- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
-
Mobilarena
Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
Júniusban félbe hagytam a játékot, mert akkor belekezdtem a Witcher 3 2. végigjátszásomba, ami most hétvégéig tartott. Júniusban még mindennapos probléma volt a Wildlandsel, hogy random módon CTD -zett. Azóta ugye jött ki 1-2 új patch, ma újra elkezdtem vele játszani, és lekopogom, de minden rendben volt, semmi ctd, semmi fagyás, gyönyörűen ment.
Ezek szerint jól tettem, hogy pihentettem...
-
nubreed
veterán
Szóval most hogy befejeztem a ME:A -t és jobban bele vetettem magam a GRW -be, engem egyedül az idegesítő, teljesen random módon elöjövő CTD -k idegesítenek. Tegnap indítottam a játékot, 2 percen belül CTD, majd újra elindítom, 2 percen belül másik CTD, aztán 3 órán keresztül semmi, minden ok. Ezt magyarázza meg valaki.
Ettől függetlenül jó játéknak tartom és nem a legfontosabb szempont, de szerintem a grafikája elképesztően gyönyörű. A Godrays -en (lehet hogy a játékban bloom?) és a Turf effekten kívűl minden maxon van.
Stílusra nekem a játék valahol a Metal Gear Solid Phantom Painhez hasonlít, abba már 160 órát beletoltam és szerintem még a fő sztori felénél se vagyok, mert annyi minden mást is lehet/kell csinálni és azt kezdtem érezni, hogy ez már a játszhatóság rovására megy ott, remélem nem lesz ez a GRW -nél, amit mondom, még élvezek. -
nubreed
veterán
A random kifagyásokat a desktopra ti meg tudtátok oldani valahogy? Már akinél jelentkezett. Túrom a neten a megoldásért és próbáltam is egy-két dolgot, de továbbra is vannak kifagyásaim...
-
nubreed
veterán
Köszönöm.
Ugye nekem még új a játék, talán összesen ha 1-2 órát játszottam vele. Tegnap dobtam egy hátast... játék közben kiírja nekem, hogy x mp múlva kapcsolódni fogok egy coop sessionhöz vagy valami ilyesmi. Én nem kértem ezt tőle, sőt a hátam közepére sem kívántam ilyet és rohadtul felbaszta az agyam. Rohadjon meg, hogy lehet ilyen szemét, hogy beleugat abba, hogy én csak és kizárólag egyedileg akarok játszani, az npc társakkal. Na azóta csak offline-ban indítom a játékot. Fogalmam sincs, hogy online módban ezt ki lehet e védeni amit fent írtam.
-
nubreed
veterán
Köszönöm, ki fogom próbálni! Bár nekem Windows 7 van még de gondolom ez mindegy a kérdés szempontjából.
Ja még egy kérdés: nem értem a skillek fejlesztését. Tegnap miután pict játszottam, léptem egy szintet, tehát 2-es lettem. Bele is mentem a skill menübe és bármire kattintok nem engedi elölteni a kapott egy pontot, mert úgy látom, hogy fent ahol vannak azok a kis zöld ikonok, aszem a legutolsó amelyik a kaja ikon (villa-kés keresztezve), ott pirossal villog ha próbálom elkölteni a kapott egy pontomat s a 75 -ös szám szerepel ott. Ez mit jelent?
-
nubreed
veterán
Nem tudom valaki használ e MSI Afterburnert, pl. az fps és gpu adatok monitorozására, de nálam állandóan ugrál az AB által kiírt text. Úgy értem, hogy pl. ha a bal alsó sarokba van pozicinálva a text akkor a oda vissza ugrál a bal alsó és bal felső sarok között. Teljesen mindegy, hogy a 4 sarok közül melyikbe helyezem a RivaTuner SS -ben, ugyanezt csinálja. Az is teljesen mindegy, hogy Borderrless Window vagy fullscreen módot használok. Csak ebben az egy játékban van ez az Afterburnerrel, sehol máshol. Valaki másnál is csinálja ezt? AB verzió a legfrissebb, 4.3.
Más: GTX 1070 -nél mennyire normálisa az, hogy elég nagy fps dropok vannak. Nem is ultra de nem is very high presetet használok hanem customot. A benchmark lefur elég szépen stabilan de a játékban néha egyik pillanatról a másokra leesik 60 -ról (vsync on) 30-35 környékére, 2-3 mp -ig így van aztéán vissza ugrik. Ennyire szarul optimalizált a játék? 381.89 -es driver van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged