmasak voltak.Lexington : egyedul szaladok, liftnel jottek a tobbiek, 160-170gs, 10 perc alatt letoltuk.
Orosz : 160gs ismet. Ekkor mar filoztam, kilepek... Beszaladnak, elso hullam socis agyonlotte az osszeset... Leszedegettem oket, majd felelesztettem a tobbieket. Ekkor megkertek, mondjam mit csinaljanak. Ruszkik voltak, egy apuka a fiaval meg meg egy orosz. Innen kezdve sima liba. Elorementem, kihoztam a socisokat, szpene szetkaptak oket. En alig lottem, hagytam, hadd fejlodjenek. Innen kezdve nem volt halal. A vegen megkoszontek, es en is. Jo volt. Jobban elveztem, mint az egyedul 15 perces lexingtont...Barmennyi bug van, barmekkora hibak, nekem nagyon bejon. 260 ora van benne, imadom.
-
GAbre
veterán
Igaz pár napja csinálok kíhívásokat.
Csak tudom,h eddig ezen a pályán végig lehetett rohanni kb 10 perc alatt,és meg is kaptam a 30 főnix kreditet.
El is ment vele pár órám,de így lett meg 1 szet tervrajza,meg a képen látható fegyveré is.De ahogy olvashatod,kérdeztem,hogy ez normális,vagy eddig volt bugos nekem.
-
GAbre
veterán
Most van baj akkor?Vagy volt?
Vicc az,hogy zárt alpha teszt volt.
Nyílt béta,halasztott megjelenés.
És hibák tömkelege még így másfél hóval megjelenés után is????
Milyen lehetett az alpha akkor?(#13571) Hunner:
Engem az zavar,h csak 1x lehet jutalmat beváltani,én már felvettem a kulcsomat,és nem lehet sajna újat venni upontért. -
bunfi
őstag
Ez egy fedezék alapú lövöldözős játék, nem? És mit nem lehet csinálni a Falcon Lostban? Fedezékben maradni 10 másodpercre. Végülis
(#13542) cain69: Ezt sajnálattal hallom, de nem vesztettél vele sokat. Mert legálisan lenyomtad volna mondjuk ötvenszer és meglett volna a geared (persze ez a challenge módban szerzett tapasztalataim alapján teljesen kizárt), na pont akkor nyomják ki a következőt (ami valószínűleg hasonlóan szórakoztató és gltichelhetetlen lesz), ami pont nyugdíjazza azt, amit nagy nehezen összeszedtél és kezdhetnéd elölről a háborút a programba épített randomgenerátor ellen.
-
Ezek nem hatnak meg...
Mindig kerdezik, mennyi a dpsem az m1a-n, hogy lovok ekkorat...
Mikor mondom hogy 120e, kibuknak... Sracnak 170e az m1a dpse, de meg 800e-t sem latott szarrabuffolva...Amugy meg azert irtam Demmernek, mert hetvegen falconoztunk, es m44el 1.2milliokat lott.
-
-
a dps kijelzése a béta óta bugos a játékban. bizonyos modok fel és leszerelgetésével ennek a játékmechanikában egyébként sehol sem használt értéket lehetett felsrófolni akár félmillióig, vagy affölé. közben a valódi sebzésed nem változott. ha erre gondolt, akkor ez hazugság, mert a sebzésed, stb. nem változott.
most a striker 4darabos bónuszával lehet hasonlót elérni, de az elég lassan építi fel ezt. szólóban nagyobb esélyed van tovább tölteni ezt a buffot, csapatban túl hamar meghalnak a mobok hozzá. ha erre gondolt, akkor hazugság, mert ez nem bug.
ha meg a cheaterekre gondolt, az se nem bug, se nem glitch, hanem a windoze olyan, hogy bizonyos prioritásokkal futó alkalmazások hozzáférhetnek a memóriához, és a módosíthatják a tartalmát. nehéz ezzel mit csinálni. amit tehetsz, azzal legfeljebb pár nap haladékot nyersz minden egyes alkalommal, aztán rájönnek, és ugyanúgy visszaírják a kívánt értékeket a kérdéses memóriacímekre. a leghatékonyabb mödszer az elrettentés, amit szvsz jól csinálnak - elsőre 3 nap, másodjára pedig végleges ban.a játékról a véleményem, hogy szórakoztat, kikapcsol, és élvezem. az én pve szórakozásomat kevésbé befolyásolja, más hogyan glitchel/exploitol. van, amit én is kihasználok, van, amit nem, szóval szent semmi esetre sem vagyok.
ha csítert látok, megy a report, aztán meg ha még nem untam meg a dz-t, akkor uplay+kliens restart, és másik shardra kerülünk.
@pzstm: ez azt jelenti, hogy kliens oldalon nem patchelnek. a szerver oldali változtatásokat sosem hozták nyilvánosságra.
-
wjbhbdux
veterán
Én nem értem, hogy egy tipikus dobozos konzolos játék helyett miért hitték egyesek, hogy ez valami extra figyelemben részesített hetente updatelt MMO vagy nemtom micsoda lesz. Teljesen normális, hogy egy játék tábora megcsappan hónapokkal a megjelenés után, majd lesz DLC és akkor egy kis plusz érdeklődés, aztán ha sokat adtak el, akkor 2. rész.
-
D.Orion
veterán
Eszembe se jutott ez, de KÖSZÖNÖM!
RECSKA: No igen, két külön cég a kettő. Egyébként én is vicc-nek tartom az egészet, amatőrök.
Azért ez már nem a Call of Duty 1 ahol agyári 7.47KB-os kliens cfg helyett, 140KB-os cfg-vel mentünk Clanbase Euro Champ-re, és a PB nem szólt. Top 8ban estünk ki, de senkit nem fogott meg a PB akkor sem. Persze más is kb. ugyanannyira nyomta. Több ezer Euro-ért ki ne tette volna. Itt a cheatereket kell első körben megfogni azt banhammer, és nem azzal, hogy reportold azt teszünk ellene valami. Kell rá egy védelem. -
sith7
félisten
Én 2 hete friss 30 -as voltam, a 180k dps - hez kellett 2 hét, de úgy, hogy a cuccaim nagy részét craftoltam ...
nekem nagyon nem esett sok jó cucc, pedig vitt engem mindenki, aki csak tudott, ... nem győztek újraéleszteni, az 50k dps - emmel ... szóval azért ez nem ilyen egyszerű szerintem
-
mi a problémád? hogy egy friss játékos hamarabb fel tud zárkózni? feltételezve, de nem meggyőződve róla, hogy igaz, amit leírtál, ez miért baj?
a korábbi kérdéseidre: zöld fegyver, zöld fegyver/ruha mod még nincs. a max gs, ami elérhető az afaik 228. gs220hoz pedig alsóhangon kell 4 darab 240es set item, máshogy nem jön ki a matek.
és akkor még nem beszéltünk arról, hogy ez a megfelelő set, és a megfelelő statokkal. a minmaxinghoz meg kell a nyersanyag. ha már a 240esek csak lootból esnek, legalább a 214/204es fegyverek/gearek és modok legyenek jók. -
ada19
senior tag
Szerintem sok farmról akkor beszélünk, amikor hosszú hetekig farmolod másik 39 emberrel a raidet amit hetente egyszer lehet letolni, és az egész csapatnak esik 10-20 cucc.
Nem azt mondom, hogy ide is ez kellene, de ez hogy átlagos gear full high-end, értelmetlen... Arról már ne is beszéljünk, hogy csak azért mert tisztességesen játszok (glitch-free), hatalmas hátrányba kerülök minden tekintetben. GG.
PS: én is minden este várom hogy leülhessek elé.
-
ada19
senior tag
Egyetértek...
Egy ideális Divisionben valahogy így nézne ki a loot elosztás:
-Friss 30-as zöld/kék cuccokban (esetleg 1-2 epic)
-Hard gyenge, Challenge erősebb epiceket dobjon
-Jól gearelt játékos full epic legyen
-Aki igazán sokat játszik, és ügyes és megérdemli legyen pár sárgája (más játékokban nem véletlenül Legendary-nak hívják)
-Essen fele ennyi loot de legyenek kiszámíthatóbbak, ne legyen ekkora RNGTeljesen értelmetlen, és nonszensz hogy patch után 3 nappal arról beszélgetünk hogy kinek hány set item van már meg, nem arról hogy végre valaki le tudta nyomni... Az meg egyenes illúzióromboló, hogy annyi HE esik hogy már lassan unom, az összes betörni megy.
-
-
ada19
senior tag
Eddig kiálltam a játék mellett de sajnos azt kell mondjam egyre inkább azt érzem, hogy vagy teljesen inkompetensek a fejlesztők, vagy (béta óta ilyen érzésem van) előző este tákolják össze a patcheket a tesztelés teljes hiány nélkül. Millió példát tudnék erre felhozni, halvány fogalmuk sincs mi a feladata egy QA teamnek (ha van ilyenjük egyáltalán...)
-
_Kondor_
tag
-
utomi
senior tag
Annyira fasza ,hogy ilyen okos vagy. Természetesen meg tudom oldani csak éppen nem volt rá időm, hogy megcsináljam és így is látszik a lényeg. De tényleg fantasztikus ,hogy ahelyett, hogy valami normálisat írtál volna vagy ne adj Isten tanácsot adnál inkább átmentél gyökérbe. Pacsi. Nagy arc vagy de szerintem a Facepalm inkább neked jár.
Tudod elméletben ez egy adott játékot szerető közösség ahol az ember bátran kérdezhet. De pontosan a hozzád hasonlóak miatt van egyre kevésbé az embernek ide írni.RECSKA ,Cain69 köszi a válaszokat és a tanácsot ,akkor ebbe az irányba indulok el.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na igen, ez kimaradt, elnézést.
__
Depth - There are more details than you think - The Division 1440p Ultra 60 FPS
-
warcat
veterán
Eddigiek alapján a Gearscore elég fapadosan működik - nem tudom igaz-e, de kérkedtek vele,hogy lvl 5 pisztoly segítségével mentek trollkodni az alacsonyabb DZ-be.
Mindenesetre nálam lehúzza a dolgot a sidearm (ami egyébként coolheaded talentes) ezért nem fogok legyártani egy HE variánst külön, a másik meg a jól bevált vendoros lila balanced accurate m1a
.
A többi gear craftolt a patch előtt felhalmozott nyersanyagokból,szerintem viszonylag jó rollok de azért a legtöbbön lehet még csiszolni bőven.
Ami megemlítendő,hogy elec/skillpower, firarms/skillpower illetve stamina/skillpower gearmodokat használok szükség szerint variálva,ezek szerintem rettentően erősek
.
A navy mp5-ön a brutal talent az ingyen ajándék,ezért nem kell felmenni 2300-as firearmsért érte,mellé a deadly aktiválva 1889? környékén,meg van egy tárvisszatöltős talent.Összejött egy brutal/deadly/fierce is ,de annak gyengék lettek a golyósebzés- és critrolljai.Tárnak rajta rate of fire bónuszost használok,ez dob valamit a dpsen,de 64-es tár mellé teljesen jó pve-re is (weapon damage-t patch előtt sem sikerült jót craftolni,most meg ugye horror lett a költsége)Más
Z03 vendornál van ez:
GS204/RANK75 Tactical AUG A3P Blueprint(GS) 259,251 DZ FUNDS
Aki megteheti ugyan gyártson már párat aztán jöhet a screenshot,meglenne a felnőttfilm mára
-
warcat
veterán
Hogy sikerült ennyire alacsony dpst összehozni ?
Délutánról,még csak nagyjából van összerakva (skillpower épp túltolva,lehet abból staminát gyártani)Redditen persze már van tippektrükkök rovat az incursiönhöz.Szerintem most meg túltolták a lootot(vagy épp jól lőtték be a fél-casual játékosok számára) a kockák(akiknek van csapata rá
) most a következő napokban lefarmolják a seteket(jó roll is kell azért belőle ugye) aztán max marad a DZ grind befejezése egy kis craftolással a 3/3 set mellé.HE meg az új lila megy majd egyből zúzdába,mert setsetset minden helyre.
Végülis attól függ,hogy állnak a másik incursiönnel,ugye már az is ott van a térképen.Viszont a (napi) challenge mód így már unalmasan könnyű lett, sima matchmakinges csapattal is csak összeesik minden ha 170+ emberek vannak.Végképp nem sok kihívás lehet már most benne egy összeszokott csapatnak a 200as cuccokban (a 32-es set 240)
-
Mankó
veterán
Köszi, az együttérzést! Ha ennyire profi vagy gyere privátba és mond el mit rontottam el!
Hunner: Home társsal kettőnknek kell a játék. 2 játék már 30 ezres, így meg megúszhatnánk fejenként 7-ből. Ez a baj.
A másik meg, hogy nem értem miért nem megy, ha más store-ból meg tudtam már vásárolni így. -
D.Orion
veterán
Köszönöm, így megtaláltam. Két tools hely emeletén ill. tetőn volt a hiányzó kettő. A térképet gyorsan átfutva nem is látszott csak teljes zoom-al.
Jönnek a hullámok és igen a csarnokban állsz és lövöd őket, közben rakod fela bombákat a járműre. Meg kapcsolgatod ki a turret-et, meg ilyenek. Egy skill-es kari kell aki dobálja az hp+ammo-t, de lehet, hogy kell külön buff kari is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hja hullám. Lila, sárga mobok, drónok, lő az APC is, gránát eső. Minden...Az APC-t nem lehet sebezni, mert csak 3-400-at sérül (százat!!), hanem pár hullám után jön egy mob aminél van egy bomba, azt kell megszerezni és azzal lehet lerobbantani az APC negyed pajzsát.
Ezt kell kb 4x 5x megcsinálni, de addig már nem jutottunk el.
DPS-őrültek itt semmit nem érnek, Skill Power kell, meg Health.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest