- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
-
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #50734 üzenetére
(#50733) akoska07 köszi
-
belaazallat
addikt
Üdv!
DZ-ben csak Rouge ügynökként lehet sebezni másokat? Ha igen hogyan lehet azzá válni? Bocsi, de DZ-ben nagyon láma vagyok.
-
belaazallat
addikt
válasz
#35434496 #49849 üzenetére
Nem értem, mitől lesz noob egy szett?
Maximum az, aki viseli. Miért kell lenézni azt, aki nem akar időt energiát fordítani, hogy "kimaxoljon" egy szettet DZ-re, meg egyet normál játékra. Miért noob az, aki csak játékélményért játszik és nem is akar "hiper-szuper pro" játékos lenni?
-
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #49511 üzenetére
rendben, köszönöm!
-
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #49506 üzenetére
Köszi!
Ez a season pass az nem csak egy évig él. Utána újra meg kell vennem?
-
belaazallat
addikt
DLC-ket a játékhoz, hol és mennyiért lehet beszerezni? Köszi
-
belaazallat
addikt
Nekem is csinálta, grafikán kellett állítani ablakos mód kikapcs, utána beállítás megerősítése, majd kilép a játékból teljesen, és újra be. Így megmaradt.
Más:
DX12 -vel játszik valaki?
Szerk:
Nekem patch óta egy jó óra után egyszer csak bedarabosodik, és nem múlik el. Csak ha újraindítom a játékot. -
belaazallat
addikt
válasz
Anonymus23 #46907 üzenetére
Á értem, köszi! Tavaly tél óta nem játszottam, kimaradt pár dolog. Akkor dobhatom ki a régi szettem.
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Eszerint a táblázat szerint a gear szettek maximális értéke 1272(tűzfegyver életerő, elektronika). Este esett nekem egy nomád kesztyű 1292 tűzfegyver értékkel. Néztem is, hogy mi van. Most a karbantartás miatt nem tudom megnézni, képet linkelni.
Most ennyire rosszul emlékszem, vagy módosult valami?
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Segítene valaki DZ-ben division technológiát gyűjteni, nem szoktam egyedül járni DZ-ben, nem ismerem ki magam. Haver, akivel eddig bemerészkedtem, sajna nem ér rá játszani.
Köszi!
-
belaazallat
addikt
Üdv!
Division technológiát hol lehet a legjobban gyűjteni?
-
belaazallat
addikt
válasz
micafighter #30498 üzenetére
Szia!
Ezek ikonjait meg tudnád mutatni? "recovery link és a feltámasztós support"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Hálózati / IP kamera
- Azonnali fotós kérdések órája
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Raspberry Pi
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest