- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17912 üzenetére
Mennyi pxc?
-
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17885 üzenetére
Köszönöm a linket, most már világos. Beleszámolja a másik két fegyvert, de valójában mégsem. Már megszokhattam volna, hogy a kijelzett érték 10-ből 9-szer baromság.
u.i. mindhárom fegyver 163-as volt, még mielőtt...
(#17888) Raulblanco: Nem állt szándékomban a gyengébbekre vadászni, viszont ami a 201+-ban van az kevéssé szórakoztat. Kár, hogy a kis méretű stash miatt bezúztam a 191-es set itemeket...
-
válasz
Snip3r_HUN #17879 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17737 üzenetére
Szintén zenész. Van egy 240-es csapàsmèrô kesztyûm de a 191-es jobb.
-
marquuard
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17604 üzenetére
Ez volt a probléma, köszi.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17610 üzenetére
Szerintem is túlzásba estek kicsit (nagyon)!
LÁZ: 199 de mégis 200+-ba rak be
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17467 üzenetére
értem ... 163 gs M1A - nál jobb lehet ?
/brutális és + elit sebzés/
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17464 üzenetére
Azt mondod, jó cucc ?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17461 üzenetére
Egyedül halál még dz1 is.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17335 üzenetére
Már töltöm.
-
válasz
Snip3r_HUN #17306 üzenetére
M1a-mat es a stickyt folyamatosan 1 hit cheaterezik.
Tegnap meg az augot kezdtek el rpm hackesnek.
Pedig ha jol remlik kikapcsoltam xD
-
válasz
Snip3r_HUN #17303 üzenetére
Viccbol irtam
Egyszeruen en sem tudok ellenallni a 4 fo 1 helyennek. Elektroval vagyok bent, akkor dobom a tuzeslabdat, repul a sticky. A stickytol elfekszik az osszes. A labda 50e-s damage pedig atkuldi oket a tulvilagra... XD leutni s loni sem kell senkire.
Holnap minden kiderul. Amugy az elektro karikat kb 1 sec leloni. A baj ott van, mikor van mellette 3dps. En is pl majdnem megduplazom a tarsak sebzeset xD
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17287 üzenetére
ne csigázz, ne csigázz
most meg különben is nemér
... majd csak holnaptól, és ami ott DZ - ben esett
nyugalom ... , arra letisztul minden, lesz mindenre glitch stb.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17282 üzenetére
Este 10 - kor se volt
gondolom holnap meg pláne nem lesz
Előre szólok, hogy aki holnap 204 gs - s M1A - t, vagy M44 - et linkel be képként, hogy az esett neki DZ 200+ - ban, azt nyakonvágom
-
macy
addikt
válasz
Snip3r_HUN #17135 üzenetére
Na, ezért a vectorért se kell főnixet farmolnom, a 182-esem jobb ennél. Pedig csak 120-szor kellett volna megcsinálnom ma a közgyűlést hardon
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #17140 üzenetére
Nem úgy volt, hogy a patch után nem lesz jó az M1A, inkább az M44 a balanced miatt ?
-
Lefty
addikt
válasz
A vectoron milyen talentek vannak?
Keddtol ugy is hullani fognak a 204-es fegyverek, no para.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Hát nem erőltették meg magukat.aug-ot vártam.
-
válasz
Köszi, akkor egyelőre fialtatom a lovét, bár amilyen xar jelenleg a jegybanki alapkamat, háát..
-
válasz
Mondjuk így inkább szórom a 32-es fegyvermódosítókra, azoknak is 230-250K az áruk
-
válasz
Snip3r_HUN #17137 üzenetére
Üdv!
Ha már voltál szíves berakni az új vásárolható cuccokat, akkor én a sniperral kapcsolatosan kérném a véleményed, hogy megéri-e eltapsolni erre ennyi lóvét?Nagy keservesen épp most szenvedtem ki a 75-ös szintet, összevakartam eddig 395e DZ-s zsetont, nem szívesen cseszném el értelmetlen dolgokra. Egyébként jelenleg egy 183-as első hullámos akármi sniperem van, ilyen 34-35k-s sebzéssel, nem egy nagy kaland, nem is igazán használom.
Szóval vegyem, vagy várjak még, mert lehet ennél jobb cuccos? -
válasz
Aki lemaradt a Vector blueprintről, az legalább most vehet fegyvert, de az M44... lol Legalább nem kell költeni most a DZ kreditet
-
Htibimor
senior tag
válasz
Az egyedi M44-et megvetted? Milyen lehet?
-
marilllyo
veterán
válasz
Mi a véleményed arról az Mk16-ról?
-
vitya81
tag
válasz
Snip3r_HUN #17121 üzenetére
a sunyi kis k.cs.g
mikor már nagyon sajnáltuk (amúgy mindig ő kötött belénk), akkor mondtuk neki hogy jöjjön velünk.... erre jön egy darabig, aztán egyikőnket hátba lőtte, aki majdnem ott is maradt. vicces fiú volt
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17121 üzenetére
Sírok!
De kár, hogy nem voltam ott.
EMS! Este leszel? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #17117 üzenetére
Hányszor halt?
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #17117 üzenetére
Ez a csávóó nem tudom mit érzett!
De a végén már sajnáltam komolyan mondom.
-
lanikai
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #17062 üzenetére
próbáltuk, nem sikerült... log-out, majd beiktattunk 30 perc szünetet BoO-n, még 2 új ember is belépett hozzánk, és mikor visszamentünk... ugyanazokkal voltunk egy szerveren
mindkét csaló-manhunt csoport percenként dobálta az ultikat, ami már az első, 4 fős csoportnál is nagyon feltűnő volt, de a második, 2 fős brigád talán szünetet sem tartott köztük... konkrétan meneküléshez is nyomogatták az ultit, ezen felül RPM hack, remek volt
összességében amúgy jó móka volt, a 4 fős brigádot többször is lelőttük manhunt státusz alatt, xp-ben nem, de DZ creditben kifizetődő volt az este
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16717 üzenetére
Nemrég csináltam meg én is a másodikat, nem ad több XP-t hardon, ugyanannyi mint normál módban, csak talán több pénzt, meg jobb a loot, de XP-ből nincs több.
Én elvileg leszek délelőtt, ha látsz fenn, nyugodtan írjál rám.Mondjuk én amikor most másodjára csináltam végig elidőztem mindennel, megint 100%-ra kipucoltam az egész térképet, csak jobb fent éreztem, hogy oda már kevés a karakter, de kb 3/4-nél már megvolt a 30. szint, onnan meg full zöld szettben már megint agyaggalamb lövészet volt az egész.
A régi jól elrakott MP40 még mindig szépen aprít -
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16717 üzenetére
Figyi én segítek!
Addig is.... [link]
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16714 üzenetére
+1
-
hommeros
őstag
válasz
Snip3r_HUN #16714 üzenetére
Jah kb mi is ezt tapasztaltuk. Az egyik annyira üres volt, hogy ördögszekereket fújt a szél.
RazoR8402 Türelem, rózsát terem.
De csaló mindig lesz, ilyen az emberi természet na.
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16674 üzenetére
A neves bossokra simán akár lehet is hatással. Mivel időnként zöldet dob. Ennek esélyét szvsz növeli a scavenging. Tudom, hogy az alap drop rate-t fejtegették Redditen, de bukik az elmélet, mivel nem fixen 1db fix gear score-ú itemet dob a neves boss, hanem esély van set itemre is, 163 helyett 182-re is, és ezeknek az esélyét egészen biztos vagyok benne, hogy befolyásolja a scavenging.
PvE bossok is dobhatnak sárga helyett setet.
-
Egonyolc
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16671 üzenetére
Arról nem látott valaki infót, hogy a sárga/zöld arányt befolyásolja-e?
Mondjuk Hornet kesztyű drop. -
abéla
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #16671 üzenetére
akkor nomad vonalat hanyagolom -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16661 üzenetére
Az elsôrôl én nem tehetek. Hamarabb ért a ládához ezért lelôttem.
Viszont dz6-ban a 4 ruszki na az kemény volt.
ui: biztos nem bombi lôtt elôször?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16649 üzenetére
Na várjàl csak!!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16647 üzenetére
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16631 üzenetére
jól átvertél
nincs is ott kulcs
-
sith7
félisten
válasz
nagy vicc volt ...
-
sith7
félisten
válasz
Tényleg ?
-
Brownage
tag
válasz
ohh de jó, hogy mondtad ezt, el is felejtettem. úgysincs mire költenem PxC-t, napok óta capen vagyok. Elköltöm mindet kulcsra, hogy tudjak mit osztogatni kedves 4 fős manhuntos ganker játékostársainknak
-
kovimester
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16616 üzenetére
Nem kötekedésből irom, de miért sírsz???
97lvd van (minden nyitva a boltokbak) van ahogy mondtad 900e+ DZ kredited....
Azt ha lelönek vesztesz 2-3e pénzt és xp....
Ha még ténylegesen xp és pénzt gyüjtenél még talán együt is éreznék de igy -
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16598 üzenetére
Szerintem ezek tényleg vadásznak rád
Tegnap is mondtam Brownage-nek, mikor láttam hogy megpróbál behívni egy szabad helyre, hogy fasza, pont ma írtam hogy mióta nem futottam csalóba, de ha behív téged tuti jön egy, rád vadásznak.Az elmúlt egy hétben rengeteget voltam bent, kellett az M1A szint és dz funds, most a vectorra gyűjtöm, de még mindig nem futottam csalóba, ilyen konkrétba. Volt egy srác aki lelőtt, talán sniper hangot hallottam, de a tűzgyorsaság ahhoz túl magas volt, leütött a végén szóval nem írta ki milyen fegyver volt, de kicsit gyanús, viszont nem ilyen falon keresztül, hanem hátulról pár méterről.
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #16613 üzenetére
Nekünk tegnap még szerencsénk volt akkor.
-
Edem05
őstag
válasz
Snip3r_HUN #16611 üzenetére
Hát ez ciki. Úgy látszik ezeket nem lehet elijeszteni a 2 hét szünettel, onnan folytatják ahonnan abbahagyták.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16607 üzenetére
akartam mondani hogy shadowplay, és felveszi az elmúlt 2 percet, de látom kATi-d van..
-
Maxtreme
addikt
válasz
remélem videozod és reportolod őket.
-
nyamsas
aktív tag
válasz
Pár kommentel fentebb még azt irtad, dől a lé(1 hét alatt 8-900k), most meg már nem lehet játszani?
Egyik kommented üti a másikat barátocskám..XD -
kiezTe90
senior tag
válasz
Honnan lőtt az le?
Hihetetlen hogy ezeknek ebbe mi az öröm. -
törölt tag
válasz
Ó...b+ már megint kezdődik!
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16581 üzenetére
AAAAAZ igen
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16581 üzenetére
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16530 üzenetére
A képen már elég közelinek tűnik, de szerintem te ezeket vonzod.
Szerintem kapcsold be a felvételt, mert ezek legjobban videón jönnek ki.
Egy ilyen után csak nyomok egy ALT+F10-et, és meg is van az utolsó 5 perc.Én napok óta nem találkoztam csíterrel, igaz nem is járok DZ-be
Na majd ma, "sírás ON". -
Htibimor
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #16441 üzenetére
Igazad van azonnali BAN! Még jó, hogy megjött a DOOM, amíg újra kikapják a csalókat, addig el leszek azzal!
-
Maxtreme
addikt
válasz
Snip3r_HUN #16374 üzenetére
Nem véletlenül tettem le pár napja a játékot...
Meg őszintén szólva, rá is untam. Kevés a tartalom, 0 a motiváció. -
válasz
jöjjenek! másodszorra a ban már végleges.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16390 üzenetére
Persze. Várni kell. Én azt írtam le amit én tapasztaltam tegnap délután. De azt hogy másoknak mi van és mit hoz a jövő nem tudhatom.
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #16390 üzenetére
jah, szombaton
Egyébként ma nekünk is epic fightunk volt. kiderült hogy egy másik ismerősökből álló csapat is mi szerverünkön van és 8an mentünk együtt.
13 percnyi élvezetes fightok és izgalmak
[plays.tv/barnus]az a BandiSenna amúgy egy random arc volt dz-ben csak úgy inveltük. aztán pislogott szegény hogy hova került
aztán 3 főre szétestünk de hasonlóan folytatódott az este. Jó az, amikor olyan emberekkel vagyok együtt, akik nem idegeskednek a halál miatt, leszarják a pénzt, kulcsot, csupán a csata miatt játszunk.
Jó volt fejlődésre nagyon a biztonságos rogue-ság de én spec már unom az öljünk meg egy embert és fussunk északra míg le nem jár dolgot. egyszerűen unalmas. egy-egy ilyen nagy tűzharc viszont nagyon nagy élmény és azt se bánom hogy a végén meghalok. rá is irogattam a végén az ellenfelekre whisperben hogy gg, well played, nice job, etc. kitartóak voltak és a végén összedolgoztak, bekerítettek. szóval kurva jó harcok voltak egész este. 200k dz funds-al mentem be. 380-al jöttem ki. pedig haltam párszor. még manhuntosként is. xp ugye nem releváns, hisz általában max szintről indulok 99 plafonról. volt ma olyan hogy 99 feléig visszament a csík, asszem hogy 99-en 90% körül hagytam abba ma. de ugye ez csalóka mert amikor maxon vagyok és túlélek, akkor nem tud már feljebb menni, szóval pluszban sosem jövök ki, max egálban
na de majd holnap. megvan elég fundz a heti receptre, a hét hátralévő részében mehetek a dz 48as "kiskarival" előbb-utóbb csak meglesz azzal is a 99
-
sith7
félisten
válasz
Értem, hát reméljük nem jön
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16370 üzenetére
Log out - log in, nem tudsz mást csinálni, csalók mindig is voltak, és mindig is lesznek minden játékban ... ez van ... lehet akármilyen anticheat beállítva, akkor is bejutnak.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16370 üzenetére
Sajnos akkor visszatértek a 10 éves játszani nem tudó csaló gyerekek.
Jó lenne ha sürgősen végleges tiltást kapnának.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #16367 üzenetére
Ez most történt miutàn mennem kellett?
-
[hun] warhea
tag
válasz
Snip3r_HUN #16252 üzenetére
Grat
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16134 üzenetére
520k eddig.
Mennyi ???
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #16134 üzenetére
Nekem van most kemény 10k-m
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #16131 üzenetére
törd be szépen, 'oszt haladjunk...
Nekem is ilyen a Vectorom, de nincs szívem betörni, pedig tényleg semmire sem jó már a 163-as.
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #16131 üzenetére
Nekem is ilyenem van, csak 184-es. Szeretem nagyon de ritkán használom.
-
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16101 üzenetére
Tegnapi együtt dz-ben nálam sokkal halkabb voltál mint gplayer.
-
válasz
Snip3r_HUN #16079 üzenetére
Jaja, ezert van nalam is a shotgun...
Ha eleg kozel vagyok, 2-3loves eleg sokat tolt rajta.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16079 üzenetére
Nem, eleddig minden shotit ledaráltam, még régebben próbáltam ki 1-2-t, de amikor DZ-ben mentem shotival, és a mobok aláztak, akkor inkább leraktam, lehet túl közel mentem hozzájuk, mivel minden játékban eddig nagyon közel volt csak hatásos a shoti.
Melyik a jófajta shoti most? Már csak azért ha véletlenül esne DZ-ben, akkor ne daráljam le minden megnézés nélkül...
(#16078) sith7
Az a baj, hogy pl orosz küldetésben is sokszor sniperrel megyek, és azzal lövöldözöm az ellent, az meg nem segít striker bónuszt növelni. A vectornak is 40-es tárja van, bár azt hamar kiszórja magából, de távolabbra ott is van azért szórás... -
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16075 üzenetére
Vazeg ... nem akarsz 1-2 órát az én accommal is játszani ?
2 -3 nap alatt megoldanád a problémámatAnonymus23
Nagyobb csete-patéban simán feltolja 1/2 - 2/3 részig, ha van sok mob, ... orosz küldetésen, lexingtonban , zárt helyeken akár 100 % - ig is
-
Anonymus23
veterán
válasz
Jól adja neked a striker set a bónuszt?
Nekem alíg sikerül feltornázni, mire menne feljebb, addig vagy elfogyik az ellen, és lemegy a cooldown, vagy nagy a mozgás, és megy mellé annyi, ami ugyancsak leviszi hamar...
Laboratóriumi körülmények között (lőtér) persze lehet vele bohóckodni, de túl hamar lemegy (másodpercenkénti minusz, meg még a nem találat esetén -2%)Nekem most 3-3 van striker és sentry, mivel a standard +20% eliteken az nekem valahogy többet ér, mint a feltornászható striker bónusz. Egy negyedik sentry cucc kellene még, de eddig normális még nem esett, mert azért könnyebb 3x fejen találni valakit a +45% sebzésért...
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Baszki, egy ilyen körbe egyszer bevehetnétek
Én gyakorlatilag egyedül toltam végig 75-ös szintig, mert a haverokkal valahogy sose DZ-ztünk. -
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #16016 üzenetére
Jól látom ezen a képen van a "szépnevű" mellett egy PH.Brokenmyth29 nevű valaki is? Ez itteni PH-s?
Szerk.:
Jah nem látom már az itteni klán az Ph! -
bendeguz76
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #16009 üzenetére
Azért 4 emberes csapat 2-3 óra alatt komoly összeget össze tud aprítani.
-
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Azért erre én is kíváncsi volnék, hogy mégis mi merre, hogy lehet egy nap alatt ennyit összeszedni, mert én kb. 200 óra után, még mindig csak a 66-os szint környékén bóklászok a DZ-ben, és összesen nem tudtam még ennyi idő alatt összeszedni 267e kreditet. Ja, és egyébként én csapatban járok ismerősökkel.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #16003 üzenetére
Valamikor nekünk találkoznunk kell
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15977 üzenetére
ezt hogyan hoztátok össze ?
mondjuk mindegy, mert se tegnap, se ma nem nagyon tudtam belépni ... hétközben meg max. 2 órám van játszani
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #15977 üzenetére
Jó is volt már csak 22k kell az m1a bluerinthez.
Köszi a játékot!
-
VTom
veterán
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
RazoR-nak volt egyszer ilyen, ott mászkált négykézláb a safehouse-ban.
-
BasketWink
tag
válasz
Snip3r_HUN #15937 üzenetére
lehet ő is úgy járt mint én ma 2X is, dz-ben átestem a földön majd reload után a safehousban haldokoltam -.-"
amúgy ma DZ-ben belefutottam 3 magyarba akik véletlen tarkón vágtak sniperrel mert NPC-nek néztek
megpróbáltak össze szedni de mivel rough volt mind a 3 nem engedte a rendszer nekik
de aztán együtt bandáztunk miután sikerült életet lehelnem a mikibe és szólni nekik hogy magyar vagyok
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15923 üzenetére
Olyan egyszer volt tegnap 4-en mentünk.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15923 üzenetére
ilyenben én is részt vennék
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15919 üzenetére
Á...dehogy!
-
.LnB
titán
válasz
Snip3r_HUN #15919 üzenetére
Ja most próbálom rávenni a kollégát, hogy segítsen.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #15885 üzenetére
lvl49 ---- >>> lvl75 - re kellene eljutni
azt a napi 100k dz kreditet napi 2 óra alatt egyedül hogyan lehet összerakni ?
nagyon kéne ez az M1A
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15846 üzenetére
akkor sorry, öregszem már nah
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15844 üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15842 üzenetére
28 Vector után én feladtam ezek pörgetését......se deadly-t, se Brutal-t nem láttam rajta....és valahogy a 39-es tárat is kicsinek éreztem a Navy MP5 után.....szóval nekem nem sikerült hatékonynak lennem vele
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15838 üzenetére
Vector nagyon nem adja nekem, jelenleg is AUG-al tolom inkább, az sokkal jobban begyere
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #15832 üzenetére
csak egy navy MP5-re vágyok...de nem vasárnap hajnalban kerül be?
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #15781 üzenetére
Jó ez a nomád szett amugy ha megvan mind a négy darab? Nekem állandóan nomád kesztyűt ad a dz drop már nagyon unom...
Más: Holnap 5 körülre keresnék 3 embert falcon csellendzsre
Soha nem csináltam még meg, ma angolokkal 2szer is a 13as hullámig jutottunk. Szóval aki akar, meg tapasztaltabb játékos vegyen fel: kiezTe90
196-os a gs-em. (Ami semmit nem jelent mondjuk)
-
válasz
Snip3r_HUN #15692 üzenetére
Na ne mar! Legalabb 32es volt! XD
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Snip3r_HUN #15692 üzenetére
Én eddig 3-szor mentem végig a Falcon Loston challenge-en. Mindháromszor módosítót dobott...
Jut eszembe: fél 11 fele nem lenne 3 tapasztaltabb ember, aki jönne egy challenge-re? Lehetőleg, akik az alagútban tudják mi merre hány méter, mert én is ott vagyok járatos. Főként DPS karakter vagyok, vakítós sticky-vel.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #15527 üzenetére
Ártatlan vagyok.
Ma Maxtreme miatt lettem rugo mert viszket a keze állandóan azon a kib@szott ravaszon.
RAVASZ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest