- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
válasz
DokiBaxxi #22808 üzenetére
Inkább kevesebb hibát javítsanak ki egyszerre, de az tényleg okés legyen...
Van egy olyan gyanúm, ha túl sokat akarnak tapaszolni, akkor széteshet az egész. Ráadásul ennyi idő alatt nem gondolom, hogy precízen, jól tesztelten el tudják végezni a javítási munkálatokat, de ne legyen igazam.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
DokiBaxxi #22808 üzenetére
Nagyon szeretem a Divisiont, DE ez egy kompetitív játék.
Arról nem esik/esett szó, hogy mit akarnak kezdeni a sok csalóval. Nagyon jó, hogy a skinek nem fognak helyet foglalni, hurrá.De amíg csalókkal van tele DZ addig erre kellene megoldást találni, pl. alávágni egy jó anticheat rendszert, normális reportal.
Az a több ezer report és videó csalókról nem ért eddig semmit, ugyanúgy randalíroznak.Tegnapi csaló gyerek Playboy ma is garázdálkodott. Tegnap jelentették vagy 12-en ma szintén és ló... sem történik.
Én nem single vagy coop miatt vettem meg ezt a játékot hanem a PvP miatt. Rohadtul nem izgat, hogy a skin foglal-e helyet amíg ez a helyzet a csalókkal. Bárcsak ez lenne itt a legnagyobb probléma.
Minden problémát orvosolni akarnak egy patchel? Jó vicc. Eddig sem sikerült alapvető dolgokat javítaniuk több patchel amiről szintén tudtak. Ahogy Sniper is írta félő, hogy a nagy balanceolás miatt átesnek megint a ló túloldalára.
(sentryhez strikerhez már 6-os szett kell majd)
De ne legyen igazam! Javítsanak mindent és jöjjenek vissza játszani akik abbahagyták.
-
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #22304 üzenetére
Én 1 millió főlé nem megyek a kalibrálással.
Undergroundon 33 szint, egy hét múlva meglesz a 40, de a másik karakternél max. 20-ig megyek.
Direkt nem adja ami kellene van 3 alphabridge, 2 reclaimer - kéne egy harmadik mit adott ma délelőtt a 33 szintnél Deadeye-t. A 4 féle küldetés váltakozik és ennyi.
A következő patch után, vagy ősszel a GS is felmegy szerintem 268-ra és mindent lehet elölről kezdeni.
A DZ-be meg azért se megyek egyedül. -
arnikusz
veterán
válasz
DokiBaxxi #22232 üzenetére
Underground 2 fázis hard 2 direktíva mellett 2 zöld, de pálya közben is ad zöldet.
Ma csináltam 5db ilyet ad 2600 XP-t küldetésenként és lett 800 ezer credit a zöld mellett eladott sárga fegyverekből ez 3 óra alatt meglett.
Alpha bridge 3-as szett ajánlott solo undergroundra, reclaimerből még csak kettő van, de jól teljesít.Egy hír a végére -Survival DLC egyesek szerint 20.-a és 30.-a között várják még a hónapban.
De olvastam olyat is, hogy 09.21. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21641 üzenetére
a DEAD EYE lett egy elég op pvp szett, sokan nyomják most csapatostul abban, ugye 4-es bónusz, sniperrel 100% crit de cserébe nincs fejlövés bónusz, szóval elég nekik testre lőni 2-3-at és a critek miatt azonnal fekszik mindenki, ez párosítva az svd-vel ami rohadt pontos, elég brutális.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21434 üzenetére
Nem duplájára emelik, csak 20%.
Ha eddig 5 golyótól haltál meg, akkor +20%-al 4 még kevés lesz patch után.Nem tudom hogy jó lesz-e vagy nem összességében, én nem tartom rossznak azt, hogy jelenleg hosszú akár több perces harcok is vannak, de tény hogy egyes összeszokott erős csapatokat akik ésszel healelve játszanak lehetetlen szinte lelőni, sokaknak minket is, + smart cover egyre jobban elterjed. Lehet hogy jó lesz, meglátjuk, ha nagyon szar, akkor úgyis csak egy patch és vissza lehet csinálni.
-
vegitossj7
addikt
válasz
DokiBaxxi #21356 üzenetére
Mást nem tehetsz, várhatsz, és reménykedhetsz hogy mégis változtatnak valamit. 3. DLC-re valami változást is várok a játékmenetben, ezek a dolgok, amiket a tag említett a levélben, már a 2. héttől elmondható volt.
Azóta vártam-várok, az endgame már megvan (kiegyensúlyozatlan játék mellett), a következő a PvP (a franc tudja hogy lesz a játék maga), a 3. DLC-re már várom, hogy megcsinálják a day 1 problémákat.
Persze vigyázz az ilyen hsz-ekkel, mert sírósnak tituálnak és kinevetnek az okosok.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21302 üzenetére
Nem tudom mennyi a monitorod, de nálam nagy monitoron 1cm hp kb egyharmad, az pedig bőven vállalható exotic nélkül
Final measure nélkül is össze lehet hozni 40% exoticot bőven, amivel megint nem fekszel meg, csak persze be kell áldozni némi sebzést, valamit valamiért, de még mindig ott tartunk, hogy Te viszonylag könnyen tudsz magadra tenni exoticot és a sticky build semmit nem ér ellened, míg én nem tudok magamratenni annyi szívósságot, hogy a dps karakter ne szedjen le pillanatok alatt.
A tegnapi srác is úgy lőtte le az 591k szívósságomat, hogy második medkit már nem töltött vissza, nem hogy második sticky. -
válasz
DokiBaxxi #21302 üzenetére
ez egy nagy hibája a játéknak. mármint hogy amikor valami nagy számokkal van kiírva, akkor az emberek azt veszik irányadónak. a dps-t sebzésnek hiszik, a toughnesst meg hpnak. ha valami miatt, akkor emiatt lehet ekézni a massiveot, mert ez egyszerűen megtévesztés.
a sticky exotic sebzést csinál, tökmindegy, mennyi a toughnessed, mert az nem a hp! sticky ellen az exotic resisted és a hp-d számít. -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21283 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy magadra veszel egy kis exotic resistet, vagy overhealben állsz egy normális szívósságú karakterrel, és máris nem tud megfektetni, persze itt a 300 alatti szívósságú glass cannonokat hagyjuk, azok mindentől fekszenek azonnal.
Nekem a DPS karakteremen 88% exotic resistem van, múltkor magyarok ellen pvp-ztünk, esetedből kiindulva láthattad múltkor, hogy elég magyaroknak 1-2 szó és máris nem támadjuk, de van 1 olyan magyar akit ha meglátok akkor elsődleges célpont, na jó, lenne még 1-2 de sosem futok vele össze, ezzel a valamivel pedig már harmadjára is.
Szóval 4 vs 2-ben harcoltunk, a túlerő ellenére is kb annyiszor haltak meg mint mi, a 4-ből az egyik sticky bombázott, míg nekem a 88% resistemmel kb csak karcolt, addig a csapattársamat többször is kinyírta, persze neki sokkal több a dps-e, össze sem hasonlítható az enyémmel, valamit valamiért.
Szóval a stickys srác többször is elkezdett hisztizni hogy "ez csaló, rálőttem a stickyt és 8000-et sebzett, másodjára meg bassza meg már megint bugos a sticky, alig sebzi, és még vagy 4 másik ilyen sírás, hiába mondtam neki hogy 88% exotic resist, ne várj csodát tőle, szegény idióta nem fogta fel és tovább próbálkozott / hisztizett.Taktikus / tank karakterem. Nekem nem megy az a lelőhetetlen taktikusság ami másoknak még DPS-sel is párosul, ott továbbra is tartom hogy valami összebugol valamivel és azért lelőhetetlen. Engem tegnap is 2 vs 1-ben és 1 vs 1-ben is megfektetett vele DPS karakter.
Az a gond, hogy azt a részét nézed csak, hogy ó jajj, a sticky a glasscannont exotic nélkül azonnal fekteti.
Igen, csak ha van egy kevés exotic akkor onnantól semmit nem érsz, mert a DPS viszont 2mp alatt ledarálja a hp-d, ahogy nekem is tegnap. Rálőttem a sticky-t, levitte a 2/3-d hp-ját mindkét esetben, a maradék 1/3-hoz kevés volt a dps-em, nyomott egy healt, és utána nem volt esélyem túlélni 1 vs 1-ben sem amíg újratölt a sticky, egyáltalán nincs azzal gond, nem OP, sőt, gyenge már a 268-as GS-hez, mert megszaladtak a hp-k, szívósságok, exotic resistek. -
Snip3r_HUN
addikt
válasz
DokiBaxxi #21250 üzenetére
Tippre ~10-11k körüli alapsebzése lesz,ha az eddigi assaultokat nézzük tűzgyorsaság alapján. Tettem egy kis pluszt a staminára is,de nem éreztem különbséget 297k és 370k szívósság közt,feküdtem szépen... Ha ilyen szépen folytatódik a nerfelgetés,legalább eggyel több okom lesz abbahagyni.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21212 üzenetére
Jah, fenti rugó lét nehéz, tegnap mi is megfeküdtünk teljes csapattal manhuntban DZ6 mob miatt.
Egyszer viszont azok mentettek meg, mindenhol 8 fős orosz meg kínai banda volt, de szerver váltás előtt bepróbáltuk őket, volt hatalmas kavarodás, párat megöltünk, egy két lootot elhoztunk és amikor már csak 2-en éltünk DZ 6 tető extractról elmenekültünk, vagy 30-an utánunk, többen mint ahányan lehetnének a szerveren, ultival keresztül mid town musicon, majd másik ultival piten, egy két kiírást láttunk hogy ki élesztett kit, de pit után elfogytak az üldözők -
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #21154 üzenetére
Érdekes helyzet volt, hatalmas kavarodás, eleve volt ott 2db 4fős csapat mikor odaértünk, és még így is mi nyitottuk ki
Mondjuk a nap legjobb része utána jött, összeakadtunk egy 8 fős bandával, párszor lelőttek minket, de 8 vs 4-ben is halomra öltük mindet, szép lassan el is fogytak, kilépegettek. Milyen már hogy 8-an mennek DZ-be, mert majd félnek tőlük és túlerőben vannak, de még így is csak a respawnt nyomogatják 4 ember ellen
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
DokiBaxxi #20891 üzenetére
Nem kell azokat fél óráig lőni, csak kell vinni pulse-t, okosfedezéket, sentry 4-es szettet és reclaimert, csináltok a haverokkal egy ilyen csapatot, és majd írhatsz a the division fórumra, hogy rakjanak be pár mobot heroicra mert unalmas hogy lősz kettőt és elfogytak.
-
sith7
félisten
-
i@lex
őstag
válasz
DokiBaxxi #18784 üzenetére
Abszolút egyetértek, kivéve, hogy a Falcon Lost szerintem mérföldekkel jobb.
Nem is értem a koncepciót...
Sétálgass egy táskával nyílt terepen, miközben szénné lőnek, egy fedezékharcon alapuló játékban....Hála Istennek, semmilyen lootra nincs már szükségem, úgyhogy DZ, meg mókából hetente a Falcon, aztán jöhet az Underground DLC.
-
Brownage
tag
válasz
DokiBaxxi #18784 üzenetére
Letoltuk, íme némi segítség:
http://plays.tv/video/5759a5d53d75d24e91/clear-sky-challenge-mode-completedÉrdemes egyik oldalra elhúzni az NPC-ket, majd ha már oda összegyűlttek, akkor átmenni a tiszta oldalra és akkor vinni a Fuse-t. Ugyanígy bossal. Elkezded ölni a bosst, és ha már sokan vannak körülöttetek, akkor átpozícionáltok.
A sokat szídott és kinevetett 600k-s "miafaszértelme" tank build nagyon hasznos fuse cipeléshez, mert amúgy pillanat alatt meghalsz. +a skill power ajánlott. Nekünk 2 taktikus volt a csapatban, mindketten smart covereztünk, ami kurva nagy védelem, nem haldosnak az emberek annyira shotisoktól. Csak ha nagyon körbevesznek, akkor odébb kell menni egy tisztább helyre
"Már mikor kijött a Hard, akkor tudtam, hogy challengingen ez idegőrlő lesz, mert nettó értelmetlen az egész incursion egyébként"
Abszolút nem értek egyet. Kurvára élvezetes Challenge módban. Össze nem hasonlítható Falconnal. Dinamikus, pörgős, folyamatos az akció, figyelni kell, odébb mozogni. A pisztolyos cipelés az, ami a legkisebb nehézség szerintem.
-
-
-
wjbhbdux
veterán
válasz
DokiBaxxi #681 üzenetére
Még csak 36% a DX12 géppel + OS-sel rendelkező játékosok aránya, korai lenne még. Talán a Watch Dogs 2ben ősszel?
-
k-adi
nagyúr
válasz
DokiBaxxi #254 üzenetére
én úgy tudom, hogy 1db "nagy" DZ van, ahova a város több pontjáról be lehet ugrani... tehát az az állítás nem állja meg a helyét, hogy bizonyos városrészekhez bizonyos level kell és akkor onnan mehetsz a bizonyos szintű DZ-be... (tehát pl. ha Brooklyn 20-30 lvl határos lenne akkor a Brooklyn DZ 20-30 lvl playeres)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Szép! DELL PRECISION 7740 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" XEON E-2286M 32/1TB RTX 5000 16GB! UHD 4K
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- Asztali PC , i7 9700K , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- Díszdobozos QHD+ 2,8K 14" Lenovo Ultrabook eladó!
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest