- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matej
tag
DELTA C-1-200 error kód állandóan.
Az a mókás, hogy ez az a kód, ami a PTS-re való sikertelen csatlakozást jelöli, de én nem PTS-ztem soha.
Profi ez a csapat.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Páran talán emlékeztek rá, hogy nem olyan régen (1.6 előtte pénteken) meséltem itt, hogy feltörték a Uplay accountom.
Volt jó kis levelezgetés, chatelés a supporttal, és végül kegyesen visszakaptam az elköltött Uplay pontjaim egy kis bónusszal.
Természetesen azonnal bekapcsoltam a 2 pontos ellenőrzést.
Ma, amikor beléptem a Divisionbe, ki volt kapcsolva a játékban az invert mouse és automatára volt kapcsolva a VOIP. Én nem tudok nem inverttel játszani a jVOIP-ot pedig nem használjuk, TS-en kommunikálunk.
Szóval úgy néz ki a megnövelt biztonság sem elég a boldogsághoz.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Két karakterrel is kaptam field proficiency cahce-t.
az elsővel tegnap este és ahogy kell, kettőt adott egy helyett.
A másik karakterrel ma reggel és egy árva ládát dobott.Ti találkoztatok ilyennel?
-
Matej
tag
válasz
micafighter #35408 üzenetére
Akkor ők most csalók, vagy sem?
-
Matej
tag
Tegnap toltam egy kis Dz 7-et próbából. D3fnce set-ben. Nem éreztem jelentős változást. Teljesen használható, annyi van, hogy gyorsabban elolvad a pajzs, de most lehet kapni elég jó +pajzs hp-t adó modot, az segít.
PVE-re még mindig nagyon jó.
Nem vagyok egy nagy pvp arc, de tegnap kimentés közben belém kötött két srác, őket gond nélkül leszedtem.
Aztán 4-en lelőttek. -
Matej
tag
Sziasztok!
Account hacker update.
Update.
Ma sikerült chat-en elérni a supportot. Kb. 3/4 óra sorban állás után. Annyit sikerült kiharcolnom, hogy az Uplay pontokat visszaadták.
Sajnos semmi mást nem tudnak, mert ilyen a policy-jük. Nem akartam a srácot elküldeni a búsba, de van még pár ötlet a zsebemben. Igaz, nem fogok tőlük jobban járni, de hátha más nem kerül ilyen helyzetbe.
Jó játékot mindenkinek.
-
Matej
tag
válasz
Rossonero89 #34628 üzenetére
Engem picit zavar, hogy x hete gyűjtöm a cuccokat, megvettem az összes nevesített cuccot és 5 nappal az 1.6 előtt valami b....gyerek kidobálja az összeset.
DE, ami főleg zavar, az a 300 uplay pont. Meg akartam venni a Ghost recon-t 20% kedvezménnyel. Nem fogom.
A gáz, hogy még csak hackernek sem kell lenned. Letölthetsz programokat a netről, amik feltöri az accot. nem csak egyet, hanem egy régióban az összeset, ha úgy akarod.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Szeretnék elmesélni nektek egy történetet. Szerdán belefutottunk pár csalóba (egyértelmű volt a csalás, falon keresztül öltek és hasonlók), akiket jelentettem is, majd ezt közöltem velük..
Másnap este, amikor beléptem a Uplay-be, láttam, hogy a 312 uplay pontomból 22 maradt. Valaki átállította a Divison-t Orosz nyelvűre, elköltötte az összes Phoenix creditemet, kidobott minden tárgyat a stash-ből (köztük az összes megvásárolható nevesített fegyver) és az általam használt Df3nce sett-et, az smg-kel együtt.Jelentettem az esetet, a Supportnak, ahol másnap az a válasz várt, hogy nagyon sajnálják de nem tudnak mit tenni. Semmit. Nem,, hogy a játékban elveszett tárgyaimat nem kapom vissza, de még a Uplay pontokat sem. Viszont, ha legközelebb ilyen történik, írjak bátran.
És ennyi, viszlát.
Utánajártam picit a dolognak, hogy mennyire nehéz feltörni egy Uplay accountot. Találtam pár programot (meglepően Orosz site-okon), amik kb. 3-5 perc alatt kidobják egy account összes adatát.
Szóval nagyon vigyázzatok és mindenképpen kapcsoljátok be a másodlagos ellenőrzést.Az már csak hab a tortán, hogy mindez a 5 nappal az 1.6 előtt történt.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Egy kis leak, videó formában.
https://www.youtube.com/watch?v=kztF5gCDqoAM.s Pár napja belefutottam a DZ-ben egy négy fős Magyar bandába, akik egy létra alatt álltak, fent pedig 4 rugó campelt. Őket próbálták leszedni, eredménytelenül. Az ilyen szituációkra van valamilyen megoldás, vagy el kell engedni a dolgot?
-
Matej
tag
Sziasztok!
Boldog karácsonyt kívánok minden játékostárnak.
Lenne egy kérdésem.
Mit gondoltok, egy D3-fnc set elevtronicc-al megtámogatva mennyire használható?
Firearms 4952 Toughness: 5560 Electronics: 3943
SMG talentek akövetkezőek.
- Dominant
- Commanding
- DeterminedKöszi a válaszokat.
Sziasztok
-
Matej
tag
válasz
CactuS #30125 üzenetére
Szia!
Két karakterem van az egyik egy ALpha AR-es srác Fama másodlagossal.
A másik karakterem egy két sniper puskás DeadEye srác. Szerintem nagyon ott van. Természetesen PVP-re csak abban az esetben használható, ja csapatban vagyunk és nem rohannak le egyből, de PVE-re érzésem szerint erősebb, mint az Alpha kari.
400-500 körül sebez egy lövés akkor is ha lábujjon lövöm az ellent. -
Matej
tag
Sziasztok!
Elnézést a láma kérdésért.
Tegnap az field cache dobott egy Barret"s holster-t.
Az lenne a kérdésem, hogy Defense settet használva az SMG sidearms-nak minősül, vagy nem? -
Matej
tag
válasz
Snip3r_HUN #29554 üzenetére
Akkor ez egy nagyon változatos játék.
A viccet félretéve igazad van, de nekem más a mentalitásom. Én szinte soha nem kezdeményezek harcot nem rugó ügynök ellen.
-
Matej
tag
válasz
micafighter #29546 üzenetére
Ez a fajta pvp sajnos már csak ilyen.
TÖrtént velem már olyan, hogy egyedül toltam, leszedett egy boss, erre jött 3 srác, felgyógytottak, lelőttük a boss-t és futottak tovább, de ez nagyon ritka.A legidegesítőbb számomra eddig az volt, amikor egy srác lődözött hátulról, de csak 1-1 skulókat, így nem lett rogue. Utána meg ugrált előttem, hátha eltalálom.
Na ennek nincs semmi értelme szerintem, ha le akar vadászni támadjon meg és lássuk, mi lesz belőle.Erősen meg kell szokni, hogy ez nem a szokásos PVP, ahol tudod, hogy aki szembejön az ellenség.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Találkoztatok olyan Cheat-tel, hogy nem sokkal nulla HP fölött sérthetetlen lesz a karakter és úgy szaladgál, lő le mindenkit?
-
Matej
tag
Tegnap este toltunk 4-en PVE survivalt, a végén egy másik kétfős csapat hívott helikoptert, mi már csak hárman éltünk és én ott maradtam egyedül a DZ-ben.
Nagyon para volt egyedül, kifogyott lőszerrel.
-
Matej
tag
Sziasztok!
Kérdésem lenne. Itt van az egyik karakterem. Minden mod armor-os, és a 6-ból 4 tárgy is azt ad (lehet, a másik kettőnél nem is lehet armort pörgetni).
Így sem sikerült elérnem az 50%-os mitigation-t (49. valamennyi).
Hogyan tudnám tovább növelni, mit rontottam el?Előre is köszi a tanácsokat, sziasztok.
-
Matej
tag
válasz
bigbadforty #28252 üzenetére
Hangulatos a játék, szerintem érdemes venni egy Season pass-os verziót, ha minden igaz, most 50%-os akció van UBI-éknál.
mi a preferenciád? Pvp, vagy Pve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest