- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
PETEE78
senior tag
-
válasz
arnikusz #32472 üzenetére
Eltöltöttem "pár órát" PTS-en pve és dz területeken.
3x mentem körbe a boss-okon (sárga item,tár és/vagy hangtompító).
Csináltam napit,hetit,dz boss-okat szedtem le.
Kimentettem kb 50 ládát dz-ből.
Vettem ládákat az összes árusnál (kb 80).Zéró,semmi,nulla.
Szvsz jobban járunk,ha tovább farmolgatunk és pénzt gyűjtünk ládákra az 1.6-hoz.
Addig legalább még élvezhetjük az összerakott gear-ünket.Előző pts szerveren azért kipróbálhattam szinte mindent mielőtt élesbe ment volna.
Itt most semmi !Nem igazán értem honnan van egyeseknek seekr cucca,akik yt mutogatják.
Nyomtam jó pár lexi-t is.
Egyikhez becsatlakozott egy orosz játékos.
Nála is Valkyria volt.
Én csak sétáltam utána,ő meg hipp-hopp leszedett mindenkit.
Nem semmi volt látni élőben ahogy a tank összeesik 1 sec alatt.
Hiába kérdeztem honnan van a seekr szettje,nem válaszolt (lehet nem is volt neki).Ez a PTS tesztelés most csak a UBI-nak jó,mert én semmit nem kaptam az új dolgokból.
Csak jobban sebződök,nem tudok már elé állni és ledönteni a mobot,mint előtte.#32482 sixpak :
Jutalom beváltónál is szokott lenni skin.Ennek volt egy előzménye,és most már mindenki bele lesz húzva bármit csinál a topikban.
Ne figyelj rájuk.
Ha úgy gondolod ide való,ne tartsd vissza,bátran dobd be ide.
Amúgy meg,ha lesz ilyen vagy ehhez hasonló sapim akkor én is meg fogom osztani mindenkivel,hogy legalább legyen egy jó napjuk. -
pottyoske197
tag
válasz
arnikusz #32399 üzenetére
En is ugy vettem eszre meg teleport is mukodott
kimentesem 8 db sarga ladaval felteve, utolso 2 mobot a 8 db bol amit odarakott a szerver hirtelen 6 ot mar fektettem, es egyszer csak megfordulok es pukk fekudtem is.
Pont ez volt a neve, jo hosszu de a GT re emlekszem tisztan. es most mintha a 4 db plus mob is miatta kerult volna oda .. tuidtok szerint a DZ 6 ban a kimentes lehivasa utan 4 dn mob jon ha egyedul vagyok. ahogy elszapulom oket hirtelen megint lett 4 db...
es utanna rogvest kinyirtak.leptem is ki dz bol.
-
bunfi
őstag
válasz
arnikusz #32427 üzenetére
És még rá sem glitchelték a tier1 armort és a mobile cover buff glitchet. De ez így fair pvp, mint tudjuk. Amúgy megelőztelek
(#32429) RazoR
Amúgy az is érdekes, hogy a Famasból named fegyver lett, az M700-ból, a G36-ból vagy az UMP-ből nem. Ráadásul csak ilyen korcs exotic lett belőle... azt már fel sem hozom, hogy maga a Famas egy használhatatlan sz@r. -
Lifer092
senior tag
válasz
arnikusz #32399 üzenetére
Jááááj... Hát ugyanez a jómadár volt tegnap nálam is.
Egyem a lelkét nekije.
Készült róluk is egy traffipax felvétel mint 2 nappal ezelőtt a lLizzardL aranybögyörőről.
Éppen lent voltam a föld alatt, amikor fentről átlőtt a falon keresztül és feküdtem. Akkor ketten voltak, valami ||Hunter|| nevű kollégájával, mind a kettőnek elég jó volt a szettje meg a páncélja, az biztos.Ez az új Cheat Engine szett, 1.7-et tesztelik már nyilván.
Velük érdemes "vigyázni":
Ford__GT
||Hunter||
lLizzardL -
myckey
veterán
válasz
arnikusz #32279 üzenetére
Szintúgy osztom a véleményed.
A sötét zónának van egy jó feelingje, de a kinti területek is hangulatosak tudnak lenni, akár random játékosokkal. ( sokat dob a csapat megléte )
A túlélő és az Underground pedig kellő mértékben hoz változatosságot, ha már egy kicsit belefásultál a PvE területekbe.
Remélem jól sül el a Last Stand is.
Na és persze az 1.6 -
bunfi
őstag
válasz
arnikusz #32218 üzenetére
Akkor így első blikkre sanszos, hogy Cleaner bossok pooljában van emelt dropratetel.
(#32221) Snip3r_HUN
És még radobják a mobile cover glitch v213-at. 1,5 millió toughness. Sok sikert. De ez van, amikor az egész játékmódot egy ki a nagyobb köcsög vonulatra építik fel.Egyébként azt néztétek, hogy 40+ új emoteot raktak a játékba. Mert ez fontos volt... #cashout
-
törölt tag
válasz
arnikusz #32134 üzenetére
Szoloban is 6-8 perc Lexington, raadasul ugy tudod hogy le fog menni ugy ahogy Te szeretned
Orosz Konzulatus szolo mar lassabb, bar az csapatban sem nagyon gyors, 15-20p alatt van meg.
Alpha-k nem lesznek sokkal rosszabbak, az a 15% DPS ami kiesik ki lehet potolni mas talentekkel, max nem viszel "exotic" fegyvereket, ha kijon a egleges patch akkor majd erdemes lesz foglalkozni vele, miota van Alpha set azota azzal jatszom, szerintem ez marad nekem majd 1.6 utan is...
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #32134 üzenetére
Plusz ha van xp a térdvédön maszkon meg a mellényen akkor egy lexi kör után kapsz egy xp ládát is, ami plusz 20-30 PxC, így körönként 100-110 PxC lesz a bevétel. De csak PxCre jobb szerintem a Tier 5 clear sky csak ahhoz jó csapat kell, 1 rossz random is el tudja rontani.
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #31872 üzenetére
A nevesitett fegyvereken én nem pörgetnék most semmit, ki tudja mit változtatnak 1.6-al.
(#31873) b0n3dr4g0n: ,,Egyszerűbb lenne, ha pl DZ-ben csak PVP gearek esnének. PVE területen meg csak PVE cuccok és kész."
Ja nagyon jó lenne, a kezdők élményét a DZ-ben tovább javítaná
Ja várjunk..
,,Egyébként lassan nagykereskedést tudok nyitni arany térdvédő, meg maszk termékekből." Szerintem inkább azon, hogy legnehezebb fokon Tier 5-ben a küldetések ne dobáljanak már 207-es lila cuccokat. DZ-ben szintén.
-
válasz
arnikusz #31690 üzenetére
Remélem alaposan megcsapkodtátok azokat a svéd parasztokat. Pár napja mi is összefutottunk velük és nagyon nagy volt a pofájuk...
Viszont a ruszkiknál valami rajzás lehet mert 3 szerveren is voltunk az este folyamán (szinte mindegyik tele ruszkikkal) de mindenhol volt legalább 1 ruszki csapat amiben volt minimum 1 superhero (az egyikben a klasszikus rpm és speedhackes akit ugyan nagy nehezen lelehetett lőni de érdekes módon a haverjainál mindig volt egy recovery link)
-
micafighter
nagyúr
-
válasz
arnikusz #31549 üzenetére
Nem hinném, mert őt is lefektette azonnal, bár ki tudja. Ezt a 21 fokos dolgot nem figyeltem, nem is tudtam erről eddig
,viszont tény, hogy úgy beöltöztem odakint, hogy bent a DZ-ben már nem kellett figyelnem a kihűlésre, szóval lehet, hogy ez is bejátszott. A kedd is okés, bár és ma is megyek, mert egyelőre nem tudok leakadni erről a túlélésről.
-
Anonymus23
veterán
-
kiserik
senior tag
válasz
arnikusz #31324 üzenetére
Esik vegyesen minden, de sokkal sűrűbben, mint máshol, így annak az esélye, hogy értelmes lootot kapj, nagyobb. Kipróbáltam, 10 perc alatt 6 láda meg egy valag cucc. A zöldeket meg sárgákat eladva lett 4 millió credit, ebből vettem még 10 ládát, így a 10 perc végén 2 itemet tettem a stashbe későbbre, lett 1 millió + creditem meg 320 PC-m.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
arnikusz #31281 üzenetére
Én annyit láttam csak hogy valami pattog a pajzson
, de nem értettem hogy merről XD mert egyből a hátamba jött
. forogtam 180 fokot és a fekete ruciját nem vettem észre mikor messze volt
.
Fejre kell lőni x-45-l ennyi
(kb első két div tecem ahogy meglett gyártottam jelzőt +sárga pisztolyt ), most is van olyan buildem ami a sentrys pajzs + pisztoly , igaz itt nem olyan fostápos mint ott ,de kb 3 sec alatt ellővöm az ammo-t vagy még annyi se. Ha lelövik a pajzsott volt még ott 1 sniperem ,de csak lila , meg egy m60 asszem az is lila volt .
-
ceripapa
aktív tag
válasz
arnikusz #31279 üzenetére
A hunter-t nem vettem észre elsőre
akkor meglepett XD de aztán rájöttem kb fél hp-ra kell lönni és már megy gyógyítani ugy nem volt már nehéz :].De azért vicces volt sztem 30 peercet voltam kinn , dz-t 15 perc alatt letoltam, főleg h 3 neves pontot kipucoltam + le kelett szaladdnom dz1-be a az ellenszerért és persze énhol mentem be ?
a Tetetjén XD
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
arnikusz #31045 üzenetére
Nem tudom, de érzésem szerint kb. erre gondolt a kolléga:
A Scar nem rendelkezik talentel
talentek a fegyvereken éljenek
high value targetek, incursion-ök
Kezdőként én sem értek ebből egy kukkot sem. Elolvastam a leírást, hogy lvl30 előtt mik a tanácsok, sokkal előrébb nem lettem.
-
válasz
arnikusz #30963 üzenetére
Üdv!
Na, ez egy hasznos leírás, épp kérdezni akartam, hogy fellelhető-e a neten olyan túlélős, DZ-s térkép, ahol csak a divtechek vannak jelölve? Tegnap este egyedül kezdtem a túlélést, és bár tanácsolva volt, hogy minél előbb be a DZ-be, de olyan jól alakultak a kinti dolgaim, hogy csak kb. 16-17 perccel, a végső pusztulásom előtt mentem be.
Fullos szűrő, beöltözve úgy, hogy még egy eszkimó is megirígyelte volna, volt egy rakat alkatrészem is, csak divtech kellett volna.
Több mint 10 percig szaladgáltam, mint a töketlen kutya, de az összes láda ki volt már pucolva, szóval úgy nézett ki, hogy ez biza bukóvári lesz. Öten maradtunk csak, és szűk 4 percem volt hátra, mikor a hármas kimentésnél 2 ügynök lehívta a helit. Odafutottam, és sikerült kimenekülni.
Szóval, csak jó lenne egy térkép, hogy hol is van az összes divtech, ha valakinek sikerül egy ilyet találnia, ne kíméljen. -
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #30879 üzenetére
Érdekes amugy a játék, nekem egymás után 6x dobott alpha táskát electronicsal és skillpowerrel
Természetesen a boltban is olyat árultak.
Viszont ami még érdekesebb hogy reckless és savage kombinációkat próbálgatok, mindkettőből van több is, minden más változatlan.
A verzió:
+ 4% health on kill
+ 14 weapon dmg70.481 Crit fejlövés a céltáblába.
B verzió:
Itt health on kill helyett +5,5% CHC van, és 14-el kevesebb weapon dmg, de
+114 firearms67.942 fejlövés a céltáblába.
Nem igazán értem a dolgot, kétlem hogy a 14 fegyver sebzés ennyit számitana, plusz ott van helyette plusz 114 firearms. Ugyhogy fene se érti
Tapasztaltatok már ilyet?
-
TheProb
veterán
válasz
arnikusz #30670 üzenetére
Rakok akkor majd be ide 1 képet.
Loot nekem sem a legjobb, de még így is mérföldekkel jobb, mint Borderlands részekben
Tegnap kipróbáltam a DZ-t, egész faszának tűnik, be is zsákoltam 1-2 epic (superior) cuccot.. Persze más playerekkel még nem nagyon találkoztam, azok se cigánykodtak velem. Itt akkor kérdeznék is egyet, meg kell várni amíg a helikopter biztonságosan elmegy a cuccaimmal? Mint ha láttam volna olyat, hogy a kötélről le lehet lopni másnak a cuccát?Utolsó részed elég kínai még a számomra. Milyen lootot adok el, milyen ládát bontok? Milyen SP supply (bár erről mint ha olvastam vna, van valami heti Season Pass-os loot vagy, mi?)?
Gondolom ezek csak 30 után jönnek képbe, azért nem tudok ezekről semmit.
-
vitya81
tag
válasz
arnikusz #30425 üzenetére
Köszönöm srácok!
arnikusz: Nem fogok már sokat aggódni ezen
Elvagyok vele, beszerzek egy Famas-t és megnézem azzal is.
Anonymus23: Savage kesztyűm van, viszont kellene még egy 'tökéletes' Alpha item (leginkább zsák, Barrett mellényt nem veszem le), hogy a 4-es szetbónusz meglegyen. Famasra fogok gyúrni
(ha az elsődleges fegyveren van csak pontosság, stb... kiegészítő attól még a Famas uncomplicated talentje él, ugye? Mert akkor ahogy javasoltatok csupaszon beteszem másodlagos fegyvernek. Fejlövés sebzést nem nagyon erőltetem, mert playerek ellen sz.rt sem ér .... inkább a CHC (előző hozzászólásomban tévesen írtam
) és crit. damage.
micafighter:
Üdv.
-
-
micafighter
nagyúr
válasz
arnikusz #30319 üzenetére
Szerintem azért az M4 a favorit most, mert ugyanazokat tudja papiron mint az acr pl, csak nagyobb RPMel. Ugyanaz a max és a min sebzés, ugyanaz a skálázódás firepowerrel.
Szoval ugyanazt amit az acred tud egy m4 is tudhatja ugyanazokkal a talentekkel és gearrel, ha találsz olyan alapsebzésüt.
-
-
válasz
arnikusz #30056 üzenetére
Üdv!
Ha már úgy is a témánál vagyunk, lenne egy gyors keresztkérdésem. Nekem ugye csak az alapjáték van meg, így onnan tudok összeszedni ilyen nevesített cuccokat. Van még egy-kettő ami hiányzik, és az általad felsorolt elérhetőségek között rendre vissza tért a "Field Proficiency Cache" megjegyzés. Na már most, ez mi rák lenne, mert a fordító gyanítom, hogy valahogy nem érzett rá a lényegre, ezzel a "mező szakértelem gyorsítótár"-ral. -
RazoR
veterán
válasz
arnikusz #30053 üzenetére
Nyugi, nem bíróság előtt vagy!
Csak azért írtam amit, mert ez már nem az első eset, hogy félreérthető kimásolva az adat az excel-ből ezért szóltam. Nem a személyed vagy a hsz-ed ellen irányult! Ha linkeled az említett cuccot, az tartalmaz még rengeteg hasznos infót ami sokaknak újdonság lehet! Sok kérdésre ott van a válasz az összefoglalóban csak sajnos sokan elfelejtik, hogy van olyan...
-
b0n3dr4g0n
csendes tag
válasz
arnikusz #30040 üzenetére
Nekem esett tegnap DZ supplyból egy Tommy Gun. Egy pörgetéssel most Gonoszra lett cserélve az egyik talent, így most Gonosz, Halálos, Kapáslövés talentekkel "operál". Sajnos csak tárat lehet rajta módosítani, de így pl 102 golyót szór 845-ös tűzgyorsasággal nekem. 4 Alphával szerintem nagyon jó, bár Én inkább AR-es vagyok.
-
ceripapa
aktív tag
válasz
arnikusz #30011 üzenetére
Ezek nem összeadós dolgok
1% a neves ,0.14 % a sima :]
Mennyi az esélye hogy neves ládából esik ?
100 db: (1-0.99^100)*100=63.40%
200 db: (1-0.99^200)*100=86.60%
300 db: (1-0.99^300)*100=95.09%
400 db: (1-0.99^400)*100=98.20%
Mennyi az esélye hogy ládából esik ?
Sztem le se írom
100 db: (1-0.9986^100)*100=13.07%
200 db: (1-0.9986^200)*100=24.36%
300 db: (1-0.9986^300)*100=34.31%
400 db: (1-0.9986^400)*100=42,90%1% drop nem azt jelenti hogy 100 ládát bontasz nevestől akkor biztos esik
hanem mindig van 1% esélyed rá , ergo 100 láda bontása, esetén mindig ezt a 99% nem esik esélyt kell figyelembe venni és szorozni majd negálni 1-ből. :], (független események ahogy írták feljebb :] )
-
DokiBaxxi
őstag
válasz
arnikusz #29878 üzenetére
Sokadig ládából esett
50 körül talán
Nekem tetszik, nem rossz fegyver. Pontosság kell rá legalább 10-15% ha tartani akarom a 300-350-es RPM-et. Tárból felesleges extended, high velocity jó rá. Jó nagyot sebez, közepes-nagy távra hatékonyabb lehet, mint egy AR (még nem tapasztaltam ki teljesen). Sticky bombbal párosítva igen komoly
PVP-re használható lehetne, ha nem lenne a jelenlegi rendszer egy gusztustalan sz*r. Sticky bomb playerre, aztán pár golyóból szépen leviszi a HP-t. Mindezt közepes távból, közelre természetesen használhatatlan. Megtartom, mert PVE-re jó, aztán hátha 1.6 után PVP-ben is használható lesz. -
ZsyfKo
senior tag
válasz
arnikusz #29817 üzenetére
Tegnap én is vagy 7-8 játékos cuccait vettem fel, ebből 4et egy Kimentési ponton DZ-ben. Amúgy tényleg szívás ha egy helyre rak sok játékost, pvp-t most ezért hagyom mert 6x kezdtem neki mert már az első 5 perben lelőttek. PvE annyiból volt rossz hogy pl nevezetes ponton amíg harcoltam a mobokkal addig a paraszt kinyitott mindent, sebaj utána megcsináltam ezt én is vele.
Razor: nekem már patch előtt is ezt csinálta.
-
qukesz
senior tag
válasz
arnikusz #29722 üzenetére
Sziasztok!
Nekem a patch előtt billentyűzet és egér problémám volt.
Karakterem felett elvesztettem az irányítást.
Tegnap este 1 óra játék után nem tapasztaltam semmi gondod.
Laggolást nem igazán vettem észre.
DX11 VS. DX12 dolgot meg ma este fogom próbálni.
Mert mint tudjátok betették a DX12 lehetőségét.Jó játékot mindenkinek!!!
-
dezs520
senior tag
válasz
arnikusz #29591 üzenetére
Szia,kipróbáltam már minden fegyvert az ak mellé,a famas-t is,de minden értéket levitt,minden nap elolvasom a fórumot amit írtok,láttam hogy pár napja az volt javasolt...
Levitte a dps-t,levitte a sebzést,mindent,ezért maradttam a g36-nál...
Este méd mondjuk azt kipróbálom,ha teljesen felöltöztetem a famast,akkor is lemegy e minden... -
vegitossj7
addikt
válasz
arnikusz #29518 üzenetére
Last Stand-el emelkedni fog a GS, de lesznek külön PVP szettek is, amik szerintem az AB-et háttérbe helyezik majd.
Az Alpha most a meta, ahogy az SMG buildket, majd a Sticky buildek, majd a Tanktician buildek voltak előtte. Konzolon volt Shoti meta is.
PvE-t nézve egész balance-os a szettek átlaga, persze ott a használhatatlan Predator, meg a Final Measure. Talán egy kicsit a Hunter's Faith. A többi rendben van.Az AB-t szerintem picit nerfelik, illetve átdolgozzák az egész PvP-t. Sajnos a Red Storm-al kapcsolatban nem tudok nagyon mit mondani, a PvP rebalance az ő dolguk lesz Y2 és ettől a patchtől kezdve. Kevés az infó.
(#29519) micafighter: Kevered az armor mitigationt és dmg mitigationt.
Az armor kap 70% Tier 5-ben legalábbis asszem. A dmg mitigationnek tudtommal nincs felső határa, a smart coverral eltörölték. A PvP nem nagyon izgat, de valami más változó van ott. Nem nagyon tudok mit mondani rá.
Jöhetne egy 50%-30%-30%-12.5% és egy smart cover mitigation, 10 millió plusz toughness, akármilyen gearben.
PTS-nél néztem, foglalkoztak-e a "meta"-val, halá az égnek nem. Valszeg jön valami rá az 1.6-ra, az Unsafe emelkedik meg, vagy a Battle buddy-ra jön egy nerf, vagy a Life Supportra. Remélem nem lesz nagyon nagy nerf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest