- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus23
veterán
Nekem a kötélvágás kellene még nagyon, de ebből meg mindig manhunt és futás van
-
Anonymus23
veterán
Jaja, de nem vettem fel én sem, az ilyen elmebetegek trashtalkjára nem vagyok később sem kíváncsi.
Wokerrel még maradtunk, lengyeleket lövöldöztünk (Papival), de aztán furcsa módon őket sem lehetett egy idő után lelőni...
Komolyan mondom nem értem ezt, vagy az van, hogy fárad az ember, és belassul már 1-2-3 óra után, vagy tényleg megunják az ilyenek és bekapcsolnak valamit...Szatyi meg nem is fog jönni szerintem 2-3 hétig
Azt mondta, hogy halott a játék
Mondjuk amikor wokerrel visszamentünk a terminálba, totál ki volt halva az egész, egyetlen játékos sem volt, pedig kb. még 20 percig dumáltunk... -
Anonymus23
veterán
Jó volt a tegnapi DZ-zés
Megnéztem most azt a Cpt_Benitez statját, hát van 12 napja a játékban. De hogy mennyire elgurult a gyerek gyógyszereSzerintem mindenkit jelentett vagy 50x
Mondjuk az, hogy lelőttük vagy 20x, aztán meg hirtelen képtelenség volt még szinte sebezni is őket az egy kissé "furcsa" volt, de hát ilyen ezeknek a sérült lelkeknek a logikája, végül is vetekszik a papucsállatkák egyszerűségével:
"Lelőttek -> Majd én megmutatom nekik -> Sokszor lelőnek -> Csalók -> Trashtalk -> Csítet bekapcs majd én most már megmutatom nekik" -
Anonymus23
veterán
Tudnál egy screent a leírásáról?
Szerintem te kevered most a Celsiust és a Fahrenheit-el, a commendation arról szól, hogy öltözz be úgy, hogy -22 Celsius (és asszem írja Fahrenheitben is) védett legyél. Ehhez tudsz a DZ-ben craftolni ruhákat, mert ott van olyan szintű, amivel a -22 Celsius elérhető...A -7 Fahrenheit az ~-22 Celsius fok.
-
arnikusz
veterán
Gratula.
Nálam megmarad júliusra, most nem lesz rá időm. A Malac meg jobb.
Amherstből érdekes lesz a Legendary, a Grand Centrál legalább a végére lehet horda mód.
Akkor így ezzel le is tudták az évet PVE contentekkel a csalók meg tovább vírulnak.
Ahogy írják The end számomra is. -
Anonymus23
veterán
Inkább ez a durva:
A gyereknek 5295 pontja volt:Kérdeztem tőle, hogy minden achi megvan-e neki, mondta, hogy nem, az LS pontgyűjtős (3 milla a vége) nincs meg neki, meg a DZ kötél levágós achi (ezt nem részletezte, hogy milyen megfontolásból nincs meg), mert ezt viszonylag könnyű megcsinálni, ha nem számít, hogy utána esetleg lelövik az embert (vagy előtte
)
-
Nightfall75
tag
Underground Boss-okon kívül a mission és DZ Boss-ok szoktak eldobni még directive intelt nem valami jó aránnyal, illetve még az underground ládák tartalmaznak egy darabot. Elég lassan lehet visszafarmolni sajnos.
(#48162) pottyoske197
(#48165) -=Jam=-Köszi srácok, szerintem összehozzuk valahogy.
-
bombibmw
veterán
Ez jó!
Más:
Azt vettem észre mostanában, hogy aki DZ-be megy, az mindenki lő.
Ez persze nem baj, hiszen ezért van a DZ.
Az érdekes az, hogy amikor elkezd lőni hátulról egy, vagy két játékos és utána meghalnak mindketten, akkor miért nekik nagy a pofájuk és nooboznak le?
Engem is lelőnek, de nem noobozok, mert minden szettnek megvan a maga "szemétsége".
Mindenki olyan szettet vesz fel, ami neki megfelel.
Lehetne ő is nomádban, predátorban, vagy bármi másban.
Nekem inkább azok a noobok, akik nem tudják elviselni, ha valaki jobb. -
törölt tag
Sokat nomádozunk, valamiért olyan érzésünk van, hogy 500.000 életerő alatt, sokkal nagyobbak a bejövő sebzések, mint ha csak kicsit felette vagyunk, pld. 510-520k körül. Ugye az ajánlott 8/5/3 elég jól bejön szinte mindenkinek, de inkább kicsivel 8 alá és 5 fölé kalibráljuk. És igen GE óta.
#vzarmo : laggol Boxon is a mocsok, meg sok a bug. Opera pld. ezer éve üres 70%-ban, Lexin nem jön lift, illetve két napja Ellenálláson nem sebződtek a Hunterek, ládájukat kilőttük, 1 striker, 1 nomád, 1 reclaimer, de meg se moccant a páncélcsík.
(remélem nem kezdték el leépíteni a szervereket még jobban, van még ebben a játékban...)
-
törölt tag
egy dolog amit észrevettem, az pedig nem más mint az orbitálisan nagy lag mindenhol. eddig se volt egyszerű, de az elmúlt időszakban szerintem rosszabbodott. ez okozhat "könnyebb" halált.
a ritkábban eldurranás pedig egyszerű rng. gondolom akkor nem szólt volna, ha minden szükséges szituban bejönne neki legalább egyszer a random. az ember sokszor észre se veszi, hogy "hopp kiment egy lehetőség", de az egyből feltűnik, ha összeesik. -
Anonymus23
veterán
A napló ha jól rémlik (több mitn 1-5 éve csináltam utoljára) a bal felső részen van egy szövet vagy valami alapanyag ikon takarja ki.
A drónból meg a jobb felső részen valahol van egy, ami bugos, és sokszor nem mutatja a térkép. Ha végignézed a menüben, hogy adott területen milyen cuccok vannak begyűjtve, akkor legalább meglesz, hogy melyik területet kell átnézni.Echoból nem olyan hiányzik ami egymásra épülő kis küldetések alatt adja be? De ezeket is írja a menü részen, ahol vissza tudod nézni és hallgatni a begyűjtött infókat, hogy melyik területen nem adta még be, és akkor legalább le lesz szűkítve, és csak azt a területet kell átnézni.
-
Anonymus23
veterán
Amíg nem érsz a közelébe, addig nem mutatja a térkép:
Összekötve a pontokat egy optimális futással végig lehet rajta szaladni, és akkor kiderül melyiket nem vetted még fel.
Illetve újraolvasva a kérdésedet, mi is hiányzik konkrétan?
Ha napló, akkor nézd meg melyik területen, mert van ahol más tereptárgy ikonja kitakarja, csak max rázoomolással látszik. Illetve ha drón, az van, hogy nem mutatja, akkor keresni kell egy mapot, és végigjárni, és meglesz. -
arnikusz
veterán
A DZ 2 LS pályán a Kalkasse soprtbolttal szemben lévő kimentési tetőre vettem be magam.
Onnan ráláttam a sportboltra és a tetőre ahova felszoktak menni és vártam az alkalomra.
Amikor jött lent az ellen megvártam míg a kötélre vagy a lépcső tetejére értek fedezék be és ment a móka. -
törölt tag
Kemény :/ Tegnap meg DZ6-ban hozzám csapódó kis német sráccal mentünk a kimentési helyre, mikor a radarommal látom h valami nagy galiba történik épp ott. Óvatosan közel lopóztunk, mikor látjuk h egy 4-es rugó cheater csapat támad épp egy kimentős sima 4-es német csapatot.... Volt ott tér-idő ugrástól keresztül falon át lövés, minden.... Már kezdtük sajnálni a 4-es német csapatot, mikor a rugók elkezdtek hullani...
A fagyi visszanyalt, egy másik cheater csapatot akartak lealázni -
dvd24
senior tag
Pont ezért sírt mindenki még a patch előtt, hogy a normalization ne 1272re állítsa be a dolgokat, hanem 1401re és egy classified item szintjére legyen felhúzva minden, mert hiába lövünk be egy buildet, borul az egész amikor csökkennek az értékek, de nem, a fejlesztők az ilyenekkel mindig várnak pár hónap folyamatos rinyálást és csak akkor állítják át az értékeket.
Nem vagyok programozó, nem értek hozzá, de nem hiszem el, hogy annyira bonyolult lenne átállítani azt a rohadt számot ami minden skill értéket 1272re állít a cuccokon, 1401re.
-
arnikusz
veterán
Próbáld úgy hogy módosítok nélkül legyen meg a 9000 stamina, de Összecsapás estén is mint LS- nél 1272 max. értékekkel dolgozik.
Ha most behozod a kiosztás képernyőt ott 8400-at mutat?
Ha mész szólj megyek szívesen Összecsapásba.Estére 3 Agent kéne akinek megvan a 20 hullám Tier 5-be és a 38 telefon a Titkos szobához.
Jelenleg időket nézve az UG Hunterek adják leghamarabb az Exotic cuccot.
DZ7_9 ha hagynak farmolni és ládákat kimenteni óránként 100-150 divtech is lehet.Az enyém most így áll 60 chc 82 chd a Housera.
-
Anonymus23
veterán
Igen Csapásmérő:
Ezen már nem nagyon tekerek, max ha térdvédőre HP helyett még EAD menne, akkor az +4% lenne:Még a fegyverre kell kitalálni valamit, mivel a kompetenshez kellene 3800 elektronika, ami most nincs meg, de kraftolni kell valami fegyót, ami ugyancsak jó lehet. De ez a kérlelhetetlen is kellemes tud lenni, mert azért csak lőnek rendesen. Nem tudom mi a jó sebzés egy ilyen fegyvernél, de Larae fejébe 320k körül sebzett...
-
Anonymus23
veterán
PvP-re ugyanaz kell mint PvE kivéve az elit/páncél sebzés helyett PvP hasznosabb, vagy azért más kell oda?
A fegyvernél melyik tálentek jók PvP-re a strikerhez, vagy az általánosak?24 db (6x4) CF Striker cuccos várja, hogy összerakjam, de egyelőre még nem foglalkoztam vele...
De annyira mondjátok, hogy csak kezdek vele valamit. -
-
arnikusz
veterán
-
-
Anonymus23
veterán
Én a nVidia Experience program által javasolt optimális beállításokat használom, ha neked azzal a felbontással leesik 40-re az FPS, akkor ott valami más baj lesz.
Gondolom W10, a fall creators update felment?Ja még egy: DX11 vagy DX12-ben játszol?
Ha 12, akkor állítsd vissza 11-re, mert bár több az FSP DX12-ben, de bugos.
Vagy esetleg nálad érdemes lehet kipróbálni ha DX11-ben vagy, hogy mit csinál DX12-ben, lehet neked meg ott lesz jó -
-
Anonymus23
veterán
WQHD-n játszok, 85 FPS-nél kisebbet nem nagyon látok (jellemzően 95-115 FPS között megy).
1070GTX + i76700K + SSD + 16GB RAM.
Én nVidia optimális beállításokkal tolom.
Ha 60 Hz-es monitorod van, akkor azt javaslom, hogy kapcsold ki a V-syncet és vedd GYORS-ra, igaz kicsivel többet fog enni, de kevesebb lesz az input lag és nem lesznek ezek a droppok, legalábbis nem ilyen szinten. -
arnikusz
veterán
Nálam a következő Virgonc mellény, Specialized táska, Refressed maszk, Skull kesztyű, CF Magányos csillag térdvédő, CF Végső megoldás tok.
Lényegében a térdvédő és tok CF jó tulajdonságokkal. Míg a Skull marad így addig jól használható.
Tűzerő 8300-8700, Keménység 300 ezer, képzettség 150 ezer, képzettség gyorsítása 33%.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hobby gamer asztali gép RGB i5-114600/RTX 2060 12GB/32 GB RAM/500 GB NVMe
- Dell Latitude E6540 Erőmű akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest