- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvd24
senior tag
válasz
marilllyo #47948 üzenetére
A survival DLCben meg lesz minden miközben azon fáradozol, hogy kiments 100 ládát összesen, mert egy run alatt 6 ládát lehet vinni, tehát 17 sikeresen végigvitt survial run kell hozzá, és ezalatt bőven meglesz a többi trophy.
A last stand összes trophyja is sima liba amíg az 50 győzelemért mész, csak szimplán játszani kell, foglalgatni a bázisokat, gyűjteni a pontokat, rámenni arra is, hogy a csapatodnak perkeket szerezz, és nem csak a játékos ölésre, ez is egyszerű.
Az underground szintén egyszerű, a legnehezebb abban az lesz hogy 4 fővel és 5 nehezítéssel menj végig challangeing fokozaton, de igazából, ha matchmakingelsz egy ilyenre, tuti berak három olyan mellé aki végighúz.
Szerintem az undergroundot, hagyd a végére mert ott szólhat egyedül bele a progressbe az hogy gearben le vagy maradva, de a másik két DLCvel meg szép lassan fel fogsz gearelődni.
-
arnikusz
veterán
válasz
marilllyo #47941 üzenetére
Top Gear Skirmish és Last Stand -Striker, esetleg 9000 ottani átváltott Staminás Predator én abban tolom.
Ez azt jelenti 10000 felett kell lenni a Predator Staminájának, hogy a 6-os szettbónusz bejöjjön, mert a fenti két területen 1272-es értéket súlyoz.PVE szintén Striker, de Classi Reclaimer és D3 jó Legendarykra.
Szett farmolás DZ-csapatban, vagy Ellenállás 10. körig.
Nálam most a Predator a kedvenc:
-
dvd24
senior tag
válasz
Top gear sok van most, főleg PvE-re, ott szerintem majd mindegyik gear set használható, ha jól van összerakva. PvP-ben viszont három set dominál: a classified változatai a strikernek, a predatornak és a nomadnak, de mivel kimaradtál a golbal eventekből, amikor könnyen meg lehetett szerezni ezeket, ezért jelenleg szinte esélytelen összeraknod ezeket (legalábbis amíg nem változtatnak a classified cuccok dropratején). Mára már gyakorlatilag egy két kivételtől eltekintve bármi eshet bárhol, szóval ott farmolj ahol jól esik.
Viszont, ha csak ha csak a PS trófeákra mész akkor nem kell félni, egyik se nehéz, csak időigényes. Amit írtál, igazából az sem rajtad múlik majd, hanem hogy béna vagy nem béna csapatba tesz e a matchmaking.
Ha viszont az ingame commendationök is érdekelnek, azok között már van sok trükkös és nehéz és van olyan is amit csak végig kell szenvedni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
Nem nehéz, 50 jó meccs kell hozzá
De mire te felgearelődsz, ha anno 204-es fegyvereid és szettek voltak, szerintem hamarabb elunod, semmint belefogni most, főleg, hogy aki folyamatosan tolta eddig, az már mind Classified cuccosban tolja, és jelenleg annak az esélye, hogy a játszható szettből kiesik a megfelelő jó tálentekkel, az nagyon konvergál a nullához. Alulról.
Talán ha megint ismételni fogják a GE-ket, akkor lesz esélyed kifarmolni. -
Raulblanco
aktív tag
válasz
marilllyo #19864 üzenetére
Itt ebben az a lényeg ahogy látom, hogy amit használnak a papír dps-ek, azt tilos nerfelni, mert az jó úgy. Lásd sentry striker, a többit csinálják meg jóra, ne ezt nerfeljék.
Fireammo és explosive bullet, ne nerfeljék, mert pve-re teljesen használhatatlan lesz, kb ez volt az érv itt.Szemben a sticky-t azt nerfelni kell, mert bullshit a oneshot sticky kill.
Szóval itt nem magadat kell buffolni, hogy bírd élettel és resisttel, itt már rögtön a sticky-t kell nerfelni, mert egyes papír dps buildeket oneshotol.
A stricky bfb jelenleg sem ér szart sem pve-n, ha nem hard mód lila mobokra lövöd, de azért nerfeljék tovább mert pvp-ben oneshotolnak vele papír dps buildeket, itt nem jut eszükbe mint az explosive ammonál, hogy de a pve, ott is gyenge lesz, jajj most mi lesz így.Viszonylag egyszerű, amit a papír dps sentry striker buildekkel használnak, azt tilos nerfelni, amit mások tactical stb buildekkel használnak azt nerfelni kell mert bullshit.
Az hogy a papír dps smg crit buildjével 1 sec alatt hullára lő, az nem bullshit, az jól van, a csilliárd firearms + m44 + explosive ammo one shot kill az teljesen jó, ezeknek elment az esze hogy nerfelik, a sticky oneshot kill azonnal nerfelni kell, hát nem látják hogy emiatt van minden baj a világban? -
Balika23hun
aktív tag
válasz
marilllyo #19864 üzenetére
Nem tetszik nekik hogy a striker/sentry párost használja majdnem mindenki, semmi gond. Alakítsák át a hulladék szetteket hogy használhatóak legyenek. A nomádnál a 100% gyűjtögetés egy vicc volt, a játék eleje óta a leghasználhatatlanabb talent. Ha a helyére adnának mondjuk 15% extra páncélt máris szívesebben használná az ember de ahelyett hogy javítanának rajta inkább a normális szetteket b@sszák el.
-
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #19440 üzenetére
T2 Micro / CQBSS / PRO red dot / MK5. Ezek alapból headshot damge-et adnak és ha szerencséd van, akkor crit hit chance a másik ami rajta van.
(#19441) duvi Nem biztos, hogy az dobja a legtöbbet. Ez attól függ, milyen fegyver pl. az LMG-re capacity + rate of fire a legjobb.
-
duvi
nagyúr
válasz
marilllyo #19437 üzenetére
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tárból, tárkapaicitás + fegyversebzést választanám. A többire mehet crit ch és dmg, esetleg fejlövés sebzés. Crit esélynél vigyázz a 60-as plafonra. E fölé nem lehet menni, ezért ha már maxon vagy, akkor fölösleges tovább növelni! Pontosság is jól jön, ha nincs talentből a fegyveren.
-
Snip3r_HUN
addikt
-
Anonymus23
veterán
válasz
marilllyo #19163 üzenetére
Nekem egy 182-es AUG-ot dobott valamelyik boss vagy egy hete a DZ-ben:
11k körüli alapsebzés, halálos+brutális+amelyik 10 méternél közelebb ad plusz sebzést
22,5% alap crit esély
Ez 204-esben majdnem a godroll kategória lett volna
Így viszont ment valamelyik kisebb karakternek, hogy majd kipróbálom -
bunfi
őstag
válasz
marilllyo #19159 üzenetére
Az nagy kérdés számomra már jó ideje, hogy megéri-e alacsonyabb GS-ű fegyvert használni, mivel azon a talentek követelményei alacsonyabbak, pl. Brutal 163-on 2166 Firearms, 229-en ~2800 lesz. Ami kombinálva az egyre növekedő main stat szintekkel (pl. 6x240 + 3 maxos mod az már 7500+ main stat pont) nagyon kedvező lehet a abból a szempontból, hogy nem kell egy statra mindent feltenni, hanem lehet kiegyensúlyozottabb buildeket építeni.
Az M60 azért nehéz dió, mert hiába lesz kb. ugyanannyi a Base dmg-e, mint most egy AUG-nak, az 500 RPM egy nagyon jó moddal is csak 650 maximum. RPK-val ez már 845 és ugyan kisebb a tárkapacitás, de sokkal gyorsabban újratölt. Egy 100/30-as Heavy Magazine Spring-nal 90-es tárkapacitás már elég jó.
(#19160) sith7 Új gear set bónuszok nélkül elég esélytelen a heroic még pre-made-del is...
-
-
válasz
marilllyo #18902 üzenetére
Nem kell felvenni, azonnal megkapod. De mindössze 120 creditet (ha a DZ-ben csinálod akkor is normál creditet kapsz és nem DZ creditet) kapsz egy ilyen mutatványért szóval teljesen felesleges foglalkozni vele mert egy sima zölt de még 1 fehér item eladása is a többszörösét hozza a konyhára.
-
.LnB
titán
válasz
marilllyo #16035 üzenetére
Mindenki profitál belőle. Mondjuk egy bizonyos távolságon belül kell lenni. Ez miatt buktam is szombatok sok sok pénzt mert nem voltam ott mikor Sniper lelőtt 2-3 rugót :/
Azt nem tudom, hogy bele kell e lőni a rugókba, hogy kapd a creditet és az XP-t, de szerintem nem.
-
Brownage
tag
válasz
marilllyo #15565 üzenetére
Rank 1 7%XP 90sec
Tehát az aktuális szinted 7%-át kapod. Ha 10x túléled a rank 1 rogue-ságot (ez 10x 90 másodpecnyi idő) akkor 15 perc alatt 70%-ot lépsz az adott szinten
Kiszámolgatta a srác és tulképp a rank1 rogue-ság a legeffektívebb, ha konkrétan xp-t farmolsz. Mert rank1 ként 13 másodpercenként kapsz 1% xp-t, míg manhuntosként 20 másodpercre jut 1%.
Csak ugye ha rogue vagy akkor nehéz befolyásolni, hogy rank 1 maradsz-e (elfutsz/elbujsz, nem kell mást lelőnöd) vagy rád támadnak mások és kénytelen vagy ölni, hogy életben maradj, így manhuntos leszel.
Rank 1 = 7% in 90 seconds meaning about 12.85 seconds to get 1% Rewards.Rank 5 = 15% in 300 seconds meaning about 20 seconds to get 1% Rewards.
DZ Fundsból meg azt hiszem olyan 5ezer DZ Funds-ot kapsz Rank 1-ként 90 sec alatt. Az nem rossz azért. 15 perc alatt 50k dz funds
-
Brownage
tag
válasz
marilllyo #15560 üzenetére
Tegnap este egy olyan üres szerverre kerültünk, ahol annyira nem volt senki, hogy minden div tech láda nyitható volt, minden landmark lila volt, még a supply dropokból se vett fel senki semmit, az idő lejárta miatt nem tudtuk mindet begyűjteni. Pedig öldösni akartunk nem farmolni, de végül maradt a farm, ha már arra voltak ideálisak a körülmények.
A török ismerősünk már annyira öléshiányban szenvedett, hogy mikor Warzoz kilépett a csapatból amikor ment aludni, akkor szegény egyetlen groupon kívüli játékosként áldozattá is vált rögtön
Később már unalmunkban a kongó szerveren úgy öldöstük a neves bossokat, hogy egyikünk mindig kilépett a groupból. A maradék két ember közül az egyiket a földre küldte, ezzel megkapta a 90 seces rogue státuszt, de az áldozat még kelthető volt, akit a csapattárs fel is keltett. Így xp-t nem bukott senki, nem halt meg egyikünk se. Ketten csapatban mentünk, a csapaton kívüli rogue meg jött mellettünk és belelőtt a bossba, hogy ő is kapjon lootot, így 90 secenként kapta a survival bónuszt. Aztán utána váltottunk és másikunk vált rogue-á. Vicc, hogy a legvégén, mikor már pont mentünk volna aludni, akkor futottunk bele emberekbe kifele menet, akik belénk kötöttek 2-en a 3-as csapatba. Meghaltak, visszafutottak, manhuntosok lettünk, úgyhogy megint csúszott a tervezett "ma időben lefekszem aludni project"
-
-
-
Bazsi1987
őstag
válasz
marilllyo #15054 üzenetére
Nekem 210 órám van benne gs 201 de zöldeket az árustól szereztem meg falcon-on de azért abszurd hogy ennyire nem esik ennél még a diablo3-ba is több eset mikor kijött frissen a játék..😁 meg hogy dz5-6 sárga 163-másokat dob az azért komoly de a játékot élvezem szerencsére nem pc-n tolom ☺
-
Hunner
senior tag
válasz
marilllyo #14934 üzenetére
Lehetett m44 ettől még, ezek vannak: Marksman Rifles Ha 200+ RPM-es volt akkor M1A, ha 55RPM-es akkor m44 vagy SRS, de igazából mindegy is, csak azért kérdeztem rá, mert úgy tudom az a közvélekedés hogyha nem sorozatlövő snipert használsz akkor nem kell rá a balanced
-
[hun] warhea
tag
válasz
marilllyo #14801 üzenetére
Ha random csapatba kerultel be es ok elotte lefutottak mar a kotel allapota nem resetelodik a masodik kornel es a narancs sarga redony-e sem kozeptajt igy at tudsz futni konkretan a palya elejetol egeszen addig a teraszig.
Bunfi:
En nem zarkozom el semmi elol, ahogyan en is eszrevettem a hibakat es sokan masok is. A kulonbseg az, hogy meg te abban leled ki elvezeted, hogy ezeket n+1-szer is beirod ezzel is vitat generalva (hiszen azota mindenki tudja, hogy nem tortent valtozas) addig semmi mas a dolog csak spam a szememben. Hiszen megbeszeltuk, atragtuk, nyugtaztuk. En elhiszem, hogy nehezen nyugszik meg a lelked, de probald meg ezt szerintem inkabb magadon belul intezni. Persze ha van ra igeny, felolem nyugodtan told be ide a fikazo, mergelodo tenyfeltarasaidat (olyan tenyekrol amiket mar reges reg feltartak) hatha elmegy a maradek ember kedve is az elettol.
IGazabol azt az egy dolgot hagyod ki a monologodbol, hogy attol fuggetlenul, hogy ezek a gondok a jatekkal meg nagyon sokan nagyon jokat szorakoznak vele. ezt miert nem irod le? azert mert te nem tudod elvezni? miert nem? nagyon sok ember elvezi a jatekot a hibak ellenere is, ugyanugy megyunk dzbe is, igen vannak csalok, neha meghalunk, es?
utana morgolodunk egy sort es nyomjuk tovabb.
Mondhatom, hogy nagyon sok jatekossal jatszottam mar egyutt innen a forumrol es a legtobbjuk, sot kijelenthetem szerintem, hogy mindegyikuk akivel jatszottam ugyanigy latja mint en.
Szoval elobb merd fel szerintem, hogy van-e igeny a sorozatos ismetlesere a dolgoknak, aztan akkor ismeteld ha van
Az pedig, hogy valamit kijelentesz a nagy tomegek elott ami nem egyertelmu, hogy kinek szantad vagy nagyjabol rahuzhato sok emberre nem intezheto el annyival, hogy akinek nem inge, foleg ha olyan alulintelligentalt formaban talalod amilyenben tetted. de ez a lemez mar lejart, szoval hagyjuk is leporogni.
-
duvi
nagyúr
-
pohár
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Gumi és felni topik
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest