- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez inkább ubi szerver sync gond, én két gépen játszom, két különböző beállítással, ha valamelyiken éppen kedve van crashelni, akkor utána kb. 5-10 percig vagy nem lehet belépni, vagy megváltoznak a beállítások, vagy minden resetelődik alapra (most pl. kiírta, hogy véget ért a trial period, amin nem kicsit röhögtem
). Elnézve mostanában a játék előtti sync hosszúságát, el tudom képzelni, hogy a beállításokat is el tudja cseszni vagy visszaállítani alapra. Nem gondolnám, hogy megint feltörték az accountodat, csak szar a uplay néha. Töröld a dokumentumok/my games mappádban a division mappát és újra állítsd be előről, akkor elvileg megjavul.
-
micafighter
nagyúr
-
micafighter
nagyúr
Esetleg ird meg nekik hogy nem szép dolog hogy a marco gyereknél meg félre tudták tenni a policyjüket.
(#34862) myckey Az armor damage eddig másodlagos stat volt, és elsődleges lett belőle, helyet cserélt a damage to elites -el, ami eddig elsődleges volt, és most másodlagos lett belőle. Tehát armor damage 1.6-ban elsődleges helyre mehet ezeken:
mellény
maszk
kesztyü
térdvédőEzek közül a
mellény
maszk
térdvédőelsődleges helyén van plusz HP is, ami jelenleg a legjobb forrás a szívósság növelésére, mivel a staminát felére nerfelték, plusz ugye az armor 56%-ról 32%körülire csökken, ezért én nem nagyon választanék +HP helyett armor damage-t. Mellényen mondjuk tudsz a plusz HP mellé armor damage-t pörgetni mert azon ugye 2 fő érték lehet.
-
Rossonero89
tag
Ez elég rémisztő!
Az egy dolog, hogy magába a játékba belebuzerálnak, max összegyűjti az ember újra a cuccait , legrosszabb esetben, (Persze a sok belefektetett energia, és óraszám sem elhanyagolható) a probléma súlyosabb ennél, hisz elég komoly összegeket költ el az ember egy ilyen platformon, mondjuk egy játék megvételekor, ahol minden személyes adatot meg kell adni. És ahogy egy másik fórumtárs is írta, sajnos innen egy lépés csak a bankkártya feltörése. El nem tudom képzelni, hogy hogyan tudnak rákeresni valakinek az account jelszavára, bár a mai világban egy jó hackernek ez pár perc.
Egyébként ezt a kétlépcsős valamit, amit írtatok, azt hogy tudom beállítani, vagy hol? -
ZsyfKo
senior tag
Nekem egyszer az Originen accom törték fel, mázli hogy rögtön jött az email hogy idegen helyről léptek be, nekem is át volt írva minden oroszra, telefon EA Magyarországnak és vissza állították az accom, fostam hogy valamit törölnek vagy vesznek valamit, de szerintem nem volt idejük. Ez elég gáz Ubi részéről, haverom Wow accján mindent vissza állítottak amikor feltörték. Sőt volt neki hogy instában el ninjázták a lootját és ott is vissza tudták nézni mi történt és megkapta a lootot a másikat meg x időre kitiltották.
-
PvE-re szerintem remekül használható. Én is ezzel szórakozom már lassan 2 hete, viszont SMG-ből szerintem olyat használj ami amin van destructive és brutal meg mondjuk predatory. Savage kesztyű, reckless mellény (vagy Barret ha mázlid volt) vagy specialized backpack (mivel csak 3k körül van az electronics-om) közül ajánlott kettőt választani mellé. Arra ügyelj, hogy amire csak tudsz elite damage-et pörgess, hogy maximalizálni tudd a dps-ed.
-
ceripapa
aktív tag
Sztem a sidearm- alapbol a 3. szekcio a fegyeverek közül , ide tartoznak a pisztolyok, set miatt nem sidearm-nak minősül a fegyver hanem ballistic shield mellett is használhatsz smg-t .
"Allows using an SMG if one is equipped when Ballistic Shield is deployed. "Reddit :
"I couldn't remember so I just tested it and Colonel Bliss' Holster does not proc with the D3 set using the 4th bonus with the SMG. It can be assumed, then, that either the SMG does not have the state of "sidearm" when the 4th bonus of D3 is active, even though it appears too when carrying a mission object, or Colonel Bliss' Holster actually works specifically for pistols and sawed off shotguns and not sidearms in general. So, no, unfortunately you do not get any "with sidearm" bonuses to the SMG with the D3 set."
A lényeg, mert nem tudom milyen nyelvet beszélsz, hogy tesztelte és a D3 set alias Frontline mellett az SMG nem minősül sidearms-nak így semmilyen sidearm képességet nem aktivál.
-
arnikusz
veterán
-
VTom
veterán
Azt felejtik el sokan, hogy az igazi end game content az a DZ és a PvP.
Lehet farmolni, gearelődni, fejlődni, de a PvE-re gyakorlatilag felesleges, a lényeg, hogy azért építs minél erősebb karaktert, hogy a PvP-ben más játékosok ellen legyél erősebb.
Ha csak a PvE érdekel, akkor a napi küldikkel, PvE bossokkal, daily, weekly HVT-kel tudsz fejlődni, viszont akkor elég repetitív lesz a játék.(#29555) Bocy18 Póbáld meg, hogy kikapcsolod az in-game overlay-t Uplayben, és mindig a Uplay play gombjával indítod a játékot, nekem ez megoldotta a laggolást anno. Egyébként néha még előfordul, de akkor a csapatban mindenkinél, így azok szerver oldali problémák szoktak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Formula-1
- Opel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest