- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redneck
nagyúr
válasz
belaazallat #54668 üzenetére
PC-n ennyire nem volt nehéz. Ott simán hardon kezdtem, itt meg normalon is van hogy izzadok. Mondjuk egérrel könnyebb volt a spray control, de a másodikban nagyon tudok kontival is. Annak kicsit más az irányítása. Köszi a választ, hátha valaki megírja a tutit! Ha nem, max rákérdezek a Division 2 topikban is.
-
need
addikt
válasz
belaazallat #54645 üzenetére
jó neked
-
need
addikt
válasz
belaazallat #54643 üzenetére
Pedig a DZ jó főleg hogy lehet szedegetni a Div technologiát.. ami meg kell a fejlesztéshez..
És ami miatt még szeretem hogy mindig akad egy bu*zi aki lelő -
Sátán44
addikt
válasz
belaazallat #54641 üzenetére
Sajnos nekem kimaradtak az évek. A Yooutube videókból próbálok ihletet meríteni. Már 290-es hibrid karakterem van, ami nagyjából jó. A földalatti világ nekem nagyon bejön. A DZ-t hanyagoltam eddig.
-
Sátán44
addikt
válasz
belaazallat #54639 üzenetére
2 hónapja tolom a játékot, de csak pár napja adta be. Most meg egymás után kettőt.
-
Anonymus23
veterán
válasz
belaazallat #50731 üzenetére
Ha jól rémlik SHIF+Y az alapbeállítás, de arra állítod amire akarod.
-
válasz
belaazallat #50731 üzenetére
Meg kell nyomni a bunkó gombot.
Menüben benne van a bill kombináció (nem megy fejből),amit természetesen tudsz változtatni.
-
törölt tag
válasz
belaazallat #49857 üzenetére
Ez így igaz de ettől mi még játszunk pvp-t.
-
törölt tag
válasz
belaazallat #49854 üzenetére
Értem. Én mondjuk a pvp miatt vettem meg ezt a játékot. Ha csak pve lenne már rég nem játszanék vele.
-
törölt tag
válasz
belaazallat #49852 üzenetére
Na erre én is szeretném tudni a választ. Ha lelövöm noob vagyok viszont ha engem lőnek le akkor vagy kiröhög az illető vagy bazinagy EZ felirattal tudatja, hogy gyenge vagyok.
Hát ez lenne a dz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
belaazallat #49509 üzenetére
Nem, ezt csak egyszer kell megvenni. Divisionben csak 1 Season pass van.
Persze vannak olyan játékok, ahol nem csak egy Season pass van, hanem van Year 1, Year2 (pl mint Rainbow Six Siege, vagy Ghos Recon Wildlands) stb, de azok külön árral is vannak, és újabb tartalmak is vannak benne. -
Anonymus23
veterán
válasz
belaazallat #49504 üzenetére
Leginkább a Season Pass ajánlott, ITAD szerint a legolcsóbb most a GamersGate 11,85 EUR
-
válasz
belaazallat #49471 üzenetére
én játszok dx12vel, nincs vele különösebb gondom. illetve de, booban villódzik egy textúra.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
belaazallat #48981 üzenetére
Főleg ha hozzáteszi hogy tele van ládával és classi és/vagy exo is van nála.
-
alibiman
aktív tag
válasz
belaazallat #47583 üzenetére
Igen. Még találtam 15% CHD-t ha Halálos talent van a fegyón. Szóval 105 már megvan.
-
Snip3r_HUN
addikt
válasz
belaazallat #47297 üzenetére
A prémium vendornál.
-
UFO1
senior tag
válasz
belaazallat #47245 üzenetére
Olvasom és értem egy részét a nagyját nem leginkább azt nem hogy lehet a videóban olyan erős fegyverük (20-22-es szinten) ami 1 lövéssel 1 csíkot levisz a sárgának és még az ACR is sokkal erősebb mint az én legjobb fegyverem pedig nagy százalékkal sikerül fejbe találnom mindenkit akár nagy távolságról is.
-
Anonymus23
veterán
válasz
belaazallat #46906 üzenetére
A Classified cuccosok felső értéke 1401. A régi értékek azok, amiknél a max 1272.
-
pzstm
titán
válasz
belaazallat #46804 üzenetére
DZ
-
micafighter
nagyúr
válasz
belaazallat #30502 üzenetére
Feltámasztós support station (a ,,doboz")
Recovery link:
(#30528) TheProb én megvettem a skineket mert viszonylag sok pont "kinyerhető" a divisinból, de amugy hasznosak a pontok mert 100 pontért kérhetsz 20%os kupont az uplay shopba, ami általában összevonható más akciókkal, pl SP alapára 40EUR, ez 50% akcióba volt karácsonykor (20 EUR) és erre tettem egy 20%os kupont, igy 16EUR-ért vettem az SP-t az uplay shopban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest