- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovimester
aktív tag
Ezek jól hangzanak mind.
Szerintema 150gs az új insurence tökéletes. Remélem nehéz lesz és nem ilyen falcon szintű kihívásos....
....
Plusz lesz ez a 200+ DZ.
2 dologtol félek nagyon.
Az egyika cheaterek.....
Másik mivel 204+ item lesz igy egy normális kimentés nem lesz mett ott fogják egymást apritani. -
nézhetsz hülyének, de attól még nem leszek az. survivor linkre én visszavonulok. nem tudok kitankolni 15 másodpercnyi sebzést. ha nem kezdő, és nem esik pánikba, úgysem tudom lelőni, amíg a link tart.
a töltény attól fog, hogy lövök vele. ha nem tudok lőni 8nál többet folyamatosan (!), hanem közben bujkálás van, meg mozgás, megszűnik a los, akkor pláne van időm újratölteni, és dps-t veszítek, mert a nagy tárat raktam fel a damage mod miatt.
4v4ben túl nagy hátránya vana shotgunnak a falloff miatt. 8-9 méter után már dam penalityt kapsz, de a spread miatt 5 körül az ideális, azaz közvetlen közelről. én enm akarok 4 emberhez ennyire közel menni. láttam olyat, aki így is "kimozogja" a lövéseket, és kezelhető mértékben sebződik, de én nem vagyok pro, ha én bemegyek 4 ember közé a darálóba shotgunnal, nemhogy 8aat meg 16ot, de kettőt sem tudok lőni.
elhúzódó harcnál pláne újra kell töltenem, és ezt nem lassan lövő, és még lassabban újratölthető fegyverrel akarom csinálni.@RECSKA: állítólag konzolon lassabb a pvp, mert az aim assist a törzsre rántja a szálkeresztet.
-
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok? 100%, hogy ilyen nincs. már régen lelőttek.
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok annyira, hogy 6 további lövést le tudjak adni? 200%, hogy ilyen nincs, már régen lelőttek.
8 lövés valakinek nem elég a shotiból, de én még mindig életben vagyok annyira, hogy 6 további lövést le tudjak adni, de ne tudjak fegyvert váltani? ilyen biztosan nincs, és 99999999999999999999999999999999999999999999999999%, hogy ez nem fog soha előfordulni. 6 lövéshez szükséges idő egy előágyszán-ismétlős sörétes fegyverből a többszöröse annak, ami a fegyvercseréhez szükséges.ha 8 lövedék újratöltésénél lelőnek a fedezékbe, akkor 14 lövedéknél nem fognak? vagy akkor nem mennek rád? nem értem, mit akarsz ebből kihozni.
-
ha megszakítom a betöltést, pláne 4 lövedéknél, még mindig az eredeti tárkapacitás felénél vagyok. számomra a + tárnak akkor van értelme, ha ki is tudom használni. egy 600+ rpmes ak-ba (vagy bármelyik smg-be), simán rakok dupla tárat, mert elég gyakran ki is tudom lőni egyszerre az 50-60 golyót. shotiban viszont ritka az a helyzet, amikor nem kell megszakítanom a tüzelést, és fedezékbe vonulni. mozgás közben/fedezékben meg vígan lehet tölteni. rofon gondolkoztam még tárnál, de nagyon kicsi az alap rpm.
-
sith7
félisten
Csak most farmoltam össze a M1A-ra 140k felett egy nap alatt.
nem nagy cucc. Mész lősz, ölsz #repeate.
Gondoltam eddig is, hogy így működik, de köszi a megerősítést
... szóval a hiba nálam ott van, hogy 20:30 - 22:30, max 23:00 - ig megy a game, és van úgy, hogy nem is minden nap ... igaz holnap szabi lesz
/de a fiammal leszek, mert beteg
/
Ezért mondom, hogy így tuti nem lesz meg ... még ha a pénz meg is lenne rá, a 25 szint, az mégis csak 25 szint
/50 ---- > 75/
RECSKA
Remélem
, mert ami most van fw M1A az is nagyon tetszik, pedig annak csak 163 gs pontja ... tegnap este meg csak hallgattam Falcon - ban a fülesben ... "hm ... 1,4 ... 1,3 ... hm .. mi ez a 900k ? "
Eddig egyszer lőttem vele 1 milla felett, de akkor tudatosan készültem rá, strike maximumon + pulse ... na úgy beadta
.LnB
140k kredit, és 25 szint, 50 - ről 75 - re
-
marilllyo
veterán
Én most 280-on állok de még nem vagyok 75 úgyhogy semmi érdemlegesre nem tudom elkölteni. Eddig 50-et költöttem DZ6 vendornál. (persze marha feleslegesen..).
Mondjuk tegnap bepróbálkoztunk a rugóvadászattal. Nem ment rosszul pedig lvl 99-esek voltak. Egyet-kettőt ki-kirántottunk a sorból. Aztán felmentek a könyvtár tetejére és onnan nem tudtuk leszedni őket. Oda is pusztultunk vagy 4x. De a sok próbálkozás közepetette...valahogy lett +50.000 dz máni mindössze egy óra alatt.
-
[hun] warhea
tag
Persze, és én vagyok a főbíborosi pozícióban a klánon belül! xD
Max 2 het mulva lehet te a fobiboros. Utana megkapod a Just In Bibor rangot
Recska,
sikerult atrakni a DZ xp-t a stashbe?a legdurvabb az volt amikor atteleportaltad a FL apc-t dzbe es azzal rugoztunk.
Utomi:
En kimondom, recska csalt. es elobb is ment el, mint a tobbiek.
le is lett reportolva igaz nev nelkul xD hova tovabb ezzel a temaval? -
marilllyo
veterán
-
Durva dolog az a shotgun es az eleterotoltes. Te kraftoltad vagy esett a tied?
Az enyemen ugye 27% fejloves bonusz van, 3% eleterotoltes kritikus talalatnal es 13% +sebzes ha 10meternel kozelebb vagyok.
Tegnap valtottam 4 striker + 2 sentryre. Kegyetlen jo. A shotgunnal pedig elealltam a nagy behemot langszorosnak, es csak lottem, lottem. Ha van nagy pulse a csapatban, egy lovesbol 3-4 crit. A strikert is feltolti pillanatok alatt. Tegnapi proban az aug sokat fejlodott a 4+2 szettnek koszonhetoen. Eddig 170-eket dobalt, most meg lattam 220at is tole.
Sniper : ha jol tudom, neked ia shotgunod van. Milyen talentekkel?
[hun] warhead : +1
Es most komolyan kerdem! Milyen jo hangulatban telt mar a tegnap esti dz. Folyamatosan rohogtem. Elvezet veletek egyutt menni. -
Brownage
tag
Na meg túl kell lépni azon, hogy meghaltam 3x, vesztettem X-et, nem megyek többet harcolni. Nagyon sokszor haltam és halok nap, mint nap. Sose jöttem még ki úgy DZ-ből nap végén, hogy mínuszban lettem volna. Sőt.
Egyébként kedv függő nálunk. Egyre gyakrabban van az, hogy a szóló játékosok nem feltétlenül célpontok. Sőt volt, hogy fetrengett valaki a földön épp haldokolt a társa meg elfutott tőle, mert rogueként közeledtünk. Pont lejárt rólunk a rogue státusz, felcsavartam a srácot a földről ő meg csak pislogott, hogy az exrogue mentette meg az életét
De az egyik francia srác mondta jól múltkor, mikor lelőtt egy szóló srácot:
"Ez egy multiplayer játék. Veszélyes itt lenni egyedül. Én csak ösztönzöm, hogy keressen magának barátokat és játszon csapatba, mert úgy sokkal nagyobb élvezet."És ez valóban így van. Én nem is tudom megmondani, hogy mikor voltam utoljára egyedül DZ-ben. 500 óra játékidőn vagyok túl, de összesen szerintem 5 órányi időt se töltöttem szólóban a DZ-ben. És nem azért, mert félnék, hogy leölnek a rogue-ok. Hanem mert egyszerűen az számomra unalmas. Nekem ez a csapatról, a társaságról szól. Még ha épp üres is a szerver és nincs semmi harc, akkor is élvezetesebbé válik egy picit a monoton bossfarmolás azzal, hogy dumálunk a többiekkel, ugratjuk egymást, nevetgélünk, stb.
De mondjuk számomra egy Diablo és más multi játék is erről szólt. Én nagyon régen leszoktam már a single player feelingről. Kb mióta megvettem az első modememet és kijött az első 20 ezres telefonszámla
De akkor rákaptam az ízére.
És a Divisionben szerintem épp az a nagyszerű, hogy nagyon könnyű új ismerősöket szerezni. Két nagyon jófej német rogue ismerősöm pl. onnan van, hogy üldöztem őket, lelőttem egyiket, a másikról lejárt a rogue státusz én meg megkérdeztem, hogy nincs-e hely a csapatban. Egy Hawaii sráccal is úgy ismerkedtem össze, hogy rogue volt, lőttük egymást és nagyot nevettünk, hogy mindketten összeestünk, társaink máshol voltak pont, így mindketten meg is haltunk. friend request és azóta játszottunk együtt többször is. Nem kell ám utálni a rogue-okat, akik normálisan mennek. Pl én tök sokszor van, hogy Publicba szólok, hogy Well Played, ha lelőnek az engem kergetők, visszaszólnak, hogy Thanks man és nem az van, hogy fuck you bitch. Nem feltétlen kell, hogy anyázásról szóljon.
Nekem pl ezért nem jönnek be a személytelen COD/BF/CS játékok. Bemész a szerverre, összesorsol randomokkal, senki nem szól senkihez, hisz nincs idő, ne afkolj, ott nincs az, hogy felveszed x meg y-t. mész és kb majdnem ugyanaz a feeling, ha nem baráttal együtt tolod épp, mintha single player lenne, csak nagyon ügyesek az AI-k és elpicsáznak
-
Mi tegnap sem tudtuk megcsinalni... Ma ujra megprobaljuk. Sajnos nincs osszhang, dps karival kell gyogyitanom ( 20e skillel nekem volt a legnyagyobb, beallunk egymas ele, hatunkra nem figyelunk, skillek hasznalatanak teljes hianya... Igy azert nehez xD
Ma este ujra proba, de valahogy nem erzem az erot a teambe...
Addig ugyse adom fel, mig nem sikerul
( hetfon 2x egymas utan randomokkal megcsinaltuk )
-
CSiPet2
tag
De most emellett azt is elmondták, hogy rájöttek hogy sokkal nagyvonalúbbnak kell lenniük (devek ráakadtak a d3 subreddit-re?), tehát mintha pálfordulás lenne és rájöttek volna hogy nem azzal tartják itt a playereket hogy a bizonyos bot végén lévő répát láthatatlan távra teszik, hanem inkább jutalmazzák a játékost, hogy játszik (aztán ha kigearelődsz talán visszajössz köv content patch-re, de ezt már nem mondták).
Aztán simán lehet hogy csak porhintés, de az hogy a 200+-os dz zóna alapból magasabb minőségű loot-ot dob (bár ki tudja milyen százalékban) jó iránynak tűnik. -
vegitossj7
addikt
-
[hun] warhea
tag
-Több sárga fog esni jóval
Minek?!200+
Azt is mondtak, hogy jatekosok szemszogebol a balance talent modositasa nerfnek tunhet, de nem az. jelenleg nem mukodik megfeleloen, mert a reticle beragad. a balance-nak ugy kellene mukodnie, hogy amikor vallhoz veszed a puskat az elso vallhozvetelnel megy ossze gyorsabban a reticle.
kulon kiemeltek, hogy ha ismetelgetek a vallhozvetelt nem fog mukodni.
200+ dz bracketben sokkal erosebbek lesznek a mobok.
pzstm:
DZ99-es szintet kitoljak?
minek?LnB
nem baj, ha sarga esik, csak olyan essen ami hasznalhato. 161+os dzben zold itemek esnek ki 32es lila mobokbol. minek?200+os bracketben akkor essen inkabb sarga. nem?
-
[hun] warhea
tag
Mi is megcsinaltuk, igen ismerem az erzest. Sajnos neha elofordul. En ettol fuggetlenul orulok neki, hogy nem megy mindig hiszen akkor csak megunnank.
Mindemellett nagyon jo hangulatban telt (neha azert volt egy kis sisterges a levegoben) de mindent egybevetve megint jot jatszottunk es jol ereztuk magunkat szoval megerte
-
Anonymus23
veterán
Igen, néztem én is videókat, de kell a tűzerő is, mivel hiába van heal (nálunk volt gyakorlatilag kettő is) de kevés volt a tűzerő, illetve 4. körig eljutottunk, de mivel nem tudtunk lemenni, kifogytunk a töltényekből, így kiléptünk.
Annyira felbosszantottuk magunkat, hogy, na akkor megbosszuljuk hardon, de idegből azt sem lehet, kétszer is feküdt mindenki, pedig nem is emlékszem, mikor volt utoljára ilyen
De csak lenyomtuk őket -
a cleaner a purgatóriumos-disznópörzsölős áltűzoltó banda, igen, nekik vannak turretet pakolgató emberkéik is, meg pajzsos-baltás gyilkosok. amik náluk ritkák a többihez képest, az a sniper.
a riker nincs agyonpáncélozva, főleg az lnbhez képest feltűnő, hogy hamar elhullik. a gránátos szimat-szatyora az oldalán van, szemből is kilőhető. az lmg-s ugyanaz, mint az lnb. -
Anonymus23
veterán
Felteszik 34-esre a rikers shotisokat, mindjárt izmosabbak lesznek...
Mivel nincs rajtuk armor, mármint a skinen, úgy tűnik, mintha gyengébb lenne, pedig nem.Ez a Falcon challenge se semmi a hardhoz képest.
Valahogy itt sem érzem a hard és a challenge közötti átmenetet. Első nekifutásra kb Deadly szint a hardhoz képest, még találgatni kell, mi is a jó taktika, és mekkora gear és dmg kell is hozzá, mert ez így nem fog menni...
Ez még egyelőre a jövő marad... -
Brownage
tag
Nem, ezek most mind mai hozzászólások, ma volt valami fix ezzel kapcsolatban. Többen is írták előtte, hogy amíg nem derül ki, hogy bannolva lesznek-e nem logolnak be, avagy nem használnak cheatet. Persze, hogy valójában használtak-e, azt ki tudja. De hogy a 2 meg 4 napja bannolt de azóta is játszani tudók most mind egyszerre lettek valóban bannolva, az biztos, hogy nem újabb cheat miatt, hanem a már megkapott ban miatt, ami eddig náluk nem működött valamiért.
Ugye most volt pár idióta, aki kapott banned emailt, de látta, hogy be tud logolni, omg, stupid massive, i go cheat, u cant ban me alapon ment és aprított továbbra is. Vagy mondjuk tudta, hogy bannolva lesz és akkor ha már úgyis bannolva leszek, kihasználom az időt és bosszantom az embereket alapon folytatták.
-
CSiPet2
tag
Nekem Hunner buffjai az m1a crit headshoot-ot a szokásos 800-1millióról 1.6 millióra lökte fel (smart cover és pulse mellett, lent pitben cover már ugye elég problémás, úgyhogy ott kevesebb volt). Így első próba után én azt mondom, csak supporttal érdemes próbálkozni, de el tudom hinni, hogy négy 300k dmg-es karival lehet nem kell. Nekem csak 190k-m van... (de abból kereken 0 glitchelt item)
-
Hunner
senior tag
Én nem éreztem úgy, hogy felesleges lennék...Középen lenti résznél a szarabb lépcsőt védtem, tehát nem volt 100% activity ez tény, de a hidak közt simán átlövöldöztem jobb fentre, meg aki szembejött bal oldalt azt bőven tudtam szedni...Mondjuk tény, hogy egész pontosan a karakterem 4tact+2 senty-vel 150k 81k 30k-volt, erre jött még a pulse bonusz...Nyilván nem voltam 450-500körül mint a srácok full buffban, de nem is éreztem úgy magam, hogy ezt hárman nyomják, én meg csak két gomb nyomogatásért vagyok lenn.
-
Brownage
tag
Első két killünk nekünk is úgy volt még első hetekben, hogy én 4-es taktikusként max skill powerrel toltam, de úgy nagyon érződött, hogy az én sebzésem oda semmit nem ér. 150k sebzéssel sentry bónuszok nélkül, amikor valamit lőttem, meg se látszódott rajta. kb 3-an öltek le mindent.
Most 26k skill powerrel szoktam menni, így 4 sentry (őrszem) 2 taktikus szetben 200k felett van a sebzésem, a first aid heal pedig maxra healel és overhealeli az embereket, nem kell annál több. a healing doboz egyébként se ér sokat, jobb ha mindenkinek van egy saját gyógyítása, pár másodpercenként én meg tudok erősebbet healelni. A doboz inkbáb az immunizer miatt jó (sebtapaszos ikon), hogy amikor jönnek a shotisok, le kell rakni és akkor véletlenül se szívod be a shock gránátot, illetve a drónok shockolója ellen is szuper.
-
Tegnap este randomokkal kihivason megprobaltuk. Annyira luzerek voltak... 14. Korben mondom atveszem az iranyitast, mert ez igy sosem lesz kesz... Eldobtam a tuzes golyot. 3 sec mulva jon vissza. A 3 masik srac 1 helyen. Labda robban, mind a 3an felszedhetetlenul fekudtek... XD ezert jo pvpre az elektronika
-
-
Kek acr ( CADUCEUS ) es ma veszem meg dz3bol az m1a-t, melyen ugyanazok a talentek xD.
Adottsagoknal bepakolod a felgyujtosat es a robbanosat. Kegyetlen jol sebeznek. Persze mas jatekstilust kepvisel, csunyan...
De mondom, meg csak tanulom
a daralos karakter utan nagyon furcsa.
-
-
Jaja, van nalam egy egesz kellemes super90 rugom ellen
bar az aug is pusztitja oket szepen
Viszont mennyire mas vilag az elektronikas build, hihetetlen...
Ellenben 1 sticky, es akar 2-3 jatekos is fekszik. Tegnap pl tobb embert is a tuzes labdaval oltem meg, ami alig sebez xD
-
Delre? 1 mondatban elintezem gyerekek!
A fokarakterrel probaltuk meg tobbszor is a kuldit (82k hp 65% armor ) mellyel hiaba critel 1 milla felett az m1a, ha a socos egybol agyonlo...
( m1a 1 milla crit 3 feles? Bazz. 3 sec alatt egy 10fos tarsasag lereszegedne...
Egy ha jol szamolom, 6 feles, legyen hennessy whisky, mert szeretem. Ehgyomorra, hetfo delelott, vezetes kozben nem kellene tobb a rokahoz
Semmi, mondom bemegyek hozzatok dz-zni, de csak egyedul kolbaszoltal bent valamerre, ems afkzott, 3. Srac meg bazison afkzott. Igy tovabbaltam.
amugy mikor beleptem, koszontem. Mondjuk el nem
Aztan huztam a 2. Karaktert. 4 ora alatt 39es lett a draga dzben
a sok manhunt fossa a tp-t
-
Edem05
őstag
Big d1ck is back in town!
Mehetünk rugózni ha gondolod.
-
Raulblanco07
aktív tag
-
ahogy a leírtakból kivettem, most végre kaptak valami toolt, ami rászűr nekik ezekre az eventekre. ha jól értettem, akkor eddig kézzel kellett kitúrniuk a ban reasont. ha ez igaz, ez jelentősen fel tudja gyorsítani a folyamatot, de úgy tűnik, ragaszkodnak az emberi interakcióhoz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Háztartási gépek
- Építő/felújító topik
- Lexus, Toyota topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest