- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19879 üzenetére
Én azt vettem észre, hogy nem sok gyorsítással a 25k környéke is elég, ha működik a 4. szett bónusz. Azaz pl a pulse/okos fedezék hatás még nem múlt el, de már visszatöltött. Persze stickyre kevés, de így legalább van szívósság is.
Most sikerült egy M1A-t craftolni aminek a 3. tálentje a fejlövésre 6%-al csökkenti minden képzettség feltöltődési idejét -
nyamsas
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19879 üzenetére
Mond ezt a felszerelés készitőnek akkor...me az a majom, egyfolytában skill power-t ad "bónusz"-ként....(lvl 32-es modok)..
Ha kiveszem az összes módositót, kb 34k elektronika marad...
Viszont, taktikus kesztyű és maszk még 214-es....nem igazán dob jobbat... -
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19816 üzenetére
Bemegyek sokszor egyedül, max rámcsatlakoznak, nyilván egyedül nincs olyan build amivel lerambózok 3-4 embert, max ha nagyon gyengék, de azért próbálkozom néha. Én nem vagyok olyan jó mint egyesek, akik 3-4 ember ellen is elvannak a tank karival percekig, én hamar meghalok egyedül tank karival is. De ha néha egyet kettőt le tudok stickyvel lőni.
Miközben írtam ezt levágták a rugók a cuccainkat, pedig ott gugoltam mellette afk, gyors be és kinyírtuk őket
-
Raulblanco
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19801 üzenetére
ki használ manapság ultit harcban?
azt arra szoktuk használni hogy odaérjünk departing vége előtt extractra, ha ultit nyom az ellen csak futkározol ki be a földre lelőtt healbe, nincs szükség ultira.és ezt nem viccből mondom, azzal a csapattal akikkel játszom, ultit 10/9x kb futás közben nyomunk, hogy utolérjük a menekülőt, lerázzuk a minket üldözőt, felszedjünk valakit akit egy mob banda lelőtt ott elfutásnál, vagy valahova odaéréshez, harcban nincs rá szükség, a healben futkározás bőven elég és teljesen jól életben tart amíg ultizott az ellenfél. nagyon ritka hogy ultizunk harc közben.
-
TommyS_27
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19801 üzenetére
Azért szerintem az fps-ek inkább skill alapúak. Jól célozz legyen jó a reakcióidőd stb. A divisionben is fontosak ezek a dolgok, de ez alapjaiban egy gear alapú játék. Lőhetek én előbb ha meg se karcolom a játékost, míg egy BF-ben ugyanakkorát sebez mindenki.
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #19768 üzenetére
BF4 Second assault DLC most ingyenes lett, ha esetleg nincs még meg
-
válasz
Snip3r_HUN #19713 üzenetére
kiváló magyar fordítás ismét.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19713 üzenetére
Ládából volt nekem is ilyenem DZ01 Bonnie, ezzel cseréltem a magasabb Nomádot, majd kiütötte a Vadász, most meg Strikerre, vagy Taktikusra vadászok, hogy legyen végre szett bonus.
Neked is onnan jött?
-
johndoo1000
tag
válasz
Snip3r_HUN #19607 üzenetére
ok. akkor az hogy van hogy csapatban toljuk, nekem csak sárga esik a havernak meg folyamatosan zöld 214-240 ?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19607 üzenetére
És ha egy játèkostól esik?
-
johndoo1000
tag
válasz
Snip3r_HUN #19602 üzenetére
ok. akkor arra mi van hatással ?
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19557 üzenetére
Nem halsz konnyen ilyen kis szivossaggal?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19494 üzenetére
Ez tènyleg èrdekes helyzet volt.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19452 üzenetére
Hó vègén be tudod vàltani egy az egyben MNB-nél.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19448 üzenetére
Ezek már többnyire kalibrált cuccok, így lett meg a 75% páncél, meg van ahova critet kalibráltam.
PvE területen megfelelő fegyverrel visszahealeli magát, gyakorlatilag nem sebződik...Majd próbálkozok vele DZ-ben, hogy mit bír éles körülmények között
-
válasz
Snip3r_HUN #19364 üzenetére
mindkét lehetőséget elképzelhetőnek tartom. kicsit jobban hajlok az igenre, de csak a heroic mód miatt.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19421 üzenetére
ERŐS
-
lanikai
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19419 üzenetére
felesleges ennyi elektronika, 4 taktikussal maximum 30k elég, inkább a táska és maszk adjon + skill powert, így a cuccaid nagyobb része mehet staminára
btw, én túl sokat nem segítettem, de Zoznak tőlem is jár a pacsi
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19423 üzenetére
Ja jó mert én meg nem rendeltem elő és nekem is van!
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19421 üzenetére
A hazmat az a béta résztvevőké volt nemde?
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #19419 üzenetére
Bocsi!
Milyen sapka az a biohazard-os? -
bunfi
őstag
válasz
Snip3r_HUN #19396 üzenetére
Meg szoktad kérdezni azoktól, akiket lelősz, hogy mennyire gearelt? Ne legyél már ennyire álszent...
-
válasz
Snip3r_HUN #19396 üzenetére
Szemetseg hat! Nem mondtam hogy nem.
De fejlodni nem fognak mar dzben. Miert menne oda barki, ha nem a jobb cuccokert?
Ertem amit mondassz. Szerintem is a kulon dz bracket lenne a legjobb megoldas.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19368 üzenetére
Grat hozzà sniper.
ui: nekem nem kell pörgetnem mert brutal halalt dobott dz.
-
Spancho
senior tag
válasz
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #19373 üzenetére
Hmm. 12,7 jött ki. Brutális, gyors meg még valami ami kritikusra ad. Asszem ez marad....egyelőre.
-
marilllyo
veterán
válasz
Mi a max alapsebzése ami kijöhet az új augnak?
-
Balika23hun
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #19364 üzenetére
Nos ez igen jó kérdés mert ha nem akkor lényegében az alapjáték tulajdonosainak véget ér a játék. Tekintve ha nem lesz magasabb gear szintű szett csak az az 1 ingyenes akkor hátrányba kerülnek dz-ben plusz a pve élmény is csökken hisz ha nincs megszerezhető erősebb gear nincs értelme az incursion-öket vagy a dz-t járni.
-
válasz
Snip3r_HUN #19352 üzenetére
DIFFERENCE BETWEEN DLC AND UPDATE 1.3
With Underground coming, an important question we get of course is which parts are free and which are paid. Let’s break it down.
Content that will be exclusive to DLC owners includes the Underground feature, the new Dragon’s Nest Incursion and 4 DLC exclusive Gear Sets.
Free content that is coming with 1.3 – which is coming to everyone on the same date - is everything else that is part of the update: bug fixes, weapon balancing, gameplay changes, new weapons and 1 new gear set!
-
duvi
nagyúr
válasz
Snip3r_HUN #19352 üzenetére
Ez jó kérdés. Ha csak a dlc tulajoknak, akkor külön szerveren kell futtatni az alapjátékosokat. Ellenkező esetben mészárlás lenne (DZ-ben), amiből meg botrány.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19336 üzenetére
Igen ezen nevettünk CybR és Zsolt-al.
Vert a víz míg kimentettem. Sajnos ma is volt csaló sőt egyre több van már megint. Dz6 dropra ment 1 szem játékos hihető nem. A sràc lelőhetetlen volt ès 1 lövèsètől feküdt Zsolt pedig 600k+ èlete van.
-
pzstm
titán
válasz
Snip3r_HUN #19267 üzenetére
igen, de ezt tudtuk, meg logikus is volt a 268 GS-ek után
-
bombibmw
veterán
válasz
Egy olyan Vectorra azért elcserélném az AUGot.
-
törölt tag
válasz
Na B+
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #19256 üzenetére
Ez azert nem igaz, direkt 2 finalt hordok emiatt, plusz 32es modositokat hasznalok amik meg adnak tuzellenallast, siman tudok par masodpercig allni a tuzben ha ugy adodik. Mellette pedig van 3000 korul a firearms is, esett egy deadly/brutal/stable taktikai AUG is 11.5k sebzessel a setthez.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19090 üzenetére
Oda én is megyek.
ui: lóháton!!!
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #19088 üzenetére
Üdv ,
Mikor jössz játszani?
-
válasz
Snip3r_HUN #19009 üzenetére
Az az.
Garsza : majd kuldok kepeket discordon
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18998 üzenetére
Vagy ha kapnèk egy helikoptert ,lehet ,hogy nem egy lepratelep közepèn repkedèk vele.
-
válasz
Snip3r_HUN #18954 üzenetére
3000+ végleges ban-t osztottak ki.
-
McTomi87
csendes újonc
válasz
Snip3r_HUN #18962 üzenetére
Köszi a gyors vaálaszt!
Akkor mégis mi értelme ennyi ruhának? -
törölt tag
válasz
Kb 99%
Azèrt illliiillliiilll-nek dz3-ban emelhetnének egy szobrot.
-
ScomComputer
veterán
válasz
Azért ennyi csak nem....
-
m0h0senator
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18905 üzenetére
rá se nagyítok a képre. csukott szemmel is tudom hogy mit műveltek ti ott bent..
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18912 üzenetére
Sokkot kapott.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18910 üzenetére
A sportboltal szemben lèvő kimentèsnèl ki is lőtt először??
-
válasz
Tegnap este mi 10 rugora szaladtunk ra. Egyutt voltak. Eselytelenek teljes nyugalmaval haltunk meg
War-zoz ott volt
-
törölt tag
válasz
Nem nem. Te vóóótàl!
-
marquuard
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18878 üzenetére
Mennyibe vannak? Nem tudom most megnézni, jó ha előre felkészülök rá.Megvan.
-
marilllyo
veterán
válasz
Mennyibe kerülnek?
-
válasz
Snip3r_HUN #18883 üzenetére
Este érek haza, majd akkor ránézek. Ha már 145 fölé pörgetek, jó
-
válasz
Vegre!!!! Dps kari is felmegy 400 szivossag fole. No nem mintha fel perc alatt nem dolne el 370e-rel is dz6ban, mint egy zsak szotyi...
Nagyon vartam mar!
-
sith7
félisten
válasz
Aaaaz jó
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Snip3r_HUN #18805 üzenetére
Helyes, helyes, bár mindig bennem van a félelem, hogy valami miatt bannolnak.
Szerencsére az egyik félelmemet megoldották, a szerverváltást rugóként, már nem váltasz szervert amíg vége nincs a rugó státusznak, mondjuk ez okozhat olyan gondot, hogy manhunt alatt különböző időben jártok le, a többieket átpakolja sorra mikor lejárt, te pedig utolsóként maradsz egy szerveren 4 ellen még 10-20 secre.
Persze meg lehet oldani úgy hogy zárttá teszed a csapatot.Illetve még mindig lehet fordítva, hogy szervert váltotok, pl egy extract zónában, és az új szerveren esetleg pont ott lesz nyugiban 4 rugó mert senki nem támadja őket, csak viszik ki a megszerzett lootot, és hirtelen rájuk teleportált 1-4 játékos. Ez egy videófelvétellel együtt érdekes lehetne. Mindig izgalommal várom hogy hova kerülünk szerver váltás utánra, hátha lesz pár rugó rögtön az orrunk előtt.
Egyéb, javították azt a pár helyet a térképen ami visszateleportált téged azonnal checkpoint elé vagy saferoom elé? 2 napja egy livestreames gyereket öltünk (volna) de mindig mi haltunk meg, 2 x 4-es csoporttal játszott ratyikapitány, így enyhe túlerőben voltak, meg próbáltuk vagy féltucatszor megölni, de mindig mi haltunk, csak csapattársait tudtuk leölni. Na, itt előfordult párszor hogy elteleportáltunk ezzel a buggal, bár ő használta először, szóval csak nem lesz akkora görény, hogy azt a részt kivágja és csak amikor mi is mentünk azt küldi be feljelentésként
-
Anonymus23
veterán
válasz
Helyes...
Ezzel kellett volna kezdeniük... -
bunfi
őstag
válasz
Köszi srácok, csak 4 hónapot késtetek vele, nem gond.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18807 üzenetére
Igen, csak az az érdekes, hogy a bázis 100% minden, elsőnek az orvosit csináltam meg még márciusban és minden összegyűjtve, tehát azt mutatja normál esetben, hogy story 100%.
Viszont azon gondolkodom, hogy öcsémnek van egy karaktere ami viszont semmi szint, de soha nem használom és ő nem is játszik.
-
i@lex
őstag
válasz
Snip3r_HUN #18802 üzenetére
Ízlések és pofonok.
Mindenesetre a Falconban van némi linearitás, ez a Clear Sky egy durva katyvasz, összevisszaság felsőfokon. -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18716 üzenetére
Hol fotóztál le??
-
KaYaK
tag
válasz
Snip3r_HUN #18696 üzenetére
Lehet de meg mindig jobb mint az előző fegyverem volt...
Nagyon megorultem neki mikor kimentesnel láttam az alap sebzését! Levittem a gyakorló lőtérre a jobb oldali legközelebbi bábu fejére 89k sebez testre 35k körül alap testre 11k fejre nemtom az M1A ami nálam van fejre 420k sebez alap nemtom testre 76k alap asszem ennyit jegyeztem meg.Csak azt nem értem hogy lőttem mar fejre elit(sárga ) emberke fejére 200k dmg AUG al ezzel... Az M1A val pedig 1-1,3millio dmg et...
DE Hogyan? Valaki elmagyarázná a matekot pls? -
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18665 üzenetére
Mi volt ma reggel sniper? Hallottam te lőttél először.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18592 üzenetére
Nem èn voltam!
-
sith7
félisten
válasz
Snip3r_HUN #18598 üzenetére
Ott egy supply drop... és fut rá 3 játékos
-
m0h0senator
őstag
válasz
Szerintem itt is players úgy kezdte, hogy srácok csak farmolgassunk
-
sith7
félisten
válasz
persze ... mindig más az oka
-
Kecso-x
csendes tag
válasz
Snip3r_HUN #18471 üzenetére
Bázison "bábura" ami a legközelebb van, mennyit lősz testre / fejre? (crit és normal hit is érdekelne)
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18514 üzenetére
Van már challenge vagy csak hard még mindig?
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18514 üzenetére
"Holnap nem leszek,asszonykát se szabad elhanyagolni" Hogy is van ez Snip3r??
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18508 üzenetére
Ok akkor kedden.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18497 üzenetére
Holnap leszel valamikor?
-
Lefty
addikt
válasz
Snip3r_HUN #18499 üzenetére
En direkt csak dz6-ba jarok, de gyakorlatilag csak nomad jon ott. Akkor lentebb is szetnezek.
-
Garsza
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18471 üzenetére
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18461 üzenetére
Nem tudtak dz3 metroig visszafutni a cuccaikèrt.
-
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18444 üzenetére
Meg is vettem.
DZ 3 Vectorral érdemes foglalkozni?
A bázison a predator kesztyű elsőre nem, de majd még csinálok párat.
Napi 10 inteles Kovalski dobott egy 214GS taktikus mellényt amit párszor átkaribrálva majd jó lesz. -
winfos
tag
válasz
Snip3r_HUN #18444 üzenetére
Erről esetleg tudna valaki egy képet tenni? Megnézném de melózok
És már nagyon kellerne egy aug
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18442 üzenetére
Új fegyver tervrajz nincs?
-
marquuard
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18428 üzenetére
DZ vendoros? Van most kis időm, bevásárolnék belőle.
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18405 üzenetére
Na várjál csak!
-
válasz
Snip3r_HUN #18363 üzenetére
-Fixed a bug that allowed players to skip parts of the Clear Sky incursion
-Added more kill volumes around Columbus Circle in Clear SkyTehát nehezítették
Mindegy, marad a DZ, sokkal szórakoztatóbb, mint a végtelen spawnoló NPC-ket lőniAmúgy belefért volna, csak a patch nem működött, azért próbálkoznak ma újra. Ha most sem sikerül, akkor hétfőig nem fog már történni semmi, mert hétvégén nem dolgoznak.
-
válasz
Snip3r_HUN #18363 üzenetére
belefért volna, csak beletelik némi időbe levagdosni róla a visszatartott részeket. rosszabb esetben, amikor a változtatások egymásra épülnek, akár újra le is kell fejleszteni.
-
válasz
Snip3r_HUN #18338 üzenetére
Szerintem őrszem semmiféleképp...
4taktikus + 2 végső. Én így megyek. És sokan mások is.
-
Spancho
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18329 üzenetére
Kène aukciós ház aztán ott el lehetne passzolni ami nem kell
-
Brownage
tag
válasz
Snip3r_HUN #18233 üzenetére
5 órás karbantartás lesz sajna 8-tól 1-ig asszem. ja közben már megirta sniper is
-
válasz
Snip3r_HUN #18239 üzenetére
Valami nagy fix lesz (ezért nincs egyelőre changelog szerintem) vagy a CS challenge mód miatt kell ennyi.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18233 üzenetére
Ez a rogue státusz akkor is aktiválódik, ha véletlenül a nagy csetepatéban belelövök egy játékosba? Én tegnap egy rogue-ot lőttem, de hát mások is ott futkoztak körülötte, és én is az lettem, le is csicsikáltam egyből... :/ Pedig tőlem nagyon távol áll ez. Előtte meg egy srác folyamatosan azzá vált, de nem támadott engem, mindig elment, utána meg ha lejárt visszajött...
-
utomi
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18197 üzenetére
Pont ez hiányzik a 228GS-hez! Nem küldenéd el giftként?
A játéknak egyébként az 1.2 szerintem nagyon jót tett. Sokkal kiegyenlítettebb lett. Eddig akinek nem volt végtelen ideje és türelme az elfeledkezhetett a komolyabb pontszámú zöld cuccokról. Na ennek vége. Gyakorlatilag elég pár óra DZ és úgy esnek a 240es Zöld Itemek mint az eső.
De a 204es fegyverek is szépen hullanak. Azóta mióta itt az 1.2 már esett egy fasza Assault egy AUG és egy M1A is. Így meg persze a napiknak semmi értelme nincs mert egyrészt a PC semmire se jó mert simán eshet jobb fegyver a DZben vagy Clear Skyon másrészt meg amit ott a Boss dob az vicc. Szóval manapság leginkább a CSnek és a DZnek van értelme. Rouge alig-alig van és ha van is akkor is simán ölhetőek (értsd ritka a cheater mint a fehér holló!)!
Egyébként ha az SMG nerf olyan lesz mint a shootgunosok nerf-e akkor gyakorlatilag nincs mitől tartanunk.(#18213) Anonymus23
DZ tervrajzok:
Szerintem egyformák, de ma meglesem a DZ3-as vendortt, mert a 204-es M44-es tervrajzot csak megveszem..De nagyon szar az az M44? Mert szerény tapasztalatom szerint nagyon az. Egyszerűen hiába üthet nagyobbat mint az M1A vagy jobb esetleg egy tulajdonság rajta ha egyszer az M1A.val 6ot lövök míg azzal 1et. Vagy meg lehet azt is szeretni?
-
-=Jam=-
őstag
válasz
Az melyik beállítás, hogy lássam ki mit kapott? Minden chat, minden engedélyezve van, de nem írja, hogy a társak milyen cuccot kaptak
-
törölt tag
válasz
-
XeeN
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18120 üzenetére
Én három + egy napival jártam ma így...
-
törölt tag
válasz
Snip3r_HUN #18152 üzenetére
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz
Nem tudnék létezni ilyen alacsony skillpowerrel, egyszerűen zavarna csak a tudat hogy ilyen kevés.
Mint amikor demmer healjébe belefutok full hp-val, és nagyító kell hozzá hogy lássam azt a vékonyka kis csíkot amit overheal-be felrak, bár gondolom neki 5000 körül lehet, azért a 12k egy fokkal jobb lehet, mennyit healelsz ezzel magadon? -
válasz
Ez igen szep build. Grat hozza!
-
kiezTe90
senior tag
válasz
Snip3r_HUN #18095 üzenetére
Én lehet megyek meglátom mikor riadok meg reggel...
-
namenyicsavo
tag
válasz
Snip3r_HUN #18037 üzenetére
Jó neked.... Pár napja csak szenvedünk vele :/
-
marilllyo
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18037 üzenetére
Igen nekem is! Jóval könnyebb mint a Falcon. Tetszik, hogy pont a fordítottja van mint a Falcon-nál. Ott kempelsz egy helyben 15 hullámot itt meg mozogni kell. Igazából itt is egy megoldás van... Legyen 2 signature pajzs a többi nem számít.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #18001 üzenetére
Mákos.
-
RazoR
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17976 üzenetére
Olyanjaim vannak most de épp hogy ki tudtam hozni 200k-t belőlük...
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17973 üzenetére
Ott leszek.
-
bombibmw
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17968 üzenetére
Sniper!
Majdnem ugyanolyan a gearünk.
Arra lennék kíváncsi, hogy Te is olyan gyorsan halsz-e DZ-ben, mint én, vagy nem és, ha nem, mi a taktikád?
Illetve azon a vectoron milyen talentek vannak?
A 32-es módosítokat meg lehet venni valahol? -
arnikusz
veterán
válasz
Snip3r_HUN #17912 üzenetére
Érdemes szerinted megvenni?
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Milyen TV-t vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SONY LCD és LED TV-k
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Diablo IV
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest